
Evet yürüyerek ve/veya tramvay ile her yere kolayca ulaşmak mümkün.
Havalimanından servis var, çıkınca görürsün kapıdan, soldaydı en son. Merkeze kadar götürüyor, tren istasyonunın oraya da. Ordan otele geçersin. Mutlaka havalimanından harita al, gerisi kolay.
Benim de uçağım sabah 10daydı, servisten indiğin yerde yine giden araç var ama ben risk almadım, taksi yapmıştım. Binmeden pazarlık şart. 1500 dinar mı ne vermiştim, 10küsür euro yani. Öyle bişeydi.
İngilizce idare edersin sanırım.
2 gün için hat almaya ne gerek var?


Hatlar ucuz, 2 sene once telenordan almistim, baslangic pakedinde hic bir yukleme yapmadan 500 mb filan vardi. 3€ya denk gelen dinara patlamisti bana.
Havalimanina otobus var merak etme. Ve her yere yuruyerek gidersin (zemun haric) araba falan sakin kiralama. Ulasimi iyi.
Taksi de ucuz. Pazarlik yap ama.


(Bkz. #32570848)


havaalanından çıktığında, üst kata çık orada 72 nolu otobüse bin son durakta in.
indiğin yer zeleni venac diye geçer pazar yeridir. orada arkanı döndüğünde iki binanın arasında yaya alt geçit tünel var oradan geçtiğinde knez mihailova tarafına çıkarsın. oradanda da republic meydanı hemen yanında kalıyor zaten.
i.hizliresim.com


Havaalanindan otobus var, cikista görursun, sorarsan herkes gosterir zaten.
Sehir ici çoğu yere yuruyerek gidebilirsin, ayrica otobus ve troleybus var, bilet cok ucuz. Ama yerel halktan bilet kullanan tek kisi bile goremezsin, tum şehire kacak biniyor toplu tasimaya.
Republic square oranin adi:) İyi yer secmissin, merkezi yer.
Otobus var, ben de sabah9 uçağıyla tr'ye donmustum. Erken saatte otobus var, kalfigin yerin resepsiyonuna sorarsin hangi otobus olduğunu.
Telefon paketlerinin cok pis gecirdigi falan yok, Telenor'dan hat al kullan. Ven internet kullanmisitim, uygun fiyati. Republic square'de yuruyus yolubda bayisi var.
Sikinti yasamazsin, ingilizce konsuyor cogu kisi sehirde.
Kiz olman problem degil. Sikinti olacak bir yer degil. Yazin butun kizlar rahatlikla epey dekolte gezebiliyorlar ornegin.


Taksi kullanman gerekirse pink taxiden başkasına binme sakın. Tepelerinde pembe renkli yazıyor pink taxi diye. Kaldıgın mekana söyle donuş için sabah erken çağırsınlar taksi ben 1400 dinar vermiştim 13 euro falan.


herkese çok teşekkürler inanılmaz işime yarayacak bilgiler paylaşılmış çok saolun .
buarada geçirenler vodafon ve turkcell
