[q]
(6) 

Kar botu

e1c1e1m #1038937
Kaymayan, su geçirmeyen bir kar botu arıyorum. Hangi marka önerirsiniz? Yalnız 41 numara giyen bir kadına tavsiyede bulunursanız süper olur.




 

www.decathlon.com.tr
geçen karda bundan aldım çok güzel bağcık yerleri kapalı su geçirmiyor fakat kayganlık konusunda pek dayanıklı değil buzda falan kayıyor en güzeli kaydırmaz taban takmak ama o zaman da çok yavaş yürüyosun

neira

en son sorel'in bir kar botunu denedim. performans güzel, kar, yağmur geçirmiyor, ayağı terletmiyor.
kayma sorunu biraz var ama çok zorlamadıkça kaymıyor, karda yokuş inerken falan dikkat etmek lazım sadece.
şehirde kullanacaksan vibram taban almamaya dikkat et.

peggy

asolo'nun mustang modelini kutup ayisi'ndan cok da uygun fiyata aldim. cok memnunum. istanbul'daysan karakoye gidip outdoor magazalarini gezmeni tavsiye ederim. oradaki gorevliler de yardimci olur.

jimicik

north face snowstrike 2. çok rahat hem sıcak hem kuru. içerisinde bazen terden dolayı nem oluşuyor. ancak bu durumu ben normal karşılıyorum. Yerine göre başka bir kişiyi rahatsız edebilir.

tukenmez adam

bende bundan varŞ www.decathlon.com.tr

cok uygun fıyata almıstım seneler once, 35 tl cıvarı bıseydi. fınlandıya kısında -20 derecede giydimç su gecirmiyor, kaymıyor ve sıcak tutuyor. tek sıkıntı fazla hantal bir ayakkabı. benım ayaklarım 37 numara olmasına ragmen o zaman kadın reyonunda yoktu dıye erkek reyonundan 39 numarasını almıstım kalın coraplarla tam denk gelmıstı, ama ayaklarım ayı ayagı gibi gorunuyordu :(

halanne

salomon tactile 2 wp tavsiye ederim. Şuan kullanıyorum ve sivas'da rahatlıkla giyebiliyorum. %100 kaydırmazlık veremezler ama kayma konusunda bu bot iyi baya.

Bir de karpatik takarsan hiç bir buzda kaymazsın :)

şapşiko
1

mobil görünümden çık