dubai de herkesin sevip kullandigi bir tutun var. nargile tutunu gibi karisim uzeri elde ediliyor ve orada yuzdeyuz legal. ustunde smoke kills yaziyor. insanlar bu tutunu pipo - bong karisimi uzun pipetlere koyup yakip dumanini icine cekiyor. nikotin seviyesi yuksek icinde baharat maharat baska seyler de olan bir tutun karisimi bu

ben bu karisimi 1 ton veya 500 kg veya 10 kg olarak turkiyeye getirip millilestirip tapdk bandrolu vurdurup satmak istiyorum. yaninda o pipo bong karisimi, filtresi miltresi herseyi olucak.

bunu nasil yapabilirim. benim masraflarimi ogrenmem icin bunun mevzuatini ogrenmem lazim. aranizda bu isi bilen var mi? veya online olarak nereden okuyabilirm.

bir isyeri acimak, dagitigm, ithalat, gumruk masraflari, vergileri hepsini ogrenmek zorundayim ki bankaya gidip ben bu isi ypaicam kredi verin deyince yeterince ikna edici olabileyim.

 

ihtiyacın olan şey gümrük acentası. Tütün mamüllerinde tecrübeli bir gümrüm acentasıyla oturup detayları öğreneceksin. Bu arada çok merak ettim, elinde numunelik varsa satın almak isterim

PoscheN
1

mobil görünümden çık