amacım kitap okumak fakat ipad'in internet vs ıvır zıvırının olması aklımı çeliyor.

eskiden ppw2 kullanmıştım. ekran kıyaslamasına girmem bile. ppw olağanüstü.

peki ipad'lerde okuma olanağı nasıl?

 

ipad'de uzun okumalar gözünüzü çok yorar

animalman

kindle.

sayns

ipad'de kitap okursan uzun vadede gözleri eline alırsın, ciddi zarar verir.

hatta bir arkadaş geçenlerde duyuru açmıştı, akıllı telefonda sürekli e-kitap okuduğu için gözüne bilmem ne olmuş da doktorundan fırça yemişti.

bir de şu var, ipad alırsan vaktinin çoğu internette geçecek. dur facebook'a bakayım sözlüğe bakayım duyuruya bakayım derken kitaba sıra gelmeyecek ama kindle alırsan otomatik olarak kendini kitaba vereceksin. daha faydalı olur.

tolga asp

kitap okuma konusunda tabletle reader'ı kıyaslamak gerçekten çok saçma. az kitap okuyorsan, belki gözüne çok zarar vermez ama günde bir saatten fazla okuyorsan kesinlikle tablet olmaz bu iş için. zaten kitap "okurken" internet kullanman gerekiyorsa ikincil bir cihaza ihtiyacın var. kitabı kapayıp başka şeye bak sonra kitaba geri dön, olmaz o. kitap okuma dışında internet kullanacaksan zaten gerek yok iki özelliğin aynı cihazda bulunmasına.

fleur du mal

Amaç kitap okumaksa şansını zorlama kindle al :)

lcha

ipad'in türkiyede çok bir numarası yok.amaç kitap okumaksa kindle pw2.

yekzeq

ipad'de internet vs ıvız zıvırın olması insanın aklını çeliyor.
zaten sorun da bu ya. kitap okumuyor oluyorsun bu durumda

dahinnotha

kitap oumak için e-ink teknolojisi olan bir cihaz iyidir, kobo aura var bende istersen sıfır 450tl fiyatı va. kobo türkçe dil desteği ve türkçe karakter sorunu yok. kindle türkçe dil desteği yok, türkçe karakter desteklemiyor.epup formatındaki kitapları okumak için 40dk uğraşman lazım convert edip.

solidas

sağ olun, zihnin internete kayması konusunda haklısınız. bilmiyodum onu @solidas bakayım bi o cihaza.

kupigometa

ben çük kadar telefondan okuyorum e-kitapları, o da toplu taşımada falan gayet iş görüyor bir iki senedir böyle yirmi küsür kitap okumuşumdur gözümde herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. evdeyken basılı kitapları okuyorum. basılı kitabı okuyabileceğin kadar aydınlık bir mekanda tabletten kitap okumanın da çok rahatsız edeceğini sanmıyorum.
kindle ın reklam meselesi hoşuma gitmedi benim, ayrıca fiyat olarak da ederinin üstünde bence. ek olarak ipad alırsan internete girersin oyun oynar kitap okumazsın argümanına baya güldüm

tektasakaldimyine

ha bu arada ekranın arka planını siyah yazıları beyaz yapıyorum telefonu kullanırken.

tektasakaldimyine
1

mobil görünümden çık