Ama digitürk ve d-smart'ın internetleri nasıl bilmiyorum, hızda düşme gibi bir sıkıntı yapar mi falan diye.
Napalım bi fikrinizi alayım dedim.

senin bulunduğun bölgedeki alt yapıya göre değişkenlik gösterir bu. o yüzden burda kim ne yazarsa yazsın senin bağlantın aynı çıkmaya bilir.


dsmart genel anlamda iyi. ama tv kısmından memnun kalanı görmedim. ben dsmart kullanıyorum genel anlamda internetten memnunum. akk yok mesela yani var da düşürmüyo benim hızı adamlar :)


dsmart interneti iyi, yani ttnet bağlatsam nasıl olacaksa öyle. müşteri hizmetlerini sor bence internetten ziyade, bu altyapıyla ilgili bir olay çünkü. müşteri hizmetleri olarak da hiç sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.
tv olayında da hiç sıkıntı çıkması işin ilginci. bi türksat uygusu değiştirme döneminde dert olmuştu, onu da yine müşteri hizmetleriyle hallettik.
böyle dedim ya 2 güne kesin bi sıkıntı çıkar:)


Ben dsmart kullaniyorum, 50 gb akk olmasina ragmen 120-130'larda dusuruyorlar hizi. O yuzden memnunum ben.


superonlineda da turkcell tv var.
çok memnunum.
hem internetten hem tvden.
