Öncelikle üşenmiyor musunuz?:)
Nasıl korunuyorsunuz? Altınıza üstünüze aldığınız ürünler neler? Decathlon forever mı?



 

araba yok bende, olsaydı ne değişirdi bilemiyorum.
işin yoksa otobüse yürü, trafik zaten allahlık. kıçın donar vaziyette otobüs bekle, dur kalk trafikte otobüste milletle göt göte git. öbür türlü kapıdan bisiklete atla git beş dakikaya zaten ısınıyorsun.

bisiklet kıyafeti ucuza da var bisiklet parasına da var. polar içlik, üstüne yağmurluk, alta tayt ve yine yağmurluk, kelleye de alttan üstten iki buff takıp çıkıyorum. istanbul için yetiyor, çok daha sert şartlar olursa göğsüme gazete kağıdı koyuyorum rüzgarı kesmesi için.

lazpalle

Birazdan çıkacağım, alttan evde giydiğim pamuklu eşofmanımı giyiyorum, bacağıma paça bandı takıyorum.

Üstten de bir tişört, üzerine uzun kollu ince bir sweat, en üste de rüzgarlık/yağmurluk giyiyorum. Hava bir tık daha soğuksa tişört üzerine direkt montumu giyip çıkıyorum.

Boğazımdaki buff ve eldivenlerimle tamamlıyorum yukarıdakileri.

Bir de çorap önemli. Ayaklarım donuyor ince çorapla, o yüzden bazen çift kat, bazen de direkt kalın çorap giyip öyle çıkıyorum.

an engineer

almanya'dayım, eksilere düşmedikçe bisikletle ulaşımımı sağlıyorum. kıyafet giyeceğim zaman içime (üst tarafa) termal içlik giyiyorum genelde, baya iyi tutuyor. mont zaten kalın. alt tarafı fazla düşünmüyorum açıkçası, pek üşümez bacaklarım. bere, eldiven, iyi de bir çorapla gayet rahatım.

soso
1

mobil görünümden çık