Selam, bi arkadaşımın cuma günu fotoğrafiumdan verdiği sipariş bugün geldi. Gelen kutuyu açtık taşak geçer gibi içinde cihaz yok. Aletin case'i duruyor içinde poşeti var fakat alet yok.

Adamları arayınca kargocunun yanında açıp tutanak tutmanız lazımdı dediler yalnız kargo paketinde hiçbir hasar vesaire yoktu. Bildiğin kargolamadan önce çıkartmışlar aleti.

Bu konuda ne yapılabilir? Dükkanda biri çıkarmış belli ki ama bunu nasıl kanıtlayabiliriz? Başına daha önce böyle birşey geleniniz var mı?

 

problem cikartip kabul etmiyorlarsa tuketici haklari mahkemesine basvurun

sayns

Ürünün orijinal paket ağırlığına bakın, kargo daha hafifse belki kanıt olur.

Lim5

Kargoyu tartmamislar direkt 1kg yazmislar paket tas catlasa 250 gram falan.

@brk37 tutanak derken kendi aramizda ifade gibi bir kagida yazip onu mu imzalayalim?

yuto

haydaa en korktuğum şey. Fotografium bir de iyi bilinir ama paket açılmış mı kullanılmış mı niye öyle ki...

keşke kargo tartmış olsaydı o bir kanıt olurdu, şimdi fotografium'un kullanıcıya güvenmesi ve müşteri memnuniyeti olayı ortaya çıkacak bakalım. Oradan bir eleman alsa ortaya çıkar herhalde, direkt üreticiden boş geldiğini hiç sanmıyorum.

takip edicem lütfen konuyu güncelleyin.
(daha önce Vatanbilgisayar'dan aldığım bir monitörde plastik ayağı çıkmamıştı, söyledik verdik rapor tutup gönderdiler bize yenisini verdiler. Arkadaşınıza güvenmeleri lazım ama bakalım...)

rodriguez2

Selam, birkaç kez daha aradılar kutudaki seri numarasını falan istediler. En son tedarikçiyle ilgili bir sorun var, yeni bi cihaz yolluyoruz siz de bize boş kutuyu ödemeli yollayın dediler. Umarım bu da boş çıkmaz bizdeki de nasıl bi şanssa :)

yuto

sorun çözülmüş gerçi,

ama yine de internet alışverişlerinde mutlaka kutuyu kargo görevlisi oradayken açın.
onların tutanakları çok işe yarıyor, aklınızda bulunsun.

livaneli kadir
1

mobil görünümden çık