Sacimi biraz uzattim. Makine arti makasla 3 numara sac kesen berberlere gitmek istemiyorum. Trump AVM'de berber var ama sac kesimi 60 lira. Iyi bir kesim sacimda harikalar yaratabilir mi?

Istanbul'daki super berber onerilerinize de acigim.


 

Para kesinlikle bir kriter degil once arastir oyle git. Gitmedim ama cok duydum fahis fiyatlar alip pok gibi kesen berberler.

floydian

taksim'de birol var. ucuz ve gayet güzel ama randevuyla alıyorlar genelde.

zgrydn

60tl sac kesimi icin (erkek icin) cok aslinda. Yuksek fiyat = iyi sac kesimi kesinlikle degil. Kuaforu pahali semte aciyorlar, yuksek kira oduyorlar, iyi de dekor yapiyor ve bu da fiyata yansiyor. Yari fiyatina harika is cikaram berbere de pekala denk gelebilirsin.
Evet, iyi bir kesim sacinda harikalar yaratabilir, - ucuz ya da pahali - iyi kesim yapani bulmak lazim. Tek tek denemekten baska care yok berberleri. Ama istediginiz kesimi tarif ederken babaanneye anlatir gibi detayli bir sekilde uzun uzun anlatin, berberler anlamiyorlar tarif ettiginiz seyi her zaman cunku. Adamin cok iyi isciligi var ama istedigini anlamadigi icin sacma sapan bir sey cikarabiliyor ortaya.

Bİr de konuyla hic alakasi yok ama Trump'daki kuafore gidersen git ama Trump'daki terziye sakin gitme. Soyluyorsun, "tamam, merak etmeyin tam istediginiz gibi yapabiliriz, soyle soyle yapariz" diyip kiyaftin icine edip teslim edebilen birisi. Sozunu tutmuyor. Hediye olan, ayni zamanda en guzel gomlegimi mahvedip verdi elime.

stavro

60 ne la. 15 den yukarı verirsem kazıklanmış hissediyorum ben.

bu nick tam yirmi alti karakter

benimki 10 tl'ye kesiyor valla. bi yamugunu da gormedim. kalan 50 liraya da kitap alirdim. askerde enseyi 20 derece acili kesmisti erzurumlu alt devre. o gunden sonra bu islere pek takilmamaya basladim.

bohr atom modeli

Kadıköy'de Turan var sorsan gösterirler on lira herbişidahil

gecmissiker muarrrem

Araştır öyle git. Tiplere bak icerdeki. Ben yakın zamanda böyle degistirdim kiaforu, 80e raziydim 40 liraymis. ve mükemmel tras yapıyorlar. Avm lerde biraz şans işi olabilir yalnız. Rant var malum.

nucleon

Avm de traş olunur mu ya dükkan kirasını sizden çıkarıyorlar.

wertyu

Taksimdeki birol şenel baya iyi ama pek temiz olduğu söylenemez.

pikrua

Kadıköydeki turanda sürekli gittiğim biri var çok memnunum daha önce de taksimde birola gidiyordum

İkisi de iyidir

EXXE01

60 a 4 defa sac sakal traş olurum ben...siz hangi dunyada yasiyonuz allah askina...

tociess

Kadıköy Rexx'e gelmeden aşağıda Yağmur Erkek Kuaförü 25 TL - şu ana kadar gittiğim hiçbir berber (60tl lik dahil) "abi şunu istiyorum" şeklinde gösterdiğimde küfür eder gibi benzetemedi bile. bu adamlar ne istersen, ne gösterirsen kesiyor.

awareim
1

mobil görünümden çık