decathlona gidip almayı planlıyorum çünkü kalitesiz bir şey alamam. bir ayağım çocukken olan kırıktan ötürü içe basıyor ve yamuk biraz. bir de ayak tabanı kemiği zorlaması çok kolay oluyor bende.

önerileriniz var mı tabanlık konusunda?


 

Geçmiş olsun, ama hazırlıklı olmanız için şimdiden, sanki hiç duymamışsınız gibi ben de söyleyebilirim ki, ayaklarınız mahvolacak.

Silikon tabanlık kullandım ben 6 ay boyunca. Bir nebze de olsa rahat ettiysem o silikon sayesinde oldu. O da bir nebze. Daha profosyonelleri var mı bilmiyorum. Decathlona mutlaka bakın.

otonom

ortopedist dukkanlarinda daha genis yelpazesi urunler bulabilirsini. bilginiz olsun.

evimin paspasi

hacı naparsan yap o bot ayagını belliyecek:(

all girls dream

Ortopedist dükkanı +1
Bir de skechers ayakkabıların yeni ürettiği ya da benim yeni tanıştığım ayakkabı tabanları var efsane. O da şöyle bilmiyorum hiç dikkat ettin mi harici hdd çantaları içi öyle rahat ki hani dışardan darbeye düşmeye karşı korumalı aslında düz ama hdd yi koyunca şeklini alıyor falan. Hah o tabanliklar olabilir sanki sana .

Deichmann da tabana yapışan tabanliklar var topuklu ayakkabı kurtarıcısı oradan biliyorum evet rahat ettiriyor postallarda ne kadar etkili olur bilemem.
Silikon tabanlık alacaksan şu yapışıp sonra çıkarıp yıkayarak tekrar kullanabileceğin şekilde al. Yapışmayan silikon tavanlar ayakkabı içinde kayıp kendi kendine yapışıp kopuyor.
Bunları topuklu ayakkabı ya uygun tabanlık ararken yaşadım.

Ha postalları giymeden her sabah buz gibi soğuk su ayaklara tut. Aynı şekilde gece postallaru çıkarınca.

Sabah bu soğuk su koyabilir ama postallar çıkınca rahatlik etkisi.

indescribable

Ha bi de topuklar ya da hemen üstünü vurmalar için de yine o silikon bantlar dan alabilirsin ve kalın çorap giy bence.

indescribable

o mağazalarda satılan tabanlıklar bi işe yaramaz. askeri malzeme satan yerlere bak. Kumaş filan olmayacak sünger olmayacak. bildiğin jöle kıvamında tabanlıklar var. baya da kalın kaba bişey. onlardan kullandım ben 25 35 tl arası satılır. diğerleri bi işe yaramıyor askeri botta.

ergenpezeveng

Tabanlığı bota koyup giymen biraz zor.ben almıştım ama hiç kullanamadım mesela.botu büyük al.erken git dene falan tabanlıkla.veya markasını bilmiyorum da komutanlar giyordu yandan fermuarlı falan onlardan da alabilirdin daha rahattır.

high hopes of the sozluk

düz taban olup dağcılık ve trekkingle uğraşan bir insan olarak çözümü ortopediste gidip ayak profilimi bilgisayarlı bir sistem ile çıkartıp ona uygun tabanlık üreterek buldum. 250 kayme verdim ama en azından kafam rahat.

argent dawn

jole kivamindakiler silikon oluyor zaten.

evimin paspasi

Tabanlıktan ziyade YDS ya da Magnum gibi iyi bir markadan, ordunun verdiği standart bota en çok benzeyen botlardan birini almanızı tavsiye ederim.

Ordunun verdiği botlar o kadar kötü ki tabanlık bile fayda etmiyor, ilk iki hafta paramparça ediyor ayağı resmen.

Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla kimse laf etmiyor bu tip botlara. Gidince göreceksiniz zaten rütbeli personelden bile o botu giyen çok az kişi vardır.

crescendo
1

mobil görünümden çık