blog.fotografium.com
instagram.com

instagram'da varyap meridian ve maltepe'deki bi siteyi tanıdım. yeni yapılan siteler böyle ellerine geçen her rengi kullanıyor


bu resimlerde müthiş oynama var, renklerin tonlarını arttırmışlar .


instagram fotolarının yorumlarında yazıyor bazıları. bir kaçı izmirdenmiş. bornova anadolu lisesi yurdu falan.


varyap'la moderni ben de tanıdım. ya yazmayı unuttum size zahmet, hangi fotonun neresi olduğu buraya yazar mısınız?


Rengarenk İstanbul fotoğrafı demişler de sanırsın süper doğa fotoğrafları ya da sokak sanatı yayınlamışlar. Bildiğin beton işte. Azıcık daha geniş açı alsalar yandaki 3-5 katlı apartmanlardan oluşan mahalle, E-5 trafiği falan da çıkacak.


salihdt+1
Esenyurt'un çeşitli yerlerine yapıyorlar böyle renkli renkli, janjanlı evler ama yanındaki TEM-E5 bağlantı yolundan o minicik renkli pencereyi "Amanın, ne de güzel boyamışlar" diye böyle sevimli sevimli görmüyorsun; tam tersine büyük resmin içinde trafik, gecekondular, grilik, vb. görüyor ve "Esenyurt'a evi böyle yapsan ne olur, yapmasan ne olur" diyorsun. Böyle Amsterdam'ın sıra sıra evleri şirinliğinde olmuyor. Bir de masa penisi + 1, renkleri iyice polarize, vb. bir şeyler yapılmış. Hani normali de böyle renkli renkli de, bu kadar gözüne girmiyor insanın.


evidea
instagram.com
divan
instagram.com
rönesans tower
instagram.com
maltepede tamamen kırmızı bi bina
instagram.com
bu leventte ya da dudulludaydı
instagram.com
yenibosna
instagram.com
shake shack tünel
instagram.com
dumankayanın merterdeki projesi
instagram.com
santral istanbul
instagram.com
mövenpik
instagram.com
zorlunun leventtteki kulesi ya da kanyon
instagram.com
akbank akademi olabilir
instagram.com
istanbul modern
instagram.com
halaskargazi caddesi
instagram.com
mephisto istiklal
instagram.com
levent
instagram.com
arnavutköy ya da yeniköy
instagram.com
edit: varyapları demişler zaten
