
"ben aramayayım o arasın" düşüncesi mantıklı gelmiyor bana. aramak istiyorsanız arayın, belki o kafasında tamamen bitirdi ya da arayın diye bekliyor. her iki durumda da aradığınızda kafanız netleşecek. "arar mı" düşüncesiyle beklemek daha kötü bir duygu. her telefon çalışınca heyecanlanıp hayal kırıklığına uğruyorsunuz.
dört senelik emek var ortada, çözülemeyecek sorunlar değilse yazık etmeyin zaten.


Eskisi gibi hissetmiyorum bu ilişkiyi istemiyorum çözülecek gibi gelmiyor bana. Gerçi ayrıldıktan sonra da görüştük çok sarmaş dolaş olduk hatta tamam düzeldik dediğim bile oldu ama iştedurum bu


Böyle bir durumda aramana gerek yok zaten, sırf dört senelik ilişki diye ilişkiyi yürütmeye çalışmak da gereksiz.


çözülmeyecek gibiyse aramayın, baştan alışkanlıklarınızdan kopmak zor gelecektir ama sabredin. ayrıl barış gibi bir kısır döngüye girince daha da zor oluyor işler. sorunlar çözülemedikten sonra bu kısır döngü de kırılmıyor zaten.


Ben hala seviyorum. Onun da sevdiğini düşünüyorum. En azından ayrıldıktan sonra hemen ağlayıp araması sonra bir daha kesin olarak bitirdik deyip sarmaş dolaş olmamız vs


daha önce de söyledik ya kardeşçazım :) bırak kalsın böyle, ne zorluyorsun? sevse ayrılmaz senden, napıcan, 15 yaşında tanıştığın insanla ömür boyu birlikte mi olucan? türk filmi mi bu? yapma allasen :)


Hocam son bir yıldır adam akıllı birlikteyiz diyebiliriz. Öncesi takılma sadece.


Yazi tura atsan ve "arama" secenegi ciksa, parayi tekrar atar miydin ?
Evetse ara


cevabı çok basit. aramak istiyorsan ara. istemiyorsan arama. yani yok o arasın yok ben arayayım vs gerek yok bunlara ya.
aramak istiyorsan demek ki bi parça sevgi de vardır.
istemiyorsan zaten umrunda değildir.


arama. arar illaki. biraz sabır.


özet geç, neden ayrıldınız?
onun özleyeceği, arayacağı falan, amelelik. çocuk değilsin.
devam etmek istiyorsan ararsın.
