(1) 

go pro kaç almalı?

gece abisi #1580663 
hem arabanın ön camına yapıştırıp trafikte ön tarafı kayıt almak, hem de motorla gezerken kaskın üzerine ya da göğse takmak için.. youtube'a koyunca 1080p kalitesinde olması benim için yeterli. go pro 7 de iş görüyor gibi ama 11 i de çıkmış, şimdi 10bine de var 20 bine de, aynı kamera 17 bine de var 22bine de, bi sürü de aksesuarı lensi var, hangisini alayım. benim alacağım tek parça olsun mümkünse. şu amcanıza bi link atın al dayı bu linke tıkla satın al, ben aldım kullanıyorum aha da çektiğim videoların kalitesi de şu diye youtube kanalınızı da atın, hem abone de olurum :P (olmadı).
(2) 

Bir müzik soruyorum

gece abisi #1580238 
Japon gibi Çin gibi. Diri diri dit dit, dit dit diiit gibi. Çan Çin Çon reisler fincanda çay içerken çalan bi müzik. Of çok zor.
(7) 

Riske edebileceğiniz paranız var diyelim.

gece abisi #1579413 
Tamamını kaybetseniz de çok da dert olmayan bir paranız var. Seçim öncesi hepsini neye basardınız? Borsa hissesi yatırım fonu vs olarak soruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir. DM de atabilirsiniz. Teşekkürler.
(7) 

Arabada yaşanır mı (tatilde)

gece abisi #1579001 
Arabada yaşayarak türkiyeyi gezsem, başıma en kötü neler gelebilir? Amaç konaklamaya para vermemek. Yine yemekleri falan en güzel yerlerde yiyorum. Çok apış arası kokunca gidip bi gece otelde kalabiliyorum falan.
(4) 

En iyi banka en iyi kredi kartı

gece abisi #1578891 
Hisse senedi de alayım, altın dolar gümüş de, günlük faiz de yüksek versin, kredi kartı bol puanlı olsun, kredi kartı önemli. Var mı öneriniz? Mesela yapı kredi deiyp geçmeyin hangi kredi kartını kullanalım, mor var gold var hangisinden çok memnunsunuz? Teşekkürler. Ak bank ya da garanti ne diyorsunuz?
(2) 

İnternete bağlanan televizyonu bilgisayara da bağlamak

gece abisi #1574682 
Samsung bi televizyon var internetten youtube netflix bunlara bağlanabiliyor. Ama ben başka odadaki bilgisayarı kablo kullanmadan bu televizyona yansıtmak istiyorum. Kablosuz olarak 2. Ekran gibi kullanıp film falan izlemek istiyorum. Televizyona bir program kurulmuyor. Kendi browserı var ama çoğu siteyi düzgün çalıştırmıyor. Mesela diziizle ya da instagram gibi sitelere browser dan girsem videolar yüklenmiyor.
(2) 

Bi video soruyorum

gece abisi #1574374 
Sokakta röportaj gibi bi vatandaşa soruyorlar o da şu kadar param var aylık şu kadar faiz getiriyor deyip elindeki poşeti gösteriyor işte alkol ve yanına bi şeyler almış halinden memnun her akşam içiyorum hayat çok güzel falan gibi bi şey diyordu. Bi buldurun be.
(8) 

elektrikli araba almak düşündüğüm kadar saçma mı

gece abisi #1572971 
yolda bi yerde kalsak napacaz, bi de şarj edeceğin yerde sıra varsa of beklemek ölüm gibi lan. bi de araba soğukta bekleye bekleye o batarya hiç olmaz mı voltajı düşmez mi kapalı garaj olmadan olur mu öyle? kafamda deli sorular. ev 6 katta evden de şarj edemeyecem hiçbi zaman..
(3) 

Fiber internet hangi modem

gece abisi #1570822 
Fiber geçecem de modemi farklı oluyormuş. Turk net ten mi alayım telekomdan farketmez mi kendim mi alayım? Ucuzu pahalıdır kullanırken farkeder mi?
(2) 

Yargı dizisini izleyen birisi

gece abisi #1570222 
İlk 70 bölümü kabaca özet geçebilir mi?
(2) 

Turk telekomdan memnun olan var mı?

gece abisi #1569600 
Sim kart alırken ya da fiber bağlatırken torpil falan mı gerekiyor acaba? Aylardır apartmana fiber bağlanacak çalışma var diye bekliyoruz, 24 saatte gelecek sim kart 3 gündür gelmediği gibi kurye haftaya pazartesi diyor. Tanıdığı olan var? Tanıdığı olmadan memnun olan var mı? Yol yakınken başka firmaya mı geçsem hiç girmesem mi?
(1) 

İnternet reklamı

gece abisi #1569454 
25 sene kadar önce bir internet reklamına ulaşmamız mümkün olabilir mi?

Bıyıklı bir adam döner keserken "my name is john i am from london i love dogs and parties" diyordu. Sonra da dış ses "ayda 9.90 a istediğiniz kişi olun" diyordu. İxir ya da e-kolay olabilir. Bi buldurun be.
(15) 

Araba alacak olsanız

gece abisi #1569431 
1 - 1.5 milyon arası sıfır (2023) suv alacak olsanız ne alırdınız?
Evden işe işten eve bineceksiniz, senede 1-2 kere il dışı tatil, yılda yaklaşık 10bin km yol yapacak ve tahminen 10 yıl bineceksiniz.
(3) 

Kilitli iphone 4s nasıl açılır?

gece abisi #1569292 
Eposta adresinin ne olduğunu hatırlamıyorum. Apple hesabına giremiyorum. İTunes yükledim o şekilde de sıfırlayamadım. Çok eski bir model olduğu için belki kırma yöntemi vardır. 4 haneli tuş kilidi pinini 500 kere falan yanlış girince telefon kendini sıfırladı. İlk maaşıma almıştım. Net 2 yıldır kullanmadım. Ondan önce de rahat bi 5 sene boşta durmuştu. Birine satarsam diye farklı bir mail adresi ile hesap açıp bırakmıştım. Tuş kilidi de koymuşum. Karışık anlatım için özür dilerim. En son YouTube app yüklenmiyordu bile. Kırıp çöpe atmadan önce son şans buraya yazıyım dedim. Sb.
1

mobil görünümden çık