(6) 

Savaş sonrası bilançosu

ekinuzbay #1540095 
2 senedir arka arkaya çok kötü olaylar yaşadım. Sonucunda da fiziğim bozuldu, sağlığım bozuldu, kimsem kalmadı. Hala ümit var mı yoksa artık daha fazla rezil olmamak için şu açıkça belirtmek istemediğim şeyi yapmak daha mı mantıklı?

- Aşırı derecede saç dökülmesi, uzun ama yarıya inmiş saçlar,
- bozulmuş beslenme düzeni, fazladan alınmış 10 kilo,
- yağlı tuzlu beslenme yüzünden şişmiş surat
- Bundan bi önceki biten ilişki yüzünden o ilişkiye şahit olmuş herkesi silip arkadaşsız kalmak
- Bu ilişkiye arkadaşsız başlayıp bu da gidince iyice yalnız kalmalar.
- Son kalan 3 arkadaşın da bu ilişkide yaşadığım rezillikleri biliyorlar diye yüzlerine bakamamak
- Annemin bile yüzüne bakamamak
- Motivasyonu kaybetmek iki haftadır derse gitmiyorum, yıkanmıyorum.
(7) 

Antidepresandan fayda gören

ekinuzbay #1540093 
Aranızda hiç "Evden çıkamayacak kadar ağır depresyondaydım, doktora gittim falanca ilacı yazdı, 1 ayda toparladı tekrar günlük hayatıma döndüm" diyen var mı? varsa hangi ilaçla hayata döndünüz?

+ prozac kadınlarda saç döküyor mu biliyor musunuz?
(8) 

Telefon numarası değiştirmek için gerekçe lazım

ekinuzbay #1540077 
daha 3 ay önce başka sebepten değiştirmiştim. Şimdi tekrar değiştirmem gerekiyor. Kesin değiştiricem yani. Napıyo bu mal imajı uyandırmamak için eşe dosta mantıklı bir gerekçe bulabilir miyiz?
(19) 

Akşamki mesajıma korkunç bir cevap geldi.

ekinuzbay #1540040 
Burada kimi zaman gerçek değil denildi, kimi zaman yok ya gerçek değildir. Düştüğüm durum o kadar iğrençti ki gerçek olmamasını tüm kalbimle dilerdim. Ne yetiştiriliş şeklime ne de şahsıma hiçbir şekilde yakışmayan iğrenç bir bataklığa düştüm ve 1 saat önce kaçınılmaz son gerçekleşti, akşam attığım mesajlara korkunç bir cevapla cevabımı aldım. Bu tarz bir şey yaşamış olanlar bilirler battıkça batarsın, o umut hiç bitmez, gururunuz saygınlığınız yerin dibine girer, kendinizi bile tanıyamazsınız. Artık gelen o korkunç mesajdan sonra sürünerek yalvarsa dahi ben kabul etmem. Ya aileni öldürücez ya bu adamla olacaksın deseler birincisini seçerim.

Bu süreçte sıkıntımı paylaşabildiğim tek yer burasıydı, en acımasız dalga geçişler bile gülümsetiyordu çünkü canımı yakan asıl sorun çok daha büyüktü. İnanan inanmayan herkese bu süreçte yorumlarıyla yanımda oldukları için teşekkürler.

Kamu spotu olarak şunu söyleyebilirim, lütfen kimseye aşık taklidi yapmayın. Sonra karşıjızdakini aksine inandırmak çok zor oluyor.
1

mobil görünümden çık