(4) 

iş görüşmesinden sonra ikinci kez mail atmak

creative #1464379 
geçen hafta bir online iş görüşmem vardı. iş görüşmesinden birkaç gün sonra sonuç olumlu mu, olumsuz mu gibisinden mail attım. görüşmeye katılan ne insan kaynakları, ne de bölüm müdürü cevap vermedi.

iş görüşmesi iyi sayılabilecek şekilde geçmişti ama cevap verilmemesi bende sonucun olumsuz olduğu izlenimi yarattı. benim görüşmemin olumlu olup, bana yanıt vermeden diğer adayların da görüşmelerini tamamlıyor olma ihtimalleri var mı, bir sonraki sürece hep birlikte almak için? bir kez daha mail atsam, "bu çocuk çok istiyor" diye düşünmelerine yol açıp beni tercih etmelerine vesile olabilir miyim? sizde veya başkasında böyle bir mail istekliliğinin dikkate alındığına şahit oldunuz mu?
(1) 

31 aralık 2020 istanbul ankara araçla gidecek biri var mı?

creative #1460329 
ücreti mukabilinde yol arkadaşı olabilirim. 32 yaş erkek. akşam en geç 19.00 gibi ankara'da olmam lazım. araçla giden birini bulamazsam otobüsle gideceğim. yol arkadaşı arayan mesaj atabilir. bla bla car'dan önce buraya sormak istedim.
(6) 

ielts 6.0 (general) sonucuyla ne yapabilirim?

creative #1450109 
listening 6.0
reading 7.0
writing 5.5
speaking 6.0

herhangi bir ülkeye göçmenlik, vatandaşlık başvurusu, yüksek lisans, iş başvurusu falan olur mu? yoksa daha yüksek puan mı gerek?
1

mobil görünümden çık