Ankara Dikmen aşırı uysal apartman kedisi Geçici Yuva

Semi #1580470 
1 2 gün önce bu yavru için ilan açmıştım.. Apartmanda yasayan, savunmasız, uysal 4 5 aylık daha kendisi bebek olan minik kızımız Melisa bir gün hamile kalmış. Hep eşiklerde yattı zorla dısarı cıkarıyorduk biraz kedilik öğrensin hayatı öğrensin diye ama aşırı sessiz prenses sadece gurlayan miyavlaması bile zor duyulan apartman evladı oldu. Tabi bir yandan apartmanda istemeyenlerlr,çocukların elinde oyuncak olmasıyla mücadele ediyorduk.Neyse bu yavrum dün doğurdu merdiven altında bir koltuk var oraya, baktık yavrular fare yavrusu gibi aşırı minik. Hem de 5 tane. Ya bu hayvanın patisi bit kadar kendisi minicik nasıl 5? Baktık hiç yalamıyor,temizlemiyor, memelerinde gram süt şişik yok, hemen bir kutuyla vete gittik, benim kedim dünyayı inletir vete giderken, bu yolda elimden mama filan yiyor. Yavrularım biri öldü oracıkta. Dediler annede hiç süt yok, hipotermi de gecirir bunlar, 2 saatte bir besleyeceksiniz. Sıcak su torbalar peluşlar falan bir güzel koltuğa yatak açtık, ama süt yok süt, açlar. Eşimle alarmlar kurduk 2 saatte bir gece 1-3-5 saatleri dahil şırıngayla besleyip tuvalet yaptırmaya calıstık filan. Dün gece 2 yavru daha kaybettik, cünkü anne ısıtmıyor bile. Hayvanda analık güdüsü yok, süt yok hiçbir şey,kendi bebek. Neyse aşırı yorgunuz filan ama bir yandan işaret parmağım kadar canlıların avucumda kalbi atıyor ve mücadele ediyor, aşırı değişik bir duygu. Gelelim sona, bu akşam biri kaybettik elimde bir yavru kalfı diye hünhür hüngür ağladım, 1 saat önce hipotermi ve açlık ve aşırı güçsüzlük nedeniyle son yavruyu kaybettik ve defnettik. Hızlı ve üzücü bir süreç oldu bizim için.. Şimdi bunları hem duygularımı paylasıp hafiflemek hem de derdimize derman olabilecek insanlara ulasabilmek için yazıyorum. Bu yavrum henüz kücük ve zayıf, en az 2 3 ay lazım kilo alması lazım kısırlasamıyor, tekrar hamile kalması an meselesei o yavruların doğduğu gün ölmesi an meselesi ve korkuyoruz, ne bu hayvan bu sürecte acı ceksin ne de o yavrular. Bu kedinin tek isteği artık eşiklerde yatmamak, birinin ona yuvasını acması, insan gördüğü anda gurlayan, savunmasız kucak kedisi bir sevgi yumağı. Kısırlaşana kadar geçici ya da keşke olsa kalıcı yuva arıyoruz. He ben niye mi almıyorum? Benim evimde hastalıklarından dolayı anksiyetesi olan her seyden korkan sakinleştirici içen bir oğlum var, 4 senedir 2 gün bırakıp da tatile gidemediğim bir yavrum var, yoksa gördüğüm günden beri bu kızı sahiplenen dünyanın en şanslı insanı diyorum, cünkü bizimki tam bir azman. Ben böyle bir kedi görmedim.. Lütfen destek verelim. Ankara Çankaya Dikmen.
Başa tutturulursa cok sevinirim.
Görsel paylaşıyorum.
r.resimlink.com
r.resimlink.com
r.resimlink.com
(7) 

İstanbul bayramda sakin mi?

Semi #1580194 
İstanbul bayramda boşaldı yollar sakin diyolar, doğru mu bu? 1 geceliğine İstanbul'a gezme amaçlı gelmek istiyoruz, hangi ilçede otelde kalmak mantıklı?
(4) 

Sivilce tedavisi

Semi #1579208 
Bugün Dermatoloğa gittim, yıllardır bir iki sivilcem hep vardır. Hep karma-yağlı cilt problemim vardır Arada kistik sivilceler gelir 3 4 ay kalır kasımın ortasında filan, başka bölgelerde de çıkar bu lanet sivilceler. Kendime oluşturduğum cilt bakımı rutinim var ama yeterli değil, laktoz kullanımını kısıtladım, sonraa 5 6 aydır abur cubur paketli gıdalar grubunu bıraktım, haftada 4 gün spor yapıyorum 32 yasındayım hayatımın en düzgün beslendiğim en hareketli olduğum dönemindeyim, fekat bunlar cildime yansımıyor. He bi de günde aşağı yukarı 2 lt su içerim.
Şimdi bugün dr azitro, vulgarex ve acnelyse verdi, bu iki kremi ayrı günlerde filan kullanacağım etkilerini araştırdım bayağı soyarmış kızarırmış aman mercimek kadar kullanacakmışım. Peki. Sorunun şu azitro kullanmasam şart mı? Sadece kremleri kullansam, bağırsak floram bozulmasa, zaten sürekli gribale yakalanıyoruz, bağışıklığım düşmese? Olmaz mı sayın doktorlar?
(1) 

Ankara Dermatoloji Uzmanı

Semi #1577440 
Ankara'da akne tedavisinde iyi uzman Dermatolog arıyorum tercihim muayenehane olmaması, öss geçen bir yer olması

Berjer - tekli koltuk 2 adet-Ankara

Semi #1574709 
Yeni berjer aldığım için satıyorum, iyi durumda. Pazarlık payı vardır.
Linkini bırakıyorum.
Ankara-Çankaya
resmim.net
(1) 

Göz altı ışık dolgusu Ankara

Semi #1574553 
Selam ahali, yıllardır krem serum kullanırım genetik göz çevresi koyuluğum daha da dena olmasın diye ama artık kapatıcıya bağımlı olmak istemiyorum. Ankara'da ışık dplgusu yaptırdığınız memnun kaldığınız bir hekim var mı? Bazı handikaplar varmış geçen bir doktor anlattı, deri çok inceyse dolguların yansıması löp löp gözükür o ciltlere yapmamak gerek diye. Yani bana iyi bir hekim lazım. Göz çevresi koyuluğunun psikolojisini yaşayan bilir. Aşırı özgüven kırıcıdır. Hatta birgün kapatıcısız dış kapıyı açtım, karşı komşumuzun cocugu beni görünce "hiii anne falanca çok kötü hasta olmuş gözleri simsiyah" dedi. Bunun üzerine utancımdan hasta numarası yaptım gercekten. Dertliyim.
(1) 

Ankara'da hangi hastanede Genel Cerrahi Bölümü iyi?

Semi #1572181 
Memede kitle, koltuk altında aksesuar meme dokusu, muayene/kontrolü için hangi hastanenin Cerrahına gidebilirim? Bayındır'a gittim ilk. Kontrollere başka yerde devam etmek istiyorum
(3) 

Elekli kedi tuvaleti ve Pelet Kum

Semi #1569409 
Selamlar! Kedimin astımından mütevellit bentonit kumdan dolayı atakları tuttu, bayağı şiddetlendir evde insan öksürüyor sanki. Tamamen kumdan farklı bir kum denedik aşırı tozlu. Şimdi ben elekli tuvalete ve topaklaşmayan pelete geçmek istiyorum, tozdan kumdan sıkıldık da. Yalnız şöyle bir handikap var elekli tuvaletlere uygun çok az uygun pelet var. Yorumlardan herkes elekten peletlerin düştüğünü ve 8 mm olması gerektiğini söylüyor bunu satan markalar da hem kötü hem bir iki tane. Anlamıyorum neden pelete göre veya eleğe pelet üretilmiyor. Kullanan varsa hangi peleti hangi tuvaleti kullanıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz?
(1) 

Ankara Çankaya'da evlilik yıldönümü

Semi #1534623 
Merhaba, 1 senelik Ankara'lıyım birkaç meyhaneye gittim ama yıldönümü kutlamak için yeni nezih bir mekan önerisine ihtiyacım var. Bizim bey organizasyon olaularında pek iyi değil, bana yardımcı olursanız mutlu olurum
(1) 

Bayındır Kavaklıdere Hastanesine en hızlı şekilde nasıl ?

Semi #1534437 
Dikmen 19 Mayıs Hastanesinin oralardan Kavaklıdere Bayındır'a en kestirme nasıl gidebilirim? Sanırım işe başlıyorum orada. Ankara'da yeniyim
(4) 

Ticaret-girişim fikri

Semi #1533666 
Yaş 30 İstanbul'dan Ankara'ya taşındım. Eski pozisyonumda iş bulamıyorum. En alttan başlayacagım pozisyonlar teklif ediliyor. Bir kadın olarak nasıl bir girişimde bulunup evime katkı sağlayabilirim, az riskle baslayıp duruma göre büyütebileceğim basit ama cok satan giden bir şeyler. Simdilik bütçe 60 70 bin. Bana bir fikir verin kafayı yakmadan önce :/

Özel Medisun Hastanesinde çalışan var mı?

Semi #1533090 
Çalısma saatleri, ücret politikası, yönetici davranışları nasıl bilgisi olan var mıdır? Ona göre görüşmeye gideceğim.
(8) 

Dacia Sandero alayım mı?

Semi #1523001 
Aylarsır 2 3 sene önce 50 60 bin olan araçların 250 300 binin üzerine cıkmalarını şaşkınlıkla izliyorum. Bütçem 300.000 Hyundai i20, Renaul Clio Touch ve daha uygun secenek Dacia Sandero arasında kaldım. 300-310a zorlayıp Hyundai mi yoksa 270 e Dacia mı alayım azıcık da elime kötü gün parası mı kalsın
Bu işlerden anlayan bi' bakabilir mi bana?
(2) 

İlker 19 Mayıs Hastanesinden Koru Çukurambara en kolay yol

Semi #1507840 
Merhaba, Fikmen-İlker 19 Mayıs Hastanesinin oralardan Koru Çukurambara en kolay en hızlı nasıl gidebilirim. Kızılaya gitmeden, gerekirse 5 10 dk yürümeyle de yakınlarına ulaşabileceğim bir toplu tasıma var mı?
Not:Taze Ankara'lıyım.

Liv Ankara Misafir Hizmetleri/Hasta Danışmanı

Semi #1507236 
Burada tecrübesi deneyimi olan var mı arkadaşlar?
(3) 

Çankaya Dikmen tarafı Lazer Epilasyon

Semi #1498002 
Selamlar!
Dikmen tarafında tqvsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
(6) 

Evlilik için sağlık raporu

Semi #1486057 
Bey kişisi Ankara ikamethahlı İstanbul yaşıyor, nikah Ankara'da kıyılacak. Sağlık raporu için ikametgahının bulunduğu aile hekimine mi gitmeli illa yoksa İstanbul'da herhangi bir devlet hastanesine veya aile hekimine gidebilir mi?
(6) 

Evlilik

Semi #1484734 
İkametleri ayrı şehirlerde olan insanlar belediyeye evlilik başvurusunu birlikte mi yapmalıdır? Sağlık raporunu illa ikametgahımızın olduğu aile hekiminden mi almalıyız?
Bu işlerden zerre anlamayan müzmin bekara en basit açıklamayı yaparsanız cok sevinirim
(2) 

nebim vs kizilay

Semi #1481648 
ankara'da uygulama destek/ yazılım destek alanında nebim ve kızılay'dan iş teklifi aldım.
bu iki kurumun herhangi birinde çalışan, çalışmış olan, tecrübesi olan var ise yorumlarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar.

personel yoğunluğu eş akrabadan mı oluşuyor, personele verilen değer ne, yoğunluk kapasitesi, çalışma tarzı hakkında fikri olan yeşillendirebilir mi?
(4) 

mng it pozisyonu

Semi #1466599 
mng kargo istanbul firmasının it bölümünde çalışmak üzere iş başvurusunda bulundum. bu işe başlamak için şehir değiştirmem gerekecek; ankara'yı bırakıp çok da haz etmediğim -fakat şu an ki işim nedeniyle sık sık gelip yaşadığım şehre tasınmam gerekecek. nihayetinde görüşme olumlu geçerek iş teklif ettiler. nasıl bir firma bilen var mı? bu riski almaya düzenimi değiştirmeye değer mi diye büyük ikilemde kaldım.
(7) 

-3,25 astigmat lens nereden bulunur?

Semi #1465526 
Sağ göz
8,6
-1,25 -1,25 & 160
Sol göz
8.6
-3,25 & 180

-3.25 astigmat lens hiçbir yerde bulamıyorum. Lens market dahil.
Kullandığım lens çöp olmak üzere
Bilen bir yardım eli uzatabilir mi?
(12) 

Buzdolabı markalarının tümünde lanetli yorumlar

Semi #1462859 
Uzun zamandır buzdolabı bakıp, en fazla 3000 bütçe belirleyip, baktıkça en az 4-5 bin Tl'ye orta karar bir buzdolabı alabileceğimi anlama aşamasına geldim. Sorun şu ki hangi marka? Neden hepsinde yüzlerce kötü yorum var. Sinirlerim yıpranık, gözlerim yorgun, varsa gelsin güzel buzdolabı beni bulsun. Eskide kalmış 15 20 senelik buzdolabı efsaneleri. Yeni teknoloji ürünlerinden hangisi 8 10 sene götürür onun derdindeyim. Varsa 4 5 senedir sorun cıkarmayan buzdolabı kullanan üstüme bi' toprak atsın.
(1) 

İstanbul Bilişim İflas masası

Semi #1448586 
Merhaba, İstanbul Bilişim mağduruyum. Bugün mahkeme iflasını vermiş. Mağdurların iflas masasına kayıt olmaları gerektiği yazıyordu. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
(4) 

Alibeyköyden Nişantaşı Acıbadem

Semi #1445155 
Merhaba, Alibeyköy'den Acıbadem Hastanesine toplı taşımayla nasıl gidebilirim
(5) 

Kedim 4 kere kustu

Semi #1437991 
Yavrucağım Cumartesi ilk doz karmasını oldu.
Dün akşamdan beri bütün bütün mama kustu. Tüy yumağı değil.
Evden cıkmadan her yere su ve yarım yağlı yoğurt koydum.
Durumu kötü olabilir mi?
Dışkısınu gözlemleyemedim?
Aranızda hekim olan varsa yardımcı olabilir misiniz? İşteyim ve aklım onda.
(4) 

pdf nasil word'e çevrilir?

Semi #1432098 
merhaba, dünden beri google'da 5-6 site denedim fakat olmuyor. yardımcı olabilecek var mı?
(5) 

İ phone Servis Yok sorunu

Semi #1429530 
Sorun simkartta değil telefonda, ağ ayarlarını sıfırladım ama kaç gündür servis yok. Var mı bu işin çözümünü bilen?
(7) 

İstanbul Bilişim dolandırır mı?

Semi #1428945 
10 gün önce internet sitesinden bulaşık makinesi aldım, ödemeyi havale yoluyla yaptım.
Bugün kötü yorumlar okudum bir sürü kişiye ürünleri gelmemiş diye. Bana da 30 Hazirana kadar teslim şeklinde açıklaması maili geldi. Yorumları gördükten sonra korktum. Var mı başına bir durum gelen burasıyla alakalı?
(5) 

Yöneylem araştırması

Semi #1426993 
Arkadaşlar bu ders beni canımdan bezdiren bir ders, sadece bakışıyoruz karşılıklı. Nasıl anlarım taktikleri neler, işime yarayacak birkaç bilgi var mı?
(10) 

Bulaşık makinesi marka önerisi

Semi #1426478 
Elde bulaşık yıkamaktan bıkıp -evet yıl olmuş 2020, makine almaya karar verdik. 2-3 kişilik bir aileyiz. 1500 tlye kadar hangi marka tavsiye edersiniz?
(17) 

Sayesinde tüm odaya kapanıp sessizce bekliyorum

Semi #1425766 
Bu sıra çok dertliyim. Adı Püskül neredeyse 3 aylık, ailesi olduk. Sürekli ısırıyor, sürekli tırmalıyor, sürekli pusu halinde, internette araştırıyorum otoriter hayır deyin parmak gösterin dik dik bakın, ısırmaya başlayınca 10 dk terkedin mekanı diyor. Dün akşamdan beri deniyorum, sakinleşmiş mi diye yanına bakmaya gittiğim anda ayağıma kilitlenip parmak gösterdiğim parmağımı ısırıyor. Sabahtan beri her ısırdığında odama gidip onu terkediyorum, sonuç olarak sayesinde salonda oturup da bir film izleyemedim. Şu an salonda ben odada çaresizce yazıyorum. Peluş oyuncak veriyorum tuttuğum elime dişlerini geçiriyor. Topla oynatıyorum dikkati sabit hareketsiz ayağıma kesiliyor tırmalayıp ısırıyor. Yani zaman mekan farketmiyor her haleti ruhiyesinde ısırıyor. Bu yazıda kullandığım ısırıyor kelime sayısının çarpı yirmisi kadar ısırıyor.
(2) 

Cevahir Avm önü durağı Biletmatik var mı?

Semi #1425583 
Merhaba, Cevahir otobüs duraklarının orda biletmatik veya yükleme talimatımı aktarabileceğim bir zımbırtı var mı? Te metrobüs durağına yürümek istemiyorum.
(3) 

hüzünç

Semi #1424780 
son zamanlarda ucundan duygusal düşünsem gözlerim doluyor. engel olamıyorum. yukarı bak diyorlar akmasın diye ama ona da bağışıklık kazandım sanırım. hel halta gözleri dolan bir ponçik olmak istemiyorum.
hep bir eksiklik, hep bir içi içine sığamama durumu.iyi şeyler yaşarken kısa zamanda içimde bir kara deliğin oluşacağı hissine bürünüp üzülmek. nereye kadar demek.
acı arsızı mıyım neyim?
her şey çok güzel aynı zamanda çok kötü.
bunu yazarken bile gözlerimden pcye pıt bir damlanın intiharı :(
çok sulugöz oldum be.
(2) 

Avrupa yakası iyi-uygun veteriner

Semi #1422388 
İyi fiyatları da normal olan veteriner kliniği arıyoruz tecrübeli olan var mı bu konuda?
(10) 

Kedi kulak kaşınması veteriner var mı?

Semi #1422107 
Merhaba, 10 gün öncesinde sokakta 1.5 -2 aylık gözü iltihaplı yavru kedi vardı, belediyenin veterinerliğine götürdüm ilk bakımını yaparak iç-diş parazit aşısı yaptı. Göz iltihabı da iyileşti normale döndü. Dün akşamdan beri kulağını cok kaşıyor dışı kızardı. Bugün bepanthol krem sürdüm kızarıklık kaşıntı kremi. Sürekli değil ama dünden beri gözlemleyebildiğim kadar o kısmı sadece kaşıyor. Kulak uyuzu olma ihtimali nedir? Kulak içi akıntısı yok. Şu durumdalarda dışarı çıkmak istemediğim için evde ne yapabilirim diye bilgilerinizi danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Fotoğraf linkini paylaşıyorum.

hizliresim.com
(3) 

Kedi beslenme düzeni

Semi #1421792 
Kedim 1.5-2 aylık geçen haftaya kadar özel bir mama hazırladım hep, geçen hafta 3 gün yaş mama ( evde kendim pişirdim ciğer kabak patates havuç biraz makarna şeklinde). Haftanın 3-4 günü de kuru mamaya başladım.(Acana, çok araştırıp doğala yakın olan bu mamayı buldum) Bol su içirmeye çalışıyorum. 2-3 saatte bir yediyorum. İlk sahiplendiğimde 5 gün dışkılamamıştı dert etmiştim şimdi 4 günde 2-3, 3-4 kere dışkılıyor. Bu düzende bir hata var mı? Daha tecrübeliler verebileceğini ek önerilerinizi beklerim.
(9) 

Erkek kedi kısırlaştırma

Semi #1421663 
Araştırmalarım sonucu 6 aydan itibaren kısırlaştırmak gerektiği sonucuna vardım. Sorun şu ki oğlum gibi sevdiğim yavrucağıma acıma çektirme düşüncesi. Kimisi çok acı cekiyorlar yaptırma diyor, yaptırmasan olmaz her yeri işaretleyecek. E bunun mali yönü de var uygun maliyeti olan iyi bir veteriner bulmak İstanbul’da mümkün mü?
(3) 

Kısa Çalışma Ödeneğini çekemiyorum.

Semi #1421508 
Birkaç gün önce uzun uğraşlar sonucu ödeneğim çıktı, e devletten detaylara baktığımda ödeme tarihi 5 Mayıs diyor - ki 7’sinde filan ödeme çıktı gerçekleştirme tarihinde ise “-“ yazıyor. Banka hesabımı tanımlamıştım direkt oraya yatacağını sanıyordum henüz yatmadı. Aynı durumda olanlar olmasa da fikri olanları beklerim.
(2) 

Kedi eşyası

Semi #1421442 
Merhaba,
1.5 aylık bir yavrucak sahiplendim, özellikle tüketim olmaması adına fazla kedi eşyası olan ve paylaşmak isteyen var mı?
1

mobil görünümden çık