(1) 

Hem uygun fiyatlı hem kaliteli oje / saçı ağırlaştırmayan saç maskesi-kremi

fildirfildir #1498761 
Ülkedeki pahalılık ojeyi bile etkilediği için bir iki yıldır yenileyemedim renklerimi. Öyle çok fazla marka da denemedim bugüne kadar. Önerilerinizi bekliyorum.

Saç maskesi ve kremi de önerirseniz çok sevinirim.

Antalya’daki en iyi sinema salonu hangisi? -dune-

fildirfildir #1498140 
Ayın 22’sinde dune çıkacak ve film imax salonlarda gösterime girecek aslen. Ama antalya’da imaxli salon yokmuş. Bu film en iyi nerede izlenir?
(2) 

13 kasım için uçak biletini ne zaman almalı?

fildirfildir #1497736 
Pandemiden önce bir ay sonraya uçak bileti bakarsak gayet uygun fiyata bulurduk, şimdi öyle bulamuyorum, bir ay sonraki bile 300 lirayla başlıyor. Uçak biletini ne zaman almalı? Tarih yaklaştıkça fiyatları 250’ye düşer mi?
(3) 

Midi gelinlik (diz altı hizasında olan)

fildirfildir #1496985 
Midi boy gelinlik arıyorum, dükkanlara bakıyorum bakıyorum yok. Hep klasik düz kabarık uzun gelinlikler var. Aşağıdaki modellerden arıyorum. Dükkan/marka/terzi adı, olmadı bi instagram sayfası verebilirseniz çook mutlu olurum.

www.davetcokelbisemyok.com

www.davetcokelbisemyok.com

www.davetcokelbisemyok.com
(26) 

Suyu özlemek (ılıklaştırmak)

fildirfildir #1493287 
Soğuk suyun içine hafif ılık su koyup içilecek kıvama getirmeye biz (bizim ev) suyu özlemek diyoruz. Bugün arkadaşıma su verirken özleyeyim mi dedim anlamadı, sonra anlattım böyle deniyor ılıklaştırmaya diye, öyle bir şey yook dedi dalga geçti, internete baktım ve gerçekten de öyle bir şey yok. Bu terimi kullanan, duyan var mı? Yoksa bi tek bizim evde mi söyleniyor?
(3) 

Sağlıklı-doğal saç yağı/maskesi

fildirfildir #1491041 
Saç kremi kullanmayı bıraktığımdan beri saçlarım biraz biraz kurumaya başladı. Olabildiğince az zararlı kimyasal içeren saç yağı ve saç maskesi arıyorum. Youtube vloggerlarına güven olmadığı için size sorayım dedim. Kullanıp memnun kaldığınız ürünler ya da ev yapımı tarifleriniz var mı?
(13) 

Kitaplarınızı nereden alıyorsunuz?

fildirfildir #1490841 
Fiyat/kargo süresi/paketleme kalitesi açısından en memnun kaldığınız yerler neresi?
(17) 

Bütün güzel dizileri izlemişim gibi geliyor, dizi önerisi

fildirfildir #1488989 
İzlediğim diziler: the sopranos, the oz, the wire, six feet under, lost, buffy the vampire slayer, the x files, fringe, misfits, stranger things, prison break, sons of anarchy, true blood, house md, nip tuck, enf of the fucking word true detective, rick and morty, westword, american gods, spartacus, brooklyn 99, himym, modern family, bojack horseman, coupling, community, fleabag, (+fleabag'i yapan kadının diğer dizisi), girls, attack on titan, evangelion (listeye ekledim öneren olur diye), ezel, after life, black mirror, preacher, sense8, big little lies, masum, cansu dere'yle haluk bilginer'in oynadığı öteki polisiye dizi, mindhunter, love death and robots, ratched, strike, skins, trailer park boys. Game of thrones, the witcher, breaking bad, chernobyl, the good place, sherlock ve friends'i de izledim.


Arsız bir diziciyim; californication, seinfield, the office, its always sunny in philadephiya, firefly dışında izlenecek dizi yokmuş gibime geliyor ama komedi havamda da değilim. Dexter var bi' de ama korkuyorum öyle şeyleri izleyince. Lütfen önerin.
(9) 

görece sağlıklı soğuk içecek

fildirfildir #1486511 
azıcık ferahlayabilmek için soğuk soğuk şeyler içmek istiyorum ama aklıma limonata, çörçil gibi şeylerden başka bir şey gelmiyor. önerebilir misiniiz?
(4) 

Yüzerken tedirgin olma sorunsalı

fildirfildir #1485941 
Yüzme biliyorum ama biraz geç öğrendim o yüzden suyun içerisinde çok tecrübeli değilim. Bugüne kadar hep yüzücü bir arkadaşımın olduğu arkadaş grubumla denize gittim, ona güvendiğim için hep taa dubalara kadar yüzebiliyordum ama şimdi o başka bir şehire taşındı, yüzme kankimi kaybettim ve suyun içinde tedirgin oldum. Denizde kendime güvenmeyi nasıl öğrenebilirim. Yanımda birileri yokken de dubalara gidebilmek istiyorum. Normalde nefes kontrolüm vesaire iyidir ama şimdi heyecandan hep kesik kesik yüzdüm.
(8) 

Bazı kelimeleri söyleyememek, bazı eşyalara dokunamamak

fildirfildir #1484737 
Zorunda kalmadıkça bazı kelimeleri söyleyemiyorum ve bunlar argo değil günlük hayattan sıradan kelimeler. Bazı eşyalara da yine aynı şekil bir rahatsızlıktan dokunamıyorum, velev ki dokunmak durumunda kaldım, hiç hoşnut olmuyorum.
Böyle bir şey yaşayan var mı? Bu bir rahatsızlık mı, eğer öyleyse adını bilen var mı?

Söyleyemediklerim:
İç çamaşırını ifade etmek için kullanılan "d" ile başlayan kelime
Mutfakta tezgah ıslanınca kurulamak için kullandığımız kumaş "b" ile başlıyor
Burnumuz aktığında selpağa sileriz, selpak m.... "m" ile başlayan kelime

Dokunamadıklarım:
beyaz penye kumaştan herhangi bir şey, Giyemem de zaten
Beyaz olmasa da penye kumaştan salık salık duran kıyafet, kumaş parçası vesaire.

Sırf bu yüzden gece yatarken bile normal şort tshirt giyemiyorum, viskon, gömlek kumaşı vs gibi materyallerden yapılan şeyleri giyebiliyorum.
(2) 

kolu boydan boya dövdürmek için işinin ehli bir dövmeci

fildirfildir #1484288 
kolu boydan boya dövdürmek için işinin ehli bir dövme sanatçısı aranıyor. orman gibi bir şey çizilecek. bir sürü ağaç, hayvan, ay olacak. gölgelendirmesi, kullanılan boya, çizgilerin inceliği ve düzgünlüğü çok iyi olsun istiyorum. parası önemli değil. Siyah olacak. dövmeci önerir misiniz?
(8) 

It's Always Sunny in Philadelphia'yı puanlayalım

fildirfildir #1480476 
A-Gülmekten yerlere düşerim
B-ara sıra çok güldürür, genel olarak da komik
C-keyifli vakit geçirtir
D-meh, daha iyi şeyler var. buyur bunu izle (komedi dizisi önerisi)


Dizimize kaç puan veriyoruz? Yukarıdaki seçeneklerden hangisi?
(6) 

Dondurma tavsiyesi

fildirfildir #1477675 
İki üç yıldır yediğim dondurmalardan tat alamıyorum, genelde algidanın ürünlerini alıyordum. Lezzetli, görece sağlıklı dondurma markası önerebilir misiniz?
(12) 

Aşırı sürükleyici dizi önerisi

fildirfildir #1474578 
Bugüne kadar izleyip beğendiğim diziler; the sopranos, the oz, the wire, six feet under, buffy the vampire slayer, the x files, friends, himym, sons of anarchy,preacher, misfits, fringe, mindhunter, true blood, sense8, skins, strike.
(4) 

Yemek tarifi kitabı önerisi

fildirfildir #1452689 
Ne yapsam tam ölçü oluyor dediğiniz kitaplar varsa önerebilir misiniz?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık