(9) 

Sen kıymetlimsin diyen biri var

neseli portakal #1542430 
yani bir adam durup dururken arkadaşına böyle şeyler söylemez. söylediğini ciddiye alayım mı? bir şeyler olma ihtimali var mı. yoksa bu da yalancı olma ihtimali var mı?
(7) 

Bir insan ömrünü neye vermeli?

neseli portakal #1535247 
mesela evlenmediyse pişman olur mu? çocuk istemezse sonradan pişman olur mu? bir sürü kişiyle imkanı olduğu halde sevişmezse sevişmediği için sevişirse de seviştiği için pişman olur mu? hayatın sizce ölçüsü nedir?
(3) 

Yurtdışı dönüşü PCR Testi

neseli portakal #1482053 
Ukrayna'dan dönüşte Türkiye test istiyor. Şimdi biz bunu Türkiye'de havaalanında yaptırabiliyor muyuz yoksa uçağa binmeden mi yaptırmalıyız? Çok yeni 1 Haziran'da başladığı için araştırmalarım sonucu bulmadım. Bilgisi olan cevaplayabilir mi?

Son soru eğer uçağa binmeden yaptırılması zorunlu ise en ucuz nasıl halledebiliriz? Şu son 2-3 gün içerisinde gelen olduysa ya da yakını gelen bir yol gösterebilir misiniz?
(3) 

Berberler kuaförler açık mı?

neseli portakal #1458178 
soru başlıkta
(3) 

Bu böcek ısırığı mı?

neseli portakal #1439130 
Kaşınıyor ve acıyor. Ayrıca boynumda da var. Bunun için hastaneye gidilir mi?


[url=hizliresim.com][img]i.hizliresim.com [/img][/url]



[url=hizliresim.com][img]i.hizliresim.com [/img][/url]
(3) 

Düğün hediyesi

neseli portakal #1437083 
Çok yakın olmayan ama uzakta sayılmaz bir kız arkadaş evleniyor. Düğününe gitmeyeceğim. Pahalı olmayan ama özel bir hediye vermek istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

borcam mı alsam acaba asdfghjklş
(7) 

Patavatsız patrona misilleme

neseli portakal #1433378 
Patavatsız patron bugün bana çaki gibi bakıyorsun dedi. (Psikopat gibi bakıyormuşum) şimdi ben buna ince ama o görgüsüz kolay idrak edemeyeceği “kötü bir şey mi dedi bu” modunda emin de olamayacağı bir laf sokmak istiyorum. Bir el atsanız da bana destek olsanız.
(1) 

Renk körü olduğumuzu nasıl anlarız

neseli portakal #1393326 
belki renk körüyüm nasıl bileceğim bunu
1

mobil görünümden çık