(3) 

İşle alakalı ne yapmalıyım?

Cenk Daniels #1472859 
İşyerinde bir kaç ayım doldu, uzaktan çalışıyoruz. Doğru düzgün bir takım şeyleri öğretmeden direkt benden işi yapmamı ve çözüm üretmemi bekliyorlar. Yöneticiye işle alakalı soru sorsan o da bilmiyor çoğu kez, takıldığım noktada danışacağım kimse yok. İş arkadaşları desen angarya işleri bana yıkma peşinde. Bir de öyle bir şey ki, özel bir takım programlar var kullandığımız dışardan öğrenme gibi bir durum da değil. Mesela iş geliyor ben geriliyorum, bu ne şimdi, nasıl yapıcam bunu gibi. Anksiyete bir nevi. Haftalardır çıkış yolu arıyorum ama bulamadım. Yeni işte arıyorum bir yandan ama malum piyasa bitik.

Ne yapmalıyım bu durumda? Çok teşekkürler.
(6) 

Teamviewer alternatifi var mı

Cenk Daniels #1472438 
Teamviewer alternatifi ücretsiz bir program var mıdır arkadaşlar?
Teşekkürler.
(5) 

Finansal özgürlük hk.

Cenk Daniels #1470242 
Merhaba,
Akıllı yatırımlar sayesinde genç yaşta finansal özgürlüğe kavuşup kurumsal hayattan istifa eden ve genç emekli olan arkadaşlar var mı aramızda? Varsa nasıl oldu, hikayenizi dinlemek isterim.
Teşekkürler.
(6) 

İşten ayrılmak istiyorum

Cenk Daniels #1467601 
Çok uzun süre olmadı yaklaşık 3 ay oldu fakat işimi sevmiyorum. Ne kadar imkanları iyi olsa da artık yapamıyorum. İşe girerken bir arkadaşım referans olmuştu, işten istifa edersem ona ayıp etmiş olur muyum? Nasıl yapmalı?
Teşekkürler
(4) 

İşyerinde anksiyeteniz var mı?

Cenk Daniels #1466713 
İşyerinde anskiyeteniz var mı? Örneğin haftasonu dinlendikten sonra pazartesi işe başlamanın yarattığı anksiyete var mı? Önüne geçmek için ne yapıyorsunuz?
Teşekkürler.
(2) 

Azerbaycan'da Bakü'de çiçek gönderme

Cenk Daniels #1460381 
Azerbaycanda değilim, oradaki bir arkadaşıma çiçek hediye göndermek istiyorum. Nereden gönderebilirim? Tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.

Teşekkürler.
(1) 

İşitme cihazı hk.

Cenk Daniels #1458374 
Merhaba, babama işitme cihazı almak istiyorum fakat nedir ne değildir bilemiyorum çok çeşit var ve kalite kalite. Çok pahalı olmasın, çok kalitesiz de olmasın istiyorum. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
(1) 

E ticaret sitesi üzerinden ihracat yapmak

Cenk Daniels #1455735 
Hangi sitenin komisyon oranı azdır acaba? Bu işi yapan arkadaşlar hangi siteyi tavsiye edersiniz? Amazon veya ebay mı? Farklı alternatifler var mıdır?
(3) 

Burun kanaması

Cenk Daniels #1455419 
Merhaba, annemin burnu kanıyor, dün 2 defa ve bugün de 2 kere kanadı, pıhtı olarakta geliyor biraz. Endişelenmeli miyiz? Doktora gidelim dedim hastaneye gitmek istemiyorum dedi korona'dan dolayı. Açıkçası ben baya endişelendim, burun kanamasının sebebi ne olabilir? Pazartesi günü ilk işim elinden tutup hastaneye götürmek olacak. Ayrıca daha önceden de belirli aralıklarla kanama oluyormuş
(3) 

Starbucks yıldız kullanımı

Cenk Daniels #1455249 
Az önce starbucks uygulamasından bildirim geldi, bugüne özel 10 yıldıza bir kahve ikramları varmış. Benim de hesabımda tam 10 yıldız var, fakat ödül görünmüyor. Bu durumda nasıl alacağım ikram kahveyi? Hangi kodu okutucam uygulamada anlayamadım. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler
(6) 

Kilitli poşet nereden alabilirim?

Cenk Daniels #1453407 
Bir kaç şişe içki hediye geldi arkadaşımdan, bunu istabuldan ankara'ya uçakla getireceğim fakat kabine koymak istiyorum içkileri. Bunun için kilitli poşet satın alabilir miym? Var mıdır böyle bişey? Teşekkürler.
(3) 

Fizik tedavi için nereye gitmeli?

Cenk Daniels #1450032 
Anneannemin fizik tedaviye gitmesi gerekiyor, Ankara'da sgk ile anlaşması olan fizik tedavi hastanesi var mıdır acaba?
Çok teşekkürler
(3) 

Androidde veri güvenliği

Cenk Daniels #1441501 
Android telefonumuzdaki veriler güvende mi? Kişisel verilerimize erişilmemesi için ne gibi önlemler almalıyız? Ayrıca telefonumuzu satmak isterken verilerimizin tamamen silindiğine nasıl emin olmalıyız? Teşekkürler
(6) 

Adnan menderes havalimanından kuşadası'na transfer

Cenk Daniels #1439573 
Hangi transferi kullanayım? Veya dolmuş var mı? Teşekkürler.
(4) 

Dolandırıcılık hk.

Cenk Daniels #1438890 
Merhaba,
Bir forum sitesinden uçak bileti için birisiyle anlaştım, kendisine ücreti gönderdim fakat kendisi oyalayıp duruyor muhtemelen dolandırıldım. Ücreti yollarken açıklama kısmına bilet ücreti yazdım, gerekli whatsapp görüşmeleri ve forumdaki yazışmalar mevcut. Bununla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunsam sonuç alabilir miyim?

Teşekkürler
(3) 

Adnan menderes havalimanında nerede zaman geçirebilirim?

Cenk Daniels #1438378 
Gece saat 12 den sabah 5 e kadar zaman geçirmem lazım, nerede zaman geçirebilirim? Tavsiyelere açığım. Teşekkürler.
(2) 

Adnan menderes havalimanından alsancak'a ulaşım

Cenk Daniels #1438009 
En kolay nasıl ulaşım sağlayabilirim?
Teşekkürler
(8) 

Pegasus check in hk.

Cenk Daniels #1433677 
Check in yapmaya çalıştığımda " uygun uçuş bulunamadı, lütfen tekrar deneyin" yazıyor. Ama baktığımda uçuş check ine açılmış görünüyor. Bu durumda ne yapmam lazım?

Kontroö ettiğimde igili uçuşta yer kalmamış, acaba fazla bilet sattılar da yokuş mu yapıyorlar herkes check in yapmasın diye?

Teşekkürler
(1) 

Yurtdışından gelirken doldurulan halk sağlığı formu hk.

Cenk Daniels #1433435 
Bu formu uçaktamı veriyorlar? Formda neler soruluyor?İnternetten indirebileceğim bir adres var mı? Aradım ama bulamadım.

Teşekkürler.
(2) 

Havalimanlarında yolcu karşılama hk.

Cenk Daniels #1431185 
Yurtdışından misafirim gelecek, havalimanı dış hatlarda yolcu kaeşılama bölümüne alıyorlar mı? Yoksa virüsten dolayı yasak mı? Ayrıca ülkemize giren yabancılara havalimanında ne gibi testler uygulanıyor?

Teşekkürler
(3) 

İşyerinden çıkış kodu hk.

Cenk Daniels #1429450 
İşveren, çalışan personelini işten çıkarırken hangi çıkış kodu ile çıkarıldığını personele söyler mi? yoksa çalışan hangi kodla iş akdinin feshedildiğini sgk dan mı öğrenir? teşekkürler.
(1) 

65 yaş üstüne yasak bugünden itibaren mi kalkıyor?

Cenk Daniels #1427166 
aradım ama bulamadım, 65 yaş üstü 10:00 ile 20:00 arasında bugünden itibaren çıkabilecekler mi?
teşekkürler.
(3) 

Emeklilerin maaş ödemesi

Cenk Daniels #1423569 
Annem emekli sandığından emekli devlet memuru, maaşı yatmamış. Bayram öncesi maaşlar yatmıyor muydu? Sgk yı aradık, sgk ve bağkur emellilerinin maaşları bayramdan önce yatıyormuş, emekli sandığı emeklilerinşn maaşları 1 inde yatıyor dediler. Doğru mudur?
Teşekkürler
(1) 

Kredi kartı değiştikten sonra iade işlemi

Cenk Daniels #1421899 
Merhaba,
Kredi kartım yenilendi ve numarası vs değişti. Fakat yenilenmeden önceki eski kartımla yaptığım bir alışverişin iadesini isteyeceğim. Eski kartıma gelecek olan iade tutarı yeni kartıma otomatik yansır mı?

Teşekkürler.
(2) 

Blender tavsiyesi

Cenk Daniels #1415849 
Merhaba, blender alıcam fakat tavsiyeye ihtiyacım var. Genelde içecek hazırlamak için kullanacağım. Teşekkürler..
(11) 

Miras paylaşımı

Cenk Daniels #1411347 
Diyelim ki anne vefat etti ve 6 tane çocuğu var. Fakat kalan mirasta mesela değerleri farklı farklı daireler, arsalar ve gayrimenkuller var. Bu miras paylaşımı 6 kardeşe eşit olarak nasıl yapılır? Ne yapılması gerekir? Teşekkürler..
(9) 

Bir başkasının mutluluğundan mutsuzluk duyuyor musunuz?

Cenk Daniels #1387592 
Lütfen samimi cevap verin, örnek veriyorum çalışıyorsunuz didiniyorsunuz belli bir noktaya gelmek için mücadele ediyorsunuz, ama sonra bir öğreniyorsunuz ki sizinle eşdeğer ama sizden fazla çaba göstermemiş birisi iyi konuma yükselirken (tabi işin içinde torpil vs de var ama yokmuş gibi davranıyor) siz yerinizde sayıyorsunuz. ne hissedersiniz?

(bu kişinin samimi arkadaşınız olduğunu düşünerek cevap verin lütfen.)

teşekkürler
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık