(2) 

Beşiktaş Civarında Önerebileceğiniz Nargile Kafe Var Mı?

pollyanna #1090676 
Başlıktan da anlaşıldığı gibi Beşiktaş civarında nargile içilecek nezih bir mekan arayışı içindeyim. Tavsiyeler içinde şimdiden teşekkürler.
(3) 

Bir film soruyorum

pollyanna #297514 
Sanırım geçen yıl vizyona girmişti ve sanırım 3d idi, emin değilim. Yine uzaylı istilası, yine bir grup genç falan vardı. Genelde pek beğenilmemişti... Var mı akla gelen bir şey?
(7) 

Grup oyunu

pollyanna #147097 
Arkadaşlarla birlikteyken oynanabilecek, "hırsız polis" gibi, "kurt" gibi, ne bileyim "sayko" gibi geyiği bol oyunlara ihtiyacım var. Aradım, mamafih bulamadım. Size güveniyorum. Ne kadar çok ve ilginç olursa o kadar güzel olur. Evet.
(3) 

Street Fighter

pollyanna #86491 
Ta playstation 1 yıllarında kuzenlerle oynardık ve çok net hatırlıyorum bir patenli hatun vardı. Bugün oyun camiasında sağlam geçmişi olan birkaç kişiye sorduğumda "yok kızım öyle bir şey" dediler, fakat ben niye hatırlıyorum? Ya da neyi hatırlıyorum?

Sorum, hatırlayanın olup olmadığı. Street Fighter diyorum ama bambaşka bir oyun da olabilir, çok ısrarcı değilim o konuda. Fakat bana öyle bir karakter yoktu demeyin sakın. Vardı çünkü yaaa!
1

mobil görünümden çık