(2) 

PS5 Deluxe üyeliği

motosiklet burclu adam #1582163 
Selam. PS Plus Deluxe üyeliği ile gelen oyunların bazılarının bir süre sonra (örneğin 3-5 ay) deluxe paket kapsamından çıkartılması gibi bir durum söz konusu oluyor mu? Aylık oyunlar değil kastettiğim... Örneğin şu an NBA24 PS Plus Deluxe ile ücretsiz ve aylık oyun kapsamında değil. Ağustos ayında NBA24 artık paralı, deluxe pakete dahil değil gibi bir durum oluyor mu yani? Ona göre kütüphaneye atacağım beğendiğim oyunları, yoksa uğraşmayacağım.

Teşekkürler.
(2) 

çıldırtan excel sorunu

motosiklet burclu adam #1581200 
selam.

yeni çalışma sayfası açtıktan sonra excel hücrelerine sayı veya yazı yazamıyorum. gerçi eski dosyalara da yazamıyorum. kardeşim uğraşmıştı, ona sordum bilmiyorum dedi. diğer office programlarında sorun yok, word'e, pp'e falan yazılıyor.

biraz araştırdım, koruma falan diyor ama koruma yok göremedim. ne oldu bu merete acaba? ayarları sıfırlama diye bir şey de göremedim. kayıt defterinden office 15 ve 16 dosyalarını sildim, düzelmedi.

teşekkürler şimdiden.

Bilimsel Çalışma İçin Anket

motosiklet burclu adam #1530017 
Merhaba.

"Negatif Duygular, Yaşam kalitesi ve Fiziksel aktivite: Salgın döneminin etkileri üzerine kesitsel bir analiz"

konulu araştırma için 18-64 yaş arası tüm bireylerin doldurabileceği anket bağlantısını aşağıya bırakıyorum. Ben her gördüğümde dolduruyordum, sıra sizde :))

Şimdiden teşekkürler. Yönetici arkadaşlar bir süre sabitlerse sevinirim.

docs.google.com
(7) 

Gelen sms'in numarasını bulma

motosiklet burclu adam #1513551 
Selam. Hiç alakamın olmadığı, alışveriş dahi yapmadığım gülşah takı diye bir firmadan sma alıyorum sürekli. E-devletten şikayet edeceğim ama numarası çıkmıyor. Telefonda bir ayar bulamadım. Bu arsızların numarasını nasıl bulabilirim?

Bkz. Görsel.
1

mobil görünümden çık