(2) 

Outlook kurallarını gmail e taşıma yapılıyor mu?

chanandler bong #1580690 
Selamlar. Kısa bir süre sonra outlooktan gsuite/gmail e geçiş yapacağımızı söylediler. mailler falan hepsi taşınacak ama bir sürü kuralım var outlookta. outlook için içe aktar/dışa aktar olayını biliyorum ama outlooktaki kurallarımı toplu olarak gmaile aktarmanın bir yolu falan var mı ki acaba? ya da outlooktaki kuralları dışa aktarıp gmail için içe aktar falan oluyo mu?

şimdiden teşekkürler
(4) 

2 günlük hamburg gezisinde ne yapılır

chanandler bong #1565964 
selamlar, 2 güne yakın bir süre boyunca hamburgta olucaz birkaç güne. mutlaka gidin burayı görün, burada şunu yemeden dönmeyin diyeceğiniz bir yer var mıdır?

genel olarak hafencity ve altstradt bölgesine yakın olacağız. özellikle buralarda yerler önerebilirseniz süper olur :) şimdiden teşekkürler
(4) 

Bir çıkmaz excel düşeyara sorusu

chanandler bong #1558090 
Selamlar, elimde birden fazla değer var. Bu değerleri bir sütunda aramak istiyorum. Düşey ara ile tek bir data için bunu yapabiliyorum. ama aranan değer birden fazla olunca olmuyor.

yaptığım şu:
=DÜŞEYARA(I6;'Sistem'!J:J;1;1)
bununla I6 daki değeri 'Sistem'!J:J; sütununda arayıp getirtebiliyorum. sorun yok

ama istiyorum ki I6,J6,K6,L6 değerlerini tek seferde 'Sistem'!J:J; sütununda arayayım.
=DÜŞEYARA(I6|J6|K6|L6;'Sistem'!J:J;1;1) bunun gibi olsun istiyorum ama bir türlü olmadı.

tek düşeyara formülünde birden fazla değer aratamıyor muyuz?

şimdiden teşekkürler herkese
(2) 

ipad air mi yoksa ipad mi tercih edilesi

chanandler bong #1552259 
selamlar, ipad air ve ipad (9 veya 10.nesil) arasında kaldım. prolar çook pahalı geldi. kullananlar arasında bunu alırsan daha uzun süre kullanırsın, ya da arasında çoook bir fark yok şunu al geç diyebileceğiniz noktalar var mı?

bir de bir çok özelliği var tabi 64 gb/256 gb olması, kalemli/kalemsiz, klavyeli/klavyesiz olması, wifi / wifi + cellular olması gibi. mesela kalem ve klavye okay opsiyoneldir tabi ama wifi+ nın olması gerçekten daha mı iyi olur gibi?

bilale anlatır gibi bana öneride bulunursanız çok sevinirim. teşekkürler :D
(4) 

Konut kredisi onaylandıktan sonra ne zamana kadar kullanılabilir?

chanandler bong #1541015 
Öncelikle bu kredi banka konularını falan hiç bilmiyorum her adımı beni çok geriyor :( ve internette de arayıp asla istediğim sonuca ulaşamadım.

Şöyle ki bi konut kredisi başvurum oldu ilk onaydan geçti ve ekspertiz geldi. Su an ekspertizin sonucunu bekliyoruz. Ama bu arada alacağımız ev ile ilgili bir kaç durum çıktı bu yüzden kredim şu an onaylansa da hemen kullanamayacağım.

Sorum aslında tam olarak şu; konut kredim onaylandığı durumda ben bu krediyi mesela 2 ay sonra kullanabilir miyim? Mutlaka belli bi süresi vardır diye düşünüyorum ama ne kadardır? Bu durumda bulunan veya kredi onaylandıktan birkaç ay sonra kullanan var mıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim.
(5) 

Yurtdışından alınmış telefonu pasaporta kaydettirme

chanandler bong #1539189 
Tam iphone 14pro max almak isterken host bir arkadaşın yurtdisindan alip getirdigini öğrendim. Fiyat olarak şu an apple sitesinde satilandan cok cok iyi bi fiyatta. Ama bu pasaporta işletme, açtırma işleri nasıl oluyor hic bilmiyorum.
Biraz arastirdigimda pasaporta isleten kisi ile telefonu kullacak olan kisinin hattinin ayni kisi olmasi gerektigi falan yazıyor. Yeni duzenlemenin de 1 kasımdan sonra yürürlüğe girecegi söyleniyor.
Isin icinden bir turlu cikamadim. Son zamanlarda yurtdisindan telefon getirten ve pasaporta isleten kullanan var midir? Ayrıca pasaport sahibi ile telefonu kullanacak kisinin ayni olmamasi durumu bir sekilde halledilemez mi?
Simdiden tesekkurler.
(1) 

Güç yüzüklerini izlemek için..

chanandler bong #1534453 
Selamlar, yüzüklerin efendisi serisini daha önce izledim ama çok hakimi veya düşkünü değilim. Şu an güç yüzükleri dizisini izlemek istiyorum ama tekrar yüzüklerin efendisi serisini izlemem gerekir mi yoksa genel film bilgisi ile izlenirse de keyif alınır mı sizce?
(2) 

şilede hem deniz / hem piknik yapılabilecek mekan

chanandler bong #1534009 
Hafta içi günübirlik şileye gitmek istiyoruz. Hem denize girelim biraz, sonrası da piknik olsun diye düşünüyoruz. O taraflara hiç gitmedim, internetten de bakınca emin olamadım güncel durumlarından mekanların. Beach istemiyoruz ormanlık/mesire alanı olması yeterli. Denizin de dibi değil de en azından denize de ulaşılabilir, orta karar bir piknik alanı bildiğiniz yer var mıdır? Şimdiden teşekkürler
(1) 

anne babaya almalık telefon

chanandler bong #1532895 
selamlar, anne babaya almalık, orta karar bir samsung telefon bakıyorum. özellikle samsung bakmamın sebebi ona alışmış olmaları. kullandığınız / bildiğiniz, f/p olabilecek modeller neler? teşekkürlerr şimdiden
1

mobil görünümden çık