(4) 

trafik kazası fobisi

liberalhippi #1582497 
son zamanlarda inanılmaz anksiyete yapan durum. ama şöyle bir şey var sanki uzun yolda bile olsa her trafik kazasında ölecez diye bir şey yok çok hızlı bile gitse burnu bile kanamadan arabadan çıkan insanlar görüyorum iyi geliyor bu haberler. emniyet kemeri mi korudu hava yastığımı korudu bilemiyorum ama arabalar pert çok ilginç.
(1) 

helikopter pilotu lazım

liberalhippi #1581850 
merhaba arkadaşlar benim zengin olduğumu farz edelim, bahçede de helikopterim var ama bunu kullanacak adam yok. nerden pilot kiralanıyor kim sürecek bu helikopteri. 30 km ötede ki kasabadan kahvaltılık alışverişe gideceğiz kendisiyle.
(2) 

ayakkabı klostrofobisi

liberalhippi #1581521 
son zamanlarra ayakkabı giyince içime bir fenalık geliyor sanki ayaklarım ayakkabı giyince içinde çığlık atıyor. çok rahat ayakkabılar giymeme raģmen önüne geçemiyorum sanki sıkışmışım gibi daralıyorum yaşayan var mıdır. çıplak ayakla gezmeye başlayacam yakında
(1) 

miras intikal vergisi

liberalhippi #1581499 
ölmüş dededen kalan 1.500.000 milyonluk bir evin satışı yapılıp 5 çocuğuna bölünmesi işlemi için soruyorum. burada ki tapu intikal vergisi nedir ne kadar gider ne kadar sürer işlemler vs vs bilgisi olan süreçten kısaca bahsederse çok sevinirim.
(1) 

instagramda tavuk döner videoları engelleme

liberalhippi #1581486 
merhaba arkadaşlar lanet olası instagramın, gerizekalı dönercilerinin alayının reels videolarını nasıl engelleriz. komple hesabı kapatma noktasına geldim zaten. bunun bir ayarı vardı kelime sözcüklerden işte o nasıldı?
(1) 

diş eti apsesi

liberalhippi #1580680 
sağ altta dolgu üstü kaplama diş hizasından dilin altındaki damağa doğru bir apsemsi bir şey var. dilimle dokununca hafif bir acı. ağrı kesici kullanınca geçiyor 3 gündür 1000 mg amoklavin kullanıyorum ama antibiyotiğin bunu çoktan kurutması gerekmiyormuydu daha kullanmalı mıyım ? daha önce de benzeri başıma geldi 1 günde geçiyordu. bu arada doktor muayene etmedi haftaya direkt randevu oluşturdu 1 hafta idare edebileceğim tavsiyeler nelerdir.
(2) 

4 diş ipmlant

liberalhippi #1580674 
4 tane diş implant işlemi kaç ayda biter. yaklaşık ücreti nedir

köpek kalp ilacı vetmedin

liberalhippi #1577170 
merhabalar köpeğim için 6 aydır düzenli kullandığımız vetmedin isimli ilacı bulunduğum şehirde ki bütün veteriner kliniklerinde son tüketim tarihi ( 2021/ mart 2024) olmasından dolayı yeni tarihli ilaç arıyorum bu ilacı kullanırken yakın zamanda köpeğini kaybetmiş kişilerde belki yardımcı olabilir. ilaç (Vetmedin)
1

mobil görünümden çık