Voleybol milletler ligi maç bileti

why do we fall sir #1582387 
Bugünkü maça 1 adet biletim var. İlgilenenler mesaj atabilir
(1) 

xbox gamepass ultimate üyelik

why do we fall sir #1580582 
selam,

bildiğim kadarıyla eskisi gibi uyguna 3 yıllık ultimate üyelik almak kaldırılmış.
başka bir katakulli yöntemi var mı uyguna üyelik uzatmanın?

araştırdığım kadarıyla yok ama yine de bir sorayım dedim.
(2) 

thy ücretsiz bilet rezervasyonu

why do we fall sir #1577415 
Merhaba, bu uygulama bitti mi? bitmediyse nasıl yapılıyor ben sitede bulamadım. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
(3) 

Yurtdışı alınan ürünün vergi iadesi

why do we fall sir #1572277 
Arkadaşlar hollanda’dan aldığım bir apple ürünün vergi iadesini belçika havalimanından alabilir miyim?
(3) 

Schengen vizesi

why do we fall sir #1569204 
Selam,
İlk schengen vizemi italyadan aldım. Süresi dolduktan sonra ikinci kez yine italyadan başvuru yapacağım. İlk vizemle italyaya daha önce seyahat ettiğim için ikinci vizemle de ilk olarak italyaya giriş yapmak zorunda mıyım? Yoksa italyaya giriş yapmadan direkt ispanyaya gidebilir miyim? Soruyu doğru ifade edebilmişimdir umarım :)
(1) 

Steam - Xbox uyumu

why do we fall sir #1499669 
Arkadaşlar merhaba,

Şu an steam üzerinden oynadığım bir oyun var. Aynı oyuna microsoft store'dan satın alıp xbox üzerinden kaldığım yerden devam edebilir miyim? Bu iki platform arasında bir uyum var mıdır?

oyun: assassin's creed unity
(1) 

duvar kağıdı olan eve duvara raf takma

why do we fall sir #1467988 
selam arkadaşlar, duvar kağıdı olan bir eve taşınacağım. yeni alacağım tv ünitesinin aksesuar olarak kullanılan, birkaç adet kitap koymalık rafları mevcut. bu rafları duvar kağıdını zedelemeden asmanın yolu var mıdır? internette yapıştırmalı çiviler gördüm ama rafları taşıyıp taşıyamayacağından ve duvar kağıdına zarar vermeyeceğinden emin olamadım. fikri ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
(1) 

Oyun laptopu

why do we fall sir #1434614 
Selamlar,

Max 7000 tl’ye alınabilecek, genelde oyun için kullanmak istediğim laptop önerisi olan var mı?

Masaüstü almayı düşünmüyorum.
(1) 

tivibu kablosuz modem bağlanti

why do we fall sir #1420431 
merhaba arkadaşlar,

evde kablosuz modem kullanıyorum. modemden tivibu cihazına kadar kablo çekmek istemiyorum zaten arada epey mesafe var. tivibu cihazını kablosuz modeme bağlamak mümkün mü?
(2) 

europa universalis 4

why do we fall sir #1406376 
arkadaşlar merhaba,

europa universalis 4 extended timeline modunda oynuyorum. çin'deki han krallığını aldım. ilerleyen yıllarda "unguarded nomadic frontier" oluştu. bu durumdan nasıl kurtulacağım bilen var mı? forumlara vs baktım ancak hepsinde farklı şeyler diyor ufak ayrıntı farklılıkları var. bilen varsa cevaplayabilir mi?
(3) 

İpad pro şarj sorusu

why do we fall sir #1401760 
Arkadaşlar dubaiden ipad pro 12.9 inch aldım. Ancak şarj aleti türkiyedeki prizler için uygun değil. Adaptör aldım ancak voltaj sorunu cihaza zarar verir mi yoksa illa ki cihaza uygun adaptör almam gerekir mi bilgisi olan var mı?
(3) 

ipad pro 12,9 inç apple pencil

why do we fall sir #1394178 
selam arkadaşlar,

dubai apple store'dan ipad pro 12,9 inç aldım. orada açma fırsatım olmadı ve sormayı da unutmuşum alırken. içinde apple pencil var diye biliyordum ama türkiye'ye geldikten sonra açtım kalem çıkmadı. türkiye'de de bu şekilde kalemi ipad'den ayrı mı satılıyor?

bir de bunun şarj aleti dubai'deki prizlere özel. türkiye'deki prizler için uygun değil. kendi iphone'umun şarjını bunda kullansam problem olur mu akımdan vs?
(2) 

Saat kordon tipi tavsiye

why do we fall sir #1364946 
Selam arkadaşlar,

Spor saat alacağım ancak kordon tipinde kararsızım. Metal istemiyorum. Silikon ve deri arasında kaldım. İki kordon tipinin artıları ve eksilerini yazabilirseniz sevinirim.
Silikon adi saat izlenimi veriyor diyolar ama kullanımı daha rahatmış. Deri daha şık görünüyor diyolar ama onun da yazın terletme ve sık kordon degısımı durumu oluyormus. Fikir verebilirseniz sevinirim.
1

mobil görünümden çık