(6) 

apartmanda dairenin isteğine bağlı haşere ilaçlama hakkında

belirsizlik #1580650 
6 katlı bir apartmanın 5nci katında (dubleks) oturuyorum. site yönetimi isteğe bağlı ilaçlama yaptırılabileceği yönünde mesaj attı. isteyene bu cumartesi apt. görevlisi gelip ilaçlama yapacakmış. velhasıl şimdi diyelim ben yaptırtmadım ve benim altımdaki tüm katlar yaptırttı. Tüm haşerat yukarıya benim daireye hücum eder mi? saygılarımla.
(3) 

Visko yastık süngeri temizleme ya da sert visko yastık buldurmaca.

belirsizlik #1573136 
Bayağı zamandır kullanılan bi visko yastığın süngeri ne şekilde temizlenebilir? İçine zerk etmiş bilimum bakteri makteri filan gitsin isteniyorsa nedir bunun yolu? (bu visko yastık bayağı bi zaman önce aldığım öyle güzel bir visko yastık ki şu an aynısından asla bulamıyorum. öyle güzel bir sertliği var. tam kıvamında. şimdikiler kafanı koyduğunda sönümlenen bana göre kolpa visko yastıklar. yeterli sertliğe sahip olmayan bilinçsiz üretilmiş ürünler. bonus olarak gelen cevaplarda sert visko yastık buldursun bir tanrı kulu lütfen)
(6) 

10 bin bakım yola gitmeden mi gittikten sonra mı olmalı?

belirsizlik #1566787 
Araç renault clio 1.0 sce. Geçen sene ekimde aldım. Şu an 9800km civarında. 2 hafta sonra 450 km'lik uzun yola gidiş dönüş yapıcam. Yanlış hatırlamıyosam ilk bakım 10 bin ya da 1 sene denmişti. Sizce bakıma şu an mı götürmeliyim yoksa yola gidip geldikten sonra mı?
1

mobil görünümden çık