(4) 

Duyurunun ekonomistleri, bankacıları aşağıdaki tablo neyi ifade ediyor?

skzr #1415358 
Bddk'nın sitesinde aylık bültenler kısmı yabancı para pozisyonu metaverisinde kamu bankalarının "yabancı para net pozisyon/yasal özkaynak standart oranı (yüzde) -12 olarak geçiyor." Sizce bu oran gelecek açısından bizi yani vatandaşı endişelendirmeli mi? Yoksa evham yapılacak bir durum yok mu?

Şimdiden herkese teşekkürler. Tikler hemen verilecektir.
(6) 

Kredi kartı taksit meselesi hakkında soru?

skzr #1399426 
Telefon için kredi kartı taksit olayı maksimum 6 ay diye biliyorum. Yoksa hiç mi yok artık? Sanki bir ara güncelledilerdi ilgili mevzuatı ama bulamadım. İnternet sitelerinden bakındım telefon sayfalarında hep tek çekim olarak gösteriyor.

Kısaca, bireysel kredi kartına taksitle cep telefonu alınamıyor mu şuan? (Sonradan taksitlendirme değil, direk taksitten bahsediyorum)
(6) 

Bana telefon alalım mı?

skzr #1399277 
Selamlar duyuru ahalisi. Herkesin yeni yılı kutlu olsun.

Telefon almayı düşünüyorum. Malum fiyatlar çok yüksek ve ortalama telefon ömrünün 3 sene olduğunu düşünerek Bütçemi maksimum 2500 lira olarak belirledim.bir telefondan beklentim;
- kamerası üzmesin,
- arada sırada girdiğim pubg mobile gibi oyunlarda akıcı olsun,
- Güncel bir model olsun,
- pili de en azından 1 günü çıkartsın.

Araştırmalarım sonucunda xiaomi redmi note 8 pro bu anlamda en mâkul cihaz, ama em çinli bir üretici olması hem de bahsettikleri teknik özelliklerin (mesela kamerasının çözünürlüğü) rakamlarla oynanmış hali gibi geldi.

Hem bahsettiğim telefonla hem de belirttiğim bütçeye göre önerilerinizi,düşüncelerinizi oldukça merak ediyorum. Kredi kartıyla 6 taksitle almayı düşünüyorum. Bonus kart ile alacağım şayet kampanya bonus vb şeylerde olursa tadından yenmez. Unutmadan şuan ki telefonum samsung galaxy note 4.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık