(2) 

antepte apart

proteus #1340398 
selamlar bir sempozyum icin bir grup arkadas nisan ayı ortasinda antepe geliyoruz. bize temiz güvenilir kampüse yakın üc tane apart daire lazim. önerebileceginiz bir yer var mi?
(2) 

iş arama siteleri

proteus #1337805 
kardesim iş arama sitelerinden başvuru yapiyor ama hic geri dönüs olmuyormus. oradaki basvurulara bakiyoruz, bir ilana 5000 kisi basvurmus görünüyor. basvurulari cidden inceleyen birileri var mi yoksa sahsen sirkete ulasip ben istiyorum o işi demek mi daha iyi?
(3) 

nedir bu kenevir meselesi?

proteus #1336866 
islamci basın bir süredir kenevir de kenevir diye tutturmus, yandaş medyada sürekli kenevirin nasil süper bir sey oldugu, bizi fakirlikten kurtaracak mucize bitki oldugu pompalaniyor. şunu anliyorum, kenevir üretimi yayginlastirilacak ve birisi bundan cok para kazanacak. ama anlamadigim şu, neden bu tantana? hükümetin kenevir ürettirmek gibi bir derdi varsa, bunu sessiz sedasiz yapabilirdi. nedir bu kenevir sevdasi?
(4) 

nikotin bandı

proteus #1335036 
işe yariyor mu?
yan etkisi var mi?
devlet ödüyor mu?

tesekkürler.
(1) 

kedilerle ben olur mu?

proteus #1328347 
tekir bir kedi var evde, sırtında tüylerin arasında ben gibi bir kızarıklık ve cikinti gördüm. daha önce orada olup olmadigini hatirlamiyoruz. ne olabilir fikri olan var mi?
(1) 

sportsdirect sorulari

proteus #1326486 
sportsdirect sitesinden alisveris yaapcagim. birkac sorum olacak. ingiltere sitesinden yapmak ile bulgaristan sitesinden alisveris yapmak arasinda kargo ücreti farki oluyor mu? gümrükte sorun cikiyor mu? kargo ne kadar sürede elinize geciyor?
(1) 

dolap.com un erkekler icin olani

proteus #1325240 
var mi? erkek giysilerini alip satabilecegimiz bir ikinci el site? dolap ya da modacruz da sadece kadin giysisi var galiba.
(5) 

sırt desteği

proteus #1325235 
bütün gün neredeyse bilgisayar başındayim, bazen günde 18 saati oturarak bilgisayar başında geciriyorum. söyle bir sey gördüm, omuz ve omurga pozisyonunu almanıza yardimci oluyormus. işe yarar mi, kullanan var mi? alacak isek hangi modeli alalim.

1. bel destekli
tr.aliexpress.com

2. sadece omuz destekli

tr.aliexpress.com

simdiden tesekkürler.
(2) 

powerbank e ne oldu?

proteus #1324353 
xiaomi bir powerbank almistim, şarjda unutmusum. telefona bağladigimda sarj etmiyor ama powerbank'i sarj etmeye başladigimda sarji isigi yaniyor. var mi benzer bir durum yaşayan? atalim mi biz bunu?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık