İzmir İçi Ödünç Vantilatör İhtiyacı
svord man #1524040
Merhaba İzmir de sıcaklar başladı ve dayanılmaz hale geliyor, ve bu daha başlangıç sıcaklar kendini yeni yeni gösteriyor bendeniz üniversite 2.sınıf öğrencisi delikanlı bir öğrenci bireyim ve soğutma sistemi olmayan bir devlet yurdunda ikamet ediyorum, bu sıcaklar altında ders çalışmak veya yurtta durmak mümkün değil yurda yakın zincir marketlere gidip orada serinliyoruz desem yeridir. Sözüm o ki İzmir Çiğli yakınında (veya İzbandan elden verebilecek) elinde kullanmadığı çalışan bir vantilatörü olan varsa, Haziran sonu okullar kapanana ve ben yurtta ayrılana kadar 1.5 aylığına ödünç verebilecek durumda olanınız var mıdır? söz veriyorum sağlam teslim alıp sağlam teslim edeceğim ve amacı dışında bir kullanımda bulunmayacağım, aydan aya harçlığını biriktiren ve bu parayla kendi bisikletini alan bisikletine gözü gibi bakan bir çocuk edasıyla vereceğiniz vantilatöre sahip çıkacağım.
Hırsızlık beklenmedik arıza vs. için laptopuma sigorta yaptırmak istiyorum. internette güvenilir bir fiyat bilgisi bulamadım. eğer yaptıran varsa ne kadar ödüyor ve bu işler nasıl oluyor anlatabilir mi?
laptopumun piyasa değeri 7000 TL dir.
laptopumun piyasa değeri 7000 TL dir.
Herkese öncelikle selamlar bir çok Arap ve Avrupa ülkelerine seyahat eden bir yakınım üzerinden bir laptop pc getirteceğim fiyat aralığım 950$ ve altı(daha üstü olmuyor) istediğim özellikler:9. Nesil i5 ya da i7 işlemci gtx 1650 4gb ekran kartı (bu en önemlisi), 8gb arttırabilir ram (tercihen çift slot) 256gb arttırabilir ssd depolama alanı ısınma problemi olmamasi için çift fan olmalı diğer Özellikler çok mühim değil sadece Acer,hp,casper, vb. Kronik sorunu olan markalardan tavsiye vermeyin lütfen.
Aklımda Asus rog 531gt, msi gf63 thin var.(bu model tek fan ne yazık ki) ayrıca tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
Aklımda Asus rog 531gt, msi gf63 thin var.(bu model tek fan ne yazık ki) ayrıca tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
Yurtdışına Normal kişisel kullanım için götürülen laptop ile beraber yurtdışından bir laptop daha satın alıp yolcu bagajı ile beraber getirirsek problem çıkar mı? Bunun şartları neler? Sıkıntı çıkarıyorsa bunun bir tricki yolu yordamı var mıdır?
Merhabalar bu sene üniversiteye gideceğim için laptop arayışlarındayım istediğim minumum özellikler şunlar
9. Nesil i5 işlemci veya muadil bir işlemci
Gtx 1650 4gb ekran kartı
8gb arttirabilir ram
256gb arttirabilir ssd depolama
Bütçe max: 6000 TL
Önerilerinizde monster olmasın lütfen.
9. Nesil i5 işlemci veya muadil bir işlemci
Gtx 1650 4gb ekran kartı
8gb arttirabilir ram
256gb arttirabilir ssd depolama
Bütçe max: 6000 TL
Önerilerinizde monster olmasın lütfen.
Merhabalar bu parayı evde buldum hangi ülkenin parası olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca üstünde ne yazıyor?
1