(7) 

vegan sigara

not sure if serious #1294017 
bildiğiniz markaları paylaşırsanız sevinirim.

ayrıca kimileri tütün sarın, kesin çözüm diyor ancak emin olamadım. ne düşünüyorsunuz?
(6) 

Kahve uyku yapmaya başladı

not sure if serious #1291302 
Aslında çay'ın da böyle bir etkisi var artık üzerimde ancak kahve'nin etkisi daha yoğun. Özellikle uykum varken/ yorgunken kahve içtiğim zaman yoğun bir şekilde uyku bastırıyor son zamanlarda. Dün mesela daha kahvem biter bitmez iş başında uyuklamaya başladım, böyle kafam düşmeye başladı, çıktım dışarıya hava aldım. Böyle etkisinin geçmesi yarım saat sürdü, anca toparlayabildim kendimi.

Nedir bu olay bilgisi olan ya da yaşamış olan var mıdır?
(3) 

Sandık görevlisi ya da oyveötesi müşsahidi olmadan şade vatandaş olarak

not sure if serious #1289950 
ne yapabiliriz? Biliyorum çok konuşuldu ama hiç takip etmedim, kafama yeni dank etti. Ben de dedim geç olsun güç olmasın. Oy verme işlemi bittiğinde, yani saat 5’te sandığımın başında olacağım ancak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ne gibi bir etkimiz olabilir? Ne yapabiliriz? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor. Beni ve benim gibi durumda olanları bilgilendirebilirseniz çok sevinirim :)
(8) 

kant okumaya nereden başlamalıyım

not sure if serious #1289631 
öyle bir okuyayım ki kant'ı kant'tan daha iyi bileyim :)

şaka bir yana gerçekten hakkıyla anlayabilmek için kant'ı nasıl bir yol izlemeliyim ya da nereden hangi metinde başlayayım? konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
(2) 

Gezgin arkadaşlar sırt çantanızın güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz?

not sure if serious #1288156 
Basit yankesicilik olayları için fermuarlara kilit takmak geldi aklıma. Bunun haricinde nasıl önlemler alıyorsunuz, neler yapıyorsunuz tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz sevinirim.

İyi bayramlar herkese.
(2) 

'hayvan olun' mahlaslı yazarı tanıyan/ iletişimde olan birisi var mı?

not sure if serious #1287094 
sözlükten mesaj alımını kapatmış. uzmanlığıyla ilgili kendisine sormak/ danışmak istediğim bir şey var. eğer bu mesajımı kendisine iletebilirseniz sevinirim.

not: başlığı soru değil de duyuru şeklinde de açabilirdim belki ancak daha hızlı geri dönüş alabilmek için moderasyondan bu şekilde bırakmasını rica edeceğim. kaldı ki içinde soru da var aslında :)
(11) 

kızlar hoşlandığınız adamın adını kısaltıp hitap eder misiniz??

not sure if serious #1284700 
hani şey gibi 'cengiz nasılsın?' değil de 'cengo nasılsın?' gibi.. işte cengiz değil cengo, furkan yerine furki, yiğit yerine yiğido, muzaffer yerine muzo vs..

daha önce başıma gelmemişti valla asgdn yeni tanıştık sayılır, böyle her şey iyi hoştu ama bugün yaptı bunu. bir kere yaptı ama takıldı kafama işte. benimle ilgili düşüncesini mi değiştirdi nedir yani. bir de beni görmeye gelmişti. hani benim darlamam sonucunda araya sınır koyma girişimi gibi de değil.
(2) 

gözmlerim görmüyor, ne olabilir? + izmir'de göz doktoru tavsiyesi

not sure if serious #1274583 
selamlar! 2 yıla yakın süredir uzak gözlüğü kullanıyorum. geçtiğimiz yaz göz numaramın büyümüş olması ihtimaline karşı atagöz'e muayene olmaya gittim tekrar, zira normalde okumam gereken mesafede olan yazıları okumakta zorlanmaya başlamıştım. neyse gittim doktor epey bir uğraştı, hakkını yiyemem. normalde ücret aldıkları bir takım testleri bile ücretsiz yaptı ancak bir şey bulamadı. ben de üstünde durmadım daha fazla.

ancak bugünlerde daha da ilerlediğini hissetmeye başladım. yarım metre ötemde, normalde daha net gördüğüm yazıları okumakta güçlük çekmeye başladım. hani gene okuyorum ama dikkatli bakmak gerekiyor, yanlış okuyorum ya da bulanık görünüyor.

konuyla ilgili bir yorumunuz var mı? :)

ayrıca varsa doktor tavsiyenizi de alırım.
(2) 

SpaceX Falcon Heavy nedir? Önemi nedir?

not sure if serious #1269556 
bu işin önemi ve geleceği, anlamı ile ilgili okumak istiyorum da, varsa kaynaklarınızı alırım :)
(2) 

dreadlock vs afrika örgüsü

not sure if serious #1268259 
saçlarım neredeyse böyle sırtımın ortasına kadar geliyor. belime bir şey kalmadı :) artık bu konuyla ilgili bir şey yapmak istiyorum. dreadlock yaptırmayı düşünüyordum ama dreadlock'ı araştırırken afrika örgüsü diye de bir şey keşfettim ve gayet de güzel görünüyor.

siz ne düşünüyorsunuz? hangisi daha güzel? ayrıca tecrübesi olanlar da tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

not: erkek ve beyazım :D
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık