(2) 

tisort sweat kiyafet boyu

roylemonia #1581218 
uzun zamandir istedigim uzunlukta tisort bulamiyorum. ustume rahat oturan tusortun boyu dizime kadar geliyor. kucuk boy secince de dar geliyor. medium large arasi gidip geliyorum. tavsiye edeceginiz bol ama kisa boy tisort markalari var mi? (tisort boyu kisaltilabilir tabi ama terzilerle de ugrasmak istemiyorum) veya uyguladiginiz yontem var midir?
(14) 

universitelere sivillerin girmesi

roylemonia #1576637 
haber takip etmedigim icin konuyu ayrintilariyla bilmiyorum. acikcasi arastirmak da istemedim. eksideki basligi okudum. farkli bir goruse denk gelirim diye birkac sayfa ilerledim. ama hep alayci ustten bakan bir bakis acisi var eksideki arkadaslarda. insanlar gidip fotografini cekiyorlar sinifin. ayi gibi dolasiyorlarmis sinifta. disardan gelen birileri icerdeki ogrencileri bicaklayabilirmis( en cok buna guldum. ogrenciler disari cikinca bicaklanaz mi). benim gorusum bunca sene yasak oldugu icin insanlar merak edip bakmak istemis ki tarihi mekanlar orasi bu da gayet normal bence. zamanla da ilgi azalacaktir. sizin dusunceniz nedir (istanbul uni mezunuyum)
(5) 

teras kullanım hakkı

roylemonia #1505946 
4 daireli yeni bir ev aldik. en ust kat bizimki. ev sahibi teras kullanim hakki size ait diye satti evi bana. diger 3 dairenin onayini sozlu olarak almis. bunu yaziya da dokmek istiyoruz imzali olarak. bununla ilgili ornek bir yazi var mi?
(3) 

taşınırken elektrik su

roylemonia #1498735 
ve dogalgazi edevletten kapatabiliyor muyuz?
islemleri yapıp evden ayrildiktan sonra kendileri mi gelip kapatiyorlar?
1

mobil görünümden çık