(4) 

şu ayakkap

tute #1101568 
(1) 

bu gifteki espriyi anlamadım

tute #1100832 
sürekli görüyorum esprisi ne bunun? hiçbir şey anlamadım.
media.giphy.com
(5) 

bu havada spor

tute #1091875 
uzun süredir gidemiyordum bu hafta başlamaya niyetim var tekrar. ama bu havalarda yapılır mı? izmirdeyim eriyoruz resmen.
(4) 

programlama için kaynak

tute #1088820 
programlama öğrenmek içni önerebileceğiniz kaynak var mı? şu an için hangi dil olduğunun bir önemi yok. konuya çok uzağım. youtubeda vs. çok kaynak var ama herkes ortalardan başlamış. adam mesela daha o parantezlerin, değişkenlerin ne olduğundan bahsetmeden işte böyle yaparsak ekranda şöyle yazıyor diye olaya girmiş ve fazlasıyla karışık anlatmışlar. 4-5 kişinin dersine başladım yarım bıraktım. şöyle en temelden java for dummies tarzı şeyler var mı? zamanım bol bu arada. baya vakit ayırıcam bunu öğrenmek için ve düzgün bi şekilde ilerlemek istiyorum.
(3) 

r10 üyeliği

tute #1088722 
r10'a üye olmak istiyorum ama sanırım davetiye gerekiyor. ancak bir de normal mail adresleriyle üye olunmuyormuş. kolay yoldan nasıl üye olabilirim? karışık baya.
(10) 

enpara nedir? yenir mi?

tute #1087509 
bu enpara'nın avantajı nedir tam olarak? faizi mi daha fazla? ben faizden ziyade para transferi için hesap açmak istiyorum. bir de sanırım hesap açtırırken onlar geliyormuş ben şubeye gitsem olmaz mı?
(1) 

pencereden giren sineklik

tute #1087082 
bilgisayar pencerenin yanında. penceren dışarı bakarak oturuyorum. karşı apartman da çok yakın. 2 metre falan var işte arada. 2 üst kattaki pencerenin sinekliği düştü bildiğin penceren içeri daldı. az daha hızlı gelse kafayı gözü yarcaktık. karı temizlik yaparken mi çıktı anlamadım ama verdim. harbiden ölüm her yerden gelebiliyor. neyse soru değil ama bahsedeyim dedim.
(4) 

parmağı kaşların ortasına yaklaştırınca ağrı

tute #1087005 
bende bu küçüklüğümden beri var. işaret parmağımın ucuna bakarken yavaşça iki kaşımın ortasına yaklaştırınca ağrı gibi, gıdıklanma gibi bir şey oluyor. unutmuştum az önce arkadaşımın güneş gözlüğünü takayım dedim denemek için o zaman da oldu rahat edemedim. var mı sizde de bu?
(6) 

belin yan taraflarında ağrı

tute #1080984 
1-2 haftadır belimin arkda yan tarafları böyle yanıyor gibi oluyor. böbreklerin olduğu yer ama sadece sol taraf. doktora gidicem pazartesi ama daha 2 gün var. birşey yoktur di mi? :(
(6) 

rte'nin saçları

tute #1080802 
boya değil mi? binali yıldırım'la aralarında 1 yaş var saçları çok farklı.

img7.mynet.com
(5) 

pişmanlık

tute #1080297 
o kadar salakça hatalarım var ki hayatım tam istediğim gibi olabilirdi. tüm o pişmanlıklarım yüzünden istemediğim ne varsa içindeyim, çevremde. ve bunların değişmemesi hep benim hatam. sinirden kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkartasım var. hakkettim bunu. yapayım mı?
(9) 

instagramda türkleri şıp diye anlamak

tute #1078460 
bu bi bende mi oluyor? instagramın keşfet kısmındaki fotoğraflara bakarken bu kesin türktür diyorum ve türk çıkıyor. hayır bazı tipler var görünüş olarak türke benzemiyor ama türk olduğunu anlıyorum. artık fotoğraf kalitesinden mi başka bir şey mi bilmiyorum. mesela bi kız dikkatimi çekti az önce. saçlarının boyası olsun görünüşü olsun türke benzemiyor ama verdiği poz acayip kezbancaydı dedim kesin türktür ve türk çıktı :D sizde de oluyor mu?
(2) 

ayakkap

tute #1078423 
şu ayakkabıların markası, modeli nedir?

bir de nasıl güzel mi sizce?

www.ykm.com.tr
(3) 

ekşi yazarına ulaşmak

tute #1076763 
bir yazara ulaşmak istiyorum acaba mesaj atabilir misiniz?
(6) 

saçları beyazlamayan ünlüler

tute #1069075 
birçok ünlünün saçları beyazlamıyor. boyatıyorlar değil mi? ama kastettiğim simsiyah değil. kırçıllı böyle. bakıyorsun 40 yaşındaki adamın beyaz baya ama 50-60 yaşındaki adamın tam siyah olmasa da kırçıllı. şu an isim vererek arkadaşları rencide etmek istemiyorum ama onlar kendilerini biliyor.
(5) 

aöf tekrar

tute #1068973 
2013 yılında aöf'ye kayıt yaptırmıştım ama bu süreçte hiçbir dersi vermedim. sınavlara bile gitmedim. bugün gittim ilk defa ve açıkcası bu sıcakta hiç çekilmiyor. aöf'de bir tekrar limiti falan var mı? şu kadar tekrardan sonra atıyoruz demesinler? askerlikten dolayı kayıt yaptırmıştım zaten.
(4) 

spotify

tute #1067517 
uzun süredir telefon kullanmıyordum o yüzden de biraz uzağım. telefondan ne kadar internet paketi gerekir bunun için? rahat 2 saat günde kullanıcam.
(7) 

çöp atarken içine bakmak

tute #1060495 
az önce çöp attım çöp kutusuna. içinde kedi varmış üstüne geldi sıçradı kaçtı. üzüldüm. gerçi ağır bir şey değildi zarar gelmedi ama çöp atarken içine bakın kedi olmasın. :(
(8) 

reza zarrab

tute #1060468 
abd nasıl 75 yıl hapsini isteyebiliyor? bir ülke, kendi vatandaşı olmayan birini yargılayıp hapse atabilir mi? sonuçta abd vatandaşı olmayan biri abd yasalarını tanımıyor.
(10) 

dolandırıcı

tute #1060146 
ekşi'de bir yazara mesaj atmak istiyordum bu yüzden ekşi hesabı almak istedim. bir kullanıcı tarafından dolandırıldım. sizin de başınıza gelmesin diye uyarayım. beni dolandıran kişi duyurudaki Parliament. sanırım serseri serbest stili nickini de kullanıyormuş. ismi mahsum aslan. dikkat edin.

yukarda kalsın diye duyuru olarak da açtım. sürekli internetten bir şeyler alıırm ilk defa dolandırıldım. 100 lira çok para değil ama enayi gibi hissediyorum. yapılabilecek bir şey var mı? googlelayınca birkaç kişiyi daha dolandırdığını gördüm. sözlükte de başlığı var zaten. elimde pek bilgi yok ama hesap numarası, iban var.
(11) 

günlük tutmak

tute #1059615 
uzun süredir günlük tutmak istiyorum. çoğu kişi gibi bulunursa okunmasından korkuyorum. ama bilgisayarda tutsam nasıl olur? içimi dökmek istiyorum. bi 5 yıl sonra okumak güzel olur. sözlüklerdeki entrylerime bakıyorum. mesela 2008 de neler neler yazmışım. geçirdiğim değişimi görmek açısından çok güzel. bu yüzden günlük tutmak harika olur ama kimsenin bulamayacağı şekilde nasıl yapabilirim?
(3) 

her gece kabus görmek

tute #1058029 
uzun süredir her gece kabus görüyorum. mesela dün 3 defa uykudan uyandım ve her yatışımda tekrar tekrar kabus gördüm. uzun süredir böyle. alıştım artık ama bazı kabuslar gerçekten korkutucu oluyor. sabaha kadar tekrar uyuyamadım gün doğunca yatabildim tekrar. nabayım?
(6) 

ingilicçe

tute #1056523 
parent passed ailenin uzağa gitmesi falan mı demek yoksa kaybetmek mi demek?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık