(7) 

alerjik rinite nasıl çare bulurum?

nothing in my way #1579365 
arkadaş vallahi yıldım. bir sürü kullandım ve hepsi de etkisini kaybetti.
kemik eğriliği ameliyatıyla iliadin bağımlılığından kurtulmuştum bunun yüzünden yine bağımlı oldum. burnum ve boğazım hep dolu. konuşurken sesim zor çıkıyor. havalar ısınınca boğazım yanmaya başlıyor. her allahın günü grip gibiyim. levmont ve muadillerini kullandım ama onlar da fayda etmiyor artık. avamys iyi geliyordu, o da piyasada yok. diğer alerji spreyleri de fayda etmiyor. doktora gittim alerji testi olmadan ilaç yazamam dedi. alerji testi olsam bana uygun ilacı yazarlar mı acaba? nasıl çözüm bulacağız bu illete?
(7) 

çağrı merkezinde çalışmak çok mu zor?

nothing in my way #1575055 
vakıfbank'ın sınavına girdim şube memurluğu olmadı, müşteri iletişim merkezi memurluğu oldu. mülakata girdim, büyük ihtimalle olumlu olur diye düşünüyorum. vardiyalı ve resmi tatillerde bile çalışılabilen bir iş olduğunu söylediler. bunlara katlanabilirim ama çağrı merkezi hakkında hiç iyi duyumlar almadım. öyle bir bahsediliyor ki hiç yapılmayacak bir iş gibi. gerçekten bu kadar zor mudur çağrı merkezinde çalışmak? 5 yıl çalışıp şubeye geçiliyormuş. ya da çağrı dışında da farklı birimlere geçilebiliyormuş. maaş olarak fena değil gibi gözüküyor ama iş beni çok korkutuyor. sizce yapabilir miyim? uzun zamandır işsiz olduğum için artık başka çarem kalmadı.
(3) 

Büro personelliği nasıldır?

nothing in my way #1571025 
Üniversitelerde ve belediyelerde böyle bir meslek gördüm. Lisans işletme mezunuyum. Puanları 80lere kadar düşüyor gördüğüm kadarıyla. Sözleşmeli personel olarak çalışıyormuşsun. Nedir, ne değildir bu büro personeli? Kazanmak zor mudur?
(8) 

bu yaştan sonra iş bulabilir miyim?

nothing in my way #1569877 
bazı nedenlerden dolayı üniversiteye geç başladım ve 27 yaşında mezun oldum. 3 yıldır işsizim. uludağ üniversitesi-işletme bölümü mezunuyum. zaman zaman iş aradım ama doğru düzgün iş bulamadığım için bir yere girip de çalışmadım. artık ümidimi kaybetmiş durumdayım, sağlıklı düşünemiyorum. alanım olmayan yerlere başvuruyorum, hem de başlangıç seviyesi işler olmasına rağmen olmuyor. bu sefer de mülakatlarda 3 yıl boyunca ne yaptın diye soruyorlar, "kendimi geliştirdim ehe öhö" bir şeyler uyduruyorum ama işverenin umrunda değil. mülakatı bitirmek için bahane arıyorlar resmen. ne bahane uydurabilirim onu da bilmiyorum. 30 yaşında tecrübesiz olunca işveren tarafından dede olarak görülüyorum sanırım:) gerçekten zor bir durum. bu yaştan sonra da üniversiteye girip başka bölüm okumak da ne kadar doğrudur hiç bilmiyorum. açıkçası bunları yazarken utanıyorum ama olaylar böyle gelişti maalesef. bu yaştan sonra sıfırdan başlamak mümkün müdür? biraz uzun oldu kusura bakmayın.
(8) 

almanya neden bu kadar kötüleniyor?

nothing in my way #1566592 
almanya'ya hiç gitmedim ama özellikle son zamanlarda aşırı bir kötüleme var. sözlükte ve sağda solda bolca görüyorum. neden bu kadar kötülüyor insanlar? nesi kötü almanya'nın?
(3) 

Bizim ev alma şansımız var mı?

nothing in my way #1560668 
2021'in sonlarında kiraya çıktıktan sonra evimizi 630 bin tl'ye sattık. O zamanlar fiyatlar tam olarak milyonları bulmamıştı, biz sattıktan sonra hayvan gibi arttı fiyatlar. Maalesef evsiz kaldık. Şimdi 2 milyondan aşağı adam akıllı bir şey yok. Para da faiz de olmasına rağmen fazla artmıyor. Zaten artsa da ev fiyatları daha çok artıyor. Merak ettiğim bu saatten sonra ne yapabiliriz? Parayı dövize mi yatırsak ne yapsak? Bir yol yordam gösterebilir misiniz?
(1) 

bilgisayar bluetooth kulaklığı görmüyor

nothing in my way #1560465 
lenovo lecoo ew305 diye bir kulaklık aldım. telefona sorunsuz bağlanırken bilgisayar kulaklığı görmüyor. ne denediysem olmadı. acaba bilgisayar bluetooth 4.0 diye mi olmuyor? kulaklık 5.1 çünkü.

google harf çevirme aracı çalışmıyor

nothing in my way #1558469 
harf çevirme aracı yani google klavyesi çalışmıyor. edge ve opera'da deniyorum olmuyor. harflere tıklıyorum yazmıyor. ne yaptıysam olmadı. nasıl çözeriz bu sorunu?
(2) 

bunlar için ne yapılır?

nothing in my way #1558418 
giriş katında oturuyorum. geçen yıl yan apartmana urfa'dan 7-8 kişilik bir aile taşındı. ta eylül-ekim'den beri bunların zilleri bozuk. aşağıdan çalışmıyormuş, ta yukarı bağırıyorlar kapıyı açtırmak için. benim penceremin yanı sayılır. çok rahatsız oluyorum. sabahtan akşama kadar 5 çocuk ıslıklar, bağırışlar. söylüyoruz yaptırın diye aşağıdan olmuyor diye kestirip atıyorlar, hiç takmıyorlar bizi. hayatımda böyle saçma şey görmedim ya. çok sinirlenmeye başladım artık cam açamıyorum yaz da geldi. ne yapılır bunun için? o apartmanın yöneticisine mi söylesek?
(2) 

lensci.com'dan reçetesiz alışveriş yapılıyor mu?

nothing in my way #1547515 
lensmarket'ten yapılıyor ama burdan yapılıyor mu? ürün satın alırken "Bu sitede alışverişimle ilgili reçetemi beyan ettiğimi veya edeceğimi taahhüt ederim" diye bir seçenek çıkıyor. reçete beyan etmeden seçsek oluyor mu? reçetesiz gönderim var mı?
(4) 

mouse'un ömrü bitti mi?

nothing in my way #1538595 
9 yıldır kullandığım logitech m185 mouse'um var. bu sabah çalışmadığını farkettim. pili bitti sandım ve pili çöpe attım. yeni pille denedim ama yine olmuyor. aygıt yöneticisinden silip tekrar yükledim. driverını yükledim falan hiçbiri fayda etmedi. mouse tamir edilir mi? yoksa atayım mı çöpe?
(4) 

beylikdüzü-esenyurt tarafından yatırımlık daire almak

nothing in my way #1530891 
o tarafları hiç bilmiyorum. beylikdüzü yazanların hepsi zaten esenyurt'ta diyorlar. dağ başı da olabilir tabi bilmiyorum. peki ilanlardaki fiyatlar yalan mı? mesela şu ilan: www.sahibinden.com ordan daire alsak iyi fiyata kiraya verebilir miyiz?
(8) 

kiraya %150 zam yapan ev sahibi

nothing in my way #1529478 
zam çılgınlığına bizim ev sahibi de katıldı. geçen yıl taşınmıştık, dün babam ev sahibiyle konuşmuş. 2000 tl olan kirayı 5000 tl yapmış adam. veremiyorsanız çıkın gidin demiş. bir çözümü var mı bu durumun? ne yapabiliriz?
(3) 

8.4 bc değeriyle 8.6 lens kullanmak

nothing in my way #1529348 
yıllardır acuvue oasys kullanıyorum. gerek fiyatı, gerekse batma yapmasından dolayı değişiklik yapmak istiyorum ama oasys'ten başka 8.4 bc değeri olan lens yok sanırım. purevision 2 hd'yi denemek istiyorum ama bc değeri 8.6. kullansam bir sorun yaşar mıyım acaba?
(2) 

septoplasti ameliyatı sonrası burun tıkanıklığı

nothing in my way #1504996 
2 gün önce ameliyat oldum. dün dikişleri aldırdım ve doktor iyice içini temizledi. burnum hiç olmadığı kadar açıldı ama eve gittikten 2 saat sonra bir tıkandı pir tıkandı. yine tamponlu haline geri döndü sanki. okyanus suyuyla temizledim, kanlı sümük çıktı baya. doktorum ameliyatın başarılı olduğunu, şişlik falan olmayacağını söyledi. arkadaş iki gündür ağzım açık yaşıyorum. uykusuzluktan ölücem artık. tat ve koku da gitti. doktorun verdiği ilaçlarla geçer mi bu durum? normal midir? dayanamayıp iliadin'i basıcam yine:)
(4) 

amazon gülümseten cuma'dan ayakkabı alınır mı?

nothing in my way #1504517 
burdan adidas, under armour, sketchers falan almayı düşünüyorum. sizce indirimler güzel mi? değilse güzel indirimleri olan başka site tavsiye eder misiniz?
(3) 

bulgaristan vatandaşlığını daha kısa sürede almak mümkün mü?

nothing in my way #1502631 
annem 1973 göçmeni. bugün bir tanıdık vasıtasıyla bir danışmanlığa gidip konuyu görüştük. annemin 6, benim 3 yılda vatandaşlık alabileceğimizi söyledi. yani 9 yıl vatandaşlık almayı bekleyeceğim. bana çok uzun geldi bu süre. yakın zamanda vatandaşlık alan var mı? aldıysa ne kadar sürede aldı? bu işlerin daha kısa sürede halledilmesi mümkün değil mi?
(5) 

göz kuruluğunun tedavisi yok mu?

nothing in my way #1495645 
9 yıldır lens kullanıyorum, zaten batma hep vardı ama şu son zamanlarda batmalar dayanılmayacak duruma geldi. gözlerim aşırı kuru anladığım kadarıyla. bir süre lense ara vereyim diyorum ama maske ile de gözlük takamıyorum. ne yapacağımı şaşırdım. doktora gitsem kuruluk için ilaç falan verir mi acaba? bu sorunun kalıcı, kesin bir tedavisi yok mu?
(5) 

Evi satıp parayı faize yatırmak

nothing in my way #1492330 
Üst kat gürültüsü yüzünden bahçe katı evimizi kiraya verip başka yere kiraya çıktık. Satmak için birkaç emlakçıya vermiştik evimizi ama istediğimiz parayı veren çıkmadı. Bugün kiracılar geldi, şansa eve müşteri de çıktı aynı gün:) ve yatırım amacıyla istediğimiz fiyatı vermeyi kabul etti. Evin bulunduğu mahalle aşırı varoş bir mahalle, full gürültü, üstelik üst katta koşan çocuklar. Diyoruz ki evi kiracıyla satıp kurtulalım. Ama kimse satmamızı tavsiye etmiyor. Ne yapsak acaba? İntihar mı olur bu?
(1) 

bugün pcr testi yaptırıp yarın maça girebilir miyim?

nothing in my way #1491985 
açıklamada kombineliler için yazılmış ama ben normal bilet alacağım. bugün gidip test yaptırsam, yarına kadar sonuç çıksa bjk-rize maçına girebilir miyim?
(8) 

ingilizlerin müzikteki başarısı

nothing in my way #1489628 
bu adamlar sanatın her dalında başarılılar aslında ama müzikteki başarıları ayrı. müzik dünyası bunların yüzü suyu hürmetine dönüyor neredeyse. o kadar çok başarılı şarkıcı, grup var ki saymakla bitmiyor adamlarda. koskoca abd bile yarışamıyor neredeyse bunlarla. nasıl bu kadar yaratıcı olabiliyorlar bu alanda, ülkenin havasından mıdır suyundan mıdır?
(18) 

evliliğin beni hiç çekmemesi

nothing in my way #1478061 
nasıl anlatsam bilmiyorum. 28 yaşına gelmiş bir adamım, şimdiye kadar evlenmeyi hiç düşünmedim. açıkçası bundan sonra da hiç düşünmüyorum. etrafıma bakıyorum, yaşıtlarımın çoğu evlendi. ilkokul,lise arkadaşlarımdan çocuğu olanlar da var. ama bunların hiçbiri beni etkilemiyor. millet yaşı geçecek diye alelacele evleniyor. çocuk yapmak desen bana göre olacak son şey sanırım. ona rağmen çocukları severim ama çabuk sıkılırım. evlilik dünyanın en sıradan şeyi gibi geliyor. zamanla da bu düşüncelerim değişmez gibi geliyor bana. sizce normal miyim ben? benim gibi olan var mı merak ettim.
(8) 

bunlar suyu kaçak mı kullanıyor?

nothing in my way #1458460 
üst katımızda bir aile var 3 çocuklu. su faturası bunlara hep 10 tl geliyor, bir de fatura başkasının üzerine. lan bunlar hiç mi sifon çekmiyor, hiç mi yıkanmıyor. kadın her allahın günü çamaşır yıkıyor. babamın engelli indirimi olmasına rağmen bize daha fazla geliyor. bu işlerden anlamam. nasıl anlaşılır kaçak olup olmadığı?
(6) 

aidat vermeyen komşuya dava açmak

nothing in my way #1443918 
babam apartmanın yöneticisi. üst katımızda oturanlar aylardır aidat vermiyor. sebep çocukları aşırı gürültü yaptığı için uyarmamız. adam siz yönetici olduğunuz sürece aidat vermeyeceğim dedi. onun dışında vermeyen yok, hatta çoğu birkaç ayınkini peşin veriyor. sanırım böyle bir yasal hakkımız varmış, bunları mahkemeye versek sonuç alabilir miyiz acaba? babam uğraşmak istemiyor, zaten taşındığımızdan beri kimse üstüne almak istemediği için o yönetici oldu. başkasına vereceğim diyor ama ben bunlarla biraz uğraşmak istiyorum çünkü yıllardır huzurumuzu bozuyorlar. üstüne bize bir ton laf söylediler. acaba işe yarar mı mahkemeye vermek?
(7) 

Ayvalık mı Marmaris mi?

nothing in my way #1440067 
İkisine de daha önce gitmedim ve çok merak ediyorum ikisini de. Sizce tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?
(5) 

annemin rahmi alınacak

nothing in my way #1431545 
annem 2 gün önce kontrole gittiğinde doktor kötü bulgular gördüğünü, mutlaka ameliyat olması gerektiğini söylemiş. dün başka bir doktora gitti, o da benzer şeyleri söylemiş. eğer rahim alınmazsa rahim kanseri riski artarmış. merak ettiğim peki rahim alındıktan sonra kanser veya başka bir risk oluyor mu? ciddi bir ameliyat mıdır bu?
(6) 

üst katta evi başımıza yıkan çocuklar hakkında

nothing in my way #1429466 
5 yıl önce yeni apartmana taşındık. bahçe katı dairede yaşıyoruz. üst katımızda üç çocuklu bir aile var ki aile bile demek istemiyorum bunlara. ortanca velet zırdelinin teki. biz taşındıktan sonra kadın üçüncüyü de doğurdu. en büyükleri kız, onun zararı yok ama bu küçükle ortanca bütün gün evi başımıza yıkıyorlar resmen. yukarıda hipodrom var sanırsınız. bazen gece 1-2'ye kadar yatmadıkları oluyor. sabahları da çok erken saatlerde kalkıyorlar. koşmalar, bağırmalar falan. 3 yıl önce şikayet edince anaları kapımıza gelip kürdüz diye bizi sevmiyorsunuz falan dedi ağzımızdan öyle bir şey çıkmamasına rağmen, bir de üstüne tanıdıklarıyla evimizi silahla basmakla falan tehdit etti. geçen ayda kocası olacak herif kapımıza geldi, bizi kendi evimizden kovdu. biz gidecekmişiz apartmandan falan. bir de biz yönetici oldukça aidat vermeyeceğini söyledi. cidden aşırı kin doluyum ben bunlara. bir gün elimden bir kaza çıkacak diye korkuyorum. taşınmak da bir çare de işte maddi imkanlarımız kötü olduğu için gidemiyoruz. tüm bu söylenenlere karşı bir de gürültülerini duydukça sinirler tepeme çıkıyor. ne yapabiliriz bunlar için başka? çok uzun oldu kusura bakmayın.
(1) 

gta 5 premium yapma

nothing in my way #1422684 
ya biraz karışık bir sorum olacak. şimdi benim daha önceden aldığım normal gta 5'im var rockstar games hesabı olarak. bu epic games'in verdiğiyle bunu premium yapabilir miyim. 1 milyon dolar ekleniyormuş hesaba sanırım. yoksa epic games'ten yüklenen ayrı bir gta 5 oyunu mu oluyor?
(6) 

alerjik rinit ilacım fayda etmiyor

nothing in my way #1420988 
2 yıldır aircomb kullanıyordum. ilk başladığımda 1 günde geçirmişti, böyle 2 yıldır kullanıyordum ama artık fayda etmemeye başladı. tekrar kbb'ye gittim, sin-mont diye bir hap verdi ama o da hiçbir işe yaramadı. kullanmaya başlayalı 8 gün olmasına rağmen hiçbir iyileşme yok. hapşırma krizleri, burnum hep dolu, boğazımda hafif yanma hala devam ediyor. rahat uyuyamıyorum bir türlü. günlük hayatımı da olumsuz etkiliyor. ne yapsam ki artık? nasıl çare bulabilirim başka bu duruma?
(3) 

fifa 20 çıldırtan lag sorunu

nothing in my way #1420218 
bu lag sorunu fifa 19 ile başladı. önceki serilerde pek hatırlamıyorum. ultimate team rivals'ta birden takılmalar başlıyor, oyunun kontrolünü kaybediyorum, birden hızlanıyor ve sonra hop kapanıyor. bu şekilde kaç maçım boşa gitti sayamadım. ben hiçbir oyunda bu kadar lag sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum. bir tadına vararak oynayamadım şu oyunu. internetteki ufak tefek çözüm yollarını denedim ama işe yaramadı. nasıl çözebiliriz bu sorunu? platform: pc.
(6) 

Kaç numara lens almalıyım?

nothing in my way #1419357 
Son gözlük muayenemde sol gözüm -2.25, sağ gözüm -2.00 çıktı. Lens için muayene olmayı unuttum. Corona yüzünden de gitmek istemiyorum hastaneye. Lens için daha düşük numara alınıyormuş sanırım. Şu durumda kaç numara almam uygun olur?
(4) 

üniversiteler online sınav yapmaz mı?

nothing in my way #1413101 
ya biliyorum bu da çok saçma olacak ama şu durumda online sınav düşünülmez mi ilerde? sadece 2 dersim kalmışken başıma gelene bak. normalde finaller hazirandaydı ama bu durumda sınavların yapılması yıl sonunu bulacak gibi. bizim okul derslerin online, sınavların da yüz yüze yapılmasına karar vermiş. acaba zamanla değişir mi bu düşünceleri? vize-final derken bayağı bir bekleyeceğiz gibi.
(1) 

xbox 360 controller - fifa 20'de korner ve frikik nişan alma sorunu

nothing in my way #1409638 
oyunda bu gamepad ile topu atacağım yere bir türlü nişan alamıyorum. nokta sabit kalamayıp ortaya dönüyor. bunun bir çözümü yok mu? işin ilginç yanı dandik bir gamepadim daha var, onda da aynı sorun var.
(3) 

nasıl bu kadar salak olabildim?

nothing in my way #1404601 
okulu alamadığım seçmeli dersler yüzünden uzatmıştım. güz dönemi 7 ders alabildim ve hepsini verdim. geçen yıldan da bir alttan seçmeli dersim vardı. akts toplamım 237. benim salak kafam alttan dersi akts'ye dahil etmiyor. o dersten geçince 242 olacağını sanıyorum mal gibi. tek yapmam gereken ders seçerken dilekçe verip bir ders daha almaktı. bu dönem en kötü tek ders sınavıyla mezun olacaktım. şimdi boşu boşuna 2 ders için 4 ay bekle. büyük salaklık sanırım bu ya.
(3) 

Passolig sorusu

nothing in my way #1394859 
Arkadaşla kasımpaşa-beşiktaş maçına gitmek istiyoruz. Arkadaşta gs, bende bjk logolu kart var. Misafir bileti zaten bitmiş. Misafir bilet dışında bilet alamıyorum bjk kart olduğu için. Arkadaş maratondan kendi ve benim adıma bilet alsa ben de onla birlikte girebilir miyim?
(3) 

bu şarkının adı cidden bilinmiyor mu?

nothing in my way #1394609 
www.youtube.com

yakın zamanda şöyle bir şarkı paylaşılmış internet ortamında. ama adı sanı, söyleyeni bilinmiyormuş. 84'te falan bir alman radyo istasyonunda çalındığı rivayet ediliyormuş. resmen sanki duymuş gibiyim bu şarkıyı ya, dilimin ucunda gibi. vokalin sesini dave gahan'a benzettim ama kalınlaştırılmış gibi de geldi. ürkütücü ve tuhaf bir şey cidden.
(9) 

en iyi black friday indirimleri

nothing in my way #1393695 
adının hakkını veren hangi indirimler var? elektronik, kitap, giyim ne olursa. kaçırma diyebileceğiniz neler var?
(1) 

green card - pasaport fotoğrafıyla başvuru fotoğrafı aynı olur mu?

nothing in my way #1388212 
pasaport yeniletmek için biyometrik fotoğraf çektireceğim. aynı fotoyu başvuru yaparken de kullanmak istiyorum. olur mu acaba?
(6) 

green card - son hafta başvuru yapılmıyor mu?

nothing in my way #1387626 
son katılım tarihi 5 kasım olarak belirlenmiş ama açıklamada son hafta yapılan başvurular değerlendirilmeyecek yazıyor. dalga mı geçiyor bunlar? bir arkadaş söylemişti de inanmamıştım.
(8) 

bu kız neden yazdı şimdi?

nothing in my way #1386466 
geçen yıl tinder'dan bir kızla tanışmıştım. bir kez buluştuk, sonra whatsapp'tan baya mesajlaşmıştık. ama ona rağmen pek anlaşamamıştık. benden uzun olduğu için boyumu dert etti büyük ihtimal. bir de çok sabit fikirliydi, bazı hoşuma gitmeyen düşünceleri vardı. fotoğraf yollayınca hiç yorum yapmıyordu, bedelli askerlik yapacak olmama alttan alta laf soktu falan. bunlardan sonra iyice soğumuştum ve bitirmek için bahane aradım. bir ara bir şeyden muhabbet açıp şakayla beni arkadaş olarak mı görüyorsun diye sordum, evet sanırım öyle dedi. ben de biraz bozulduğumu belli edince ya üzüldüm, seni kırmak istemedim falan dedi. ertesi gün de halimi hatrımı sordu. ondan sonra bir ay boyunca hiç yazmadım. bir baktım beni instagram'da takipten çıkarmış. aradan bir yıl geçti, geçen hafta mesaj attı whatsapp'tan. profil fotoma askerde çektiğim fotoyu koymuştum. numaranı silmedim, fotoğrafını görünce yazayım dedim, hayırlı olsun falan. umarım sorun olmaz, nasılsın gibi şeyler. havadan sudan konuştuk işte, pek lafına laf katmadım. acaba neden yazdı bu kadar zaman sonra bu kız? takipten çıkıp, numaramı silmemesi de ilginç geldi.
(3) 

Okul uzatınca ders seçimi

nothing in my way #1381015 
Bütün zorunlu derslerimi verdim fakat seçmeli derslerden okulu uzattım. Mezuniyet için 40 kredi gerekiyor, bu da 8 ders yapıyor. Şimdi ders seçimi yaparken ilk dönem 4, ikinci dönem 4 şeklinde seçebilir miyim? Daha doğrusu nasıl ders seçimi yapmalıyım? Kafam karıştı bu konuda.
(9) 

Bedelli askerlik - saç sorunu

nothing in my way #1378034 
Pazartesi teslim olacağım. Bugün saçları kestirdim, subay tıraşı oldum. Yanlar daha önemli dedikleri için yanları çok aldırdım ama üstler biraz uzun geldi eve gelince. Acaba 20 eylüle kadar idare eder mi beni bu saçlar ya. Orda tekrar kesmeye kalkarlar mı az kala acaba? Stres oldum biraz.
(3) 

bedelli askerlik - terhis günüm ne zaman?

nothing in my way #1377405 
bunun nasıl hesaplandığını anlayamadım. 1 gün yol iznim var, 2 eylül'de teslim oluyorum. buna göre tam olarak hangi gün terhis oluyorum?
(7) 

işfa

nothing in my way #1374627 
yaş tahmini alınır:)
(4) 

bedelli askerlik - bazı yerlerde akıllı telefon serbest mi?

nothing in my way #1373494 
eylül'de konya'ya bedelli askerliğe gideceğim. sözlükte oranın yorumlarında biri akıllı telefon serbest demiş. youtube'da da biri konya için video çekmiş, o da serbest demiş. yerine göre değişiyor mu yani?
(4) 

Ayvalık bir günde gezilir mi?

nothing in my way #1370834 
Şu an Çanakkale Küçükkuyu'dayım. Akçay ve Altınoluk'a kolayca gidip geldim, yakın çünkü. Şu Ayvalık'ı da çok merak ettim. Gitmeden göreyim istiyorum, azıcık uzakmış buraya. Acaba sabah erkenden gitsem şu Cunda'yı, Şeytan Sofrası'nı, diğer görülecek yerleri görebilir miyim? Başka neler var pek bilmiyorum gerçi.
(1) 

asal yoklama başvurusu süreç takibi hata veriyor

nothing in my way #1367382 
aile hekimine gitmeden önce burada form gibi bir şey dolduruyormuşuz. girmeye çalışıyorum ama bilgisayarda da, mobilde de şu hatayı veriyor günlerdir: "kuruma ait sistemlerde yapılan planlı bakım çalışması dolayısıyla bu hizmet geçici olarak kullanıma kapatılmıştır." şu sıralar genel bir arıza mı var acaba, birkaç güne düzelir mi?
(6) 

çok sıcak şehirlerde nasıl yaşanıyor?

nothing in my way #1362931 
finaller nedeniyle bir haftadır bursa'dayım. valla can vereceğim neredeyse sıcaklardan. bursa genelde istanbul'dan 1-2 derece daha sıcak oluyor. düşündüm de antalya, adana ve benzer aşırı sıcak şehirlerde insanlar nasıl yaşıyor ya? bir kere antalya sıcağı görmüştüm, ölüm gibi bir şeydi. alışkanlık olduğu için zor olmuyor mu acaba? yok ben sıcağı sevemiyorum:)
(9) 

türk halkındaki batı düşmanlığı

nothing in my way #1361605 
bu nereden geliyor tam olarak? kendimi bildim bileli hep batıya kötü gözle bakma, hep bir aşağılama var millette. geçenlerde fransa maçından sonra paris'te fransızlara sövmüşler, maçta milli marşları ıslıklanmış. adamlar orda yaşarken bile nefret kusuyor. şimdi de izlanda olayı çıktı. adamlara ana bacı düz gittiler hiç yoktan bir olay yüzünden. instagram'da izlanda'nın doğal güzellik fotoları altında türk bayrakları koymuşlar falan. adamlar tetikte bekliyor sanki. bunun nedeni ortadoğululuk mu, aşırı milliyetçilik midir nedir?
(1) 

Windows 10 Güncelleme Hatası (0x800700c1)

nothing in my way #1350937 
uzun zamandır güncellemelerde böyle bir hata alıyorum. netteki çözümlerin çoğunu denedim ama nafile. nasıl çözebiliriz bu sorunu?

i.hizliresim.com
12345  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık