satılık KPSS kitapları

kitabindan gemiler dusen #1541632 
tekrar hazırlanmaktan vazgeçtiğim için elimdeki *2022 kpss* kitaplarını satıyorum.

ilgilenenleri dolap hesabıma beklerim: link.dolap.com
(2) 

Matematik Fonksiyon sorusu

kitabindan gemiler dusen #1522700 
Merhaba, bu soruda neden f(ax+b)=x+6 eşitliğinden sonra x yerine ax+b yazılıp a(ax+b)+b=x+6 şeklinde eşitleniyor? Şimdiden teşekkürler.
(1) 

program önerisi

kitabindan gemiler dusen #1455668 
satılan/ mevcut ürünler için bir portfolyo, katalog hazırlanması gerekiyor, sipariş alacağımız nispeten büyük bir şirket için. son çarem powerpoint ama onun dışında hangi programları önerirsiniz?
(2) 

yazı şeklinde sticker/ çıkartma

kitabindan gemiler dusen #1454989 
--> www.etsy.com
--> www.etsy.com

yukarıdakiler gibi eşyaları kişiselleştirmeye yönelik stickerları türkiyede nasıl bulabilirim? ya da bu tarz stickerlar yapan bildiğiniz baskı sitesi var mı?internetten aradığımda, alışveriş sitelerindeki ürünler otomobile ya da duvara uygun boyutlarda hep, acaba ben mi yanlış aratıyorum bilmiyorum.
bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler.
(2) 

ikinci üniversite kapsamında açıköğretim/ denklik

kitabindan gemiler dusen #1449781 
sorum ikinci üniversite olarak anadolu üniversitesinde, açıköğretim programı bitirmiş ya da bilgisi olan kişilere: örgün eğitimde aldığımız derslerin aynıları açıköğretim programında da varsa (uzaktan eğitimle yabancı dil, inkılap, türk dili almıştım mesela) denklik olarak sayılır mı? yoksa aynı dersleri almak zorunda mıyım?

ben okurken bir arkadaşım mimarlığı bırakıp bizim bölüme(iibf) geçmişti, aynı üniversite olduğu için mi bilmiyorum ama bazı derslerden, matematik falan gibi, muaf tutulmuştu, önceden alıp geçtiği için o dersleri. öyle bir durum olabilir mi diye merak ettim. şimdiden teşekkürler.
(8) 

kediye antibiyotik içirememe?

kitabindan gemiler dusen #1448092 
veteriner ağzında yara+apse olan kediye augmentin şurup yazdı.
bugün ilk dozu vermeye çalıştım ama neredeyse hepsini çıkardı, ağzının kenarlarından aktı gitti yutmadığı için köpük köpük oldu tükürüğüyle hep. diğer şuruplarda hiç böyle olmamıştı, antibiyotiğin kıvamı daha koyu diye mi bilmiyorum.

nasıl içiririm önerisi olan var mı? ya da şurup tarzı antibiyotikleri yemeğe karıştırıp vermek zararlı olur mu? şimdiden teşekkürler.
(1) 

kedi, kısırlaştırma öncesi sakinleştirici?

kitabindan gemiler dusen #1447041 
biliyorsunuz kısırlaştırma ameliyatı öncesi 12 saat aç susuz bırakmak gerekiyor hayvanı, ama kısırlaştıracağımız kedinin gözleri görmüyor ve buna bağlı olarak kapalı, tanımadığı yerlerde daha gergin bir kedi. sokak kedisi olduğu için yanımızda yatsın seçeneği de yok maalesef. 12 saatlik aç bırakma sürecinde kullanmadığımız tuvalette yatacak yer ayarlayıp ağırlarız diye düşündük ama deli gibi miyavlayıp kapıyı yıkmaya çalışıyor, tırmalıyor. normalde daha önce kısırlaştırdığımız diğer kediler gayet rahat uyumuşlardı tuvalette. gece vakti komşularımızı da rahatsız etmemek adına, sakinleştirici bitkisel ilaçları ve kedi otu/catnip'i araştırdım.

asıl sorum şu; kısırlaştırma ameliyatı öncesi bu sakinleştirici ilaçlardan ya da kedi otundan verilebilir mi? ağır bir ameliyat sonuçta narkoz alacak onu etkiler mi? duyurudaki veterinerler ya da bilenler aydınlatabilirse sevinirim, şimdiden teşekkürler.
(6) 

osteo bi-flex

kitabindan gemiler dusen #1414643 
babamın diz ağrısı için abim internetten osteo bi-flex almış, babam zaten doktor önermişti bu ilacı diyor. internetten aldığı için tavsiye edilen fiyatla arasında epey fiyat farkı var.

neyse sorum şu; bu ilacın sahte olup olmadığını anlayabileceğim, seri numarası/ kare barkod falan kontrol edebileceğim bir yöntem biliyor musunuz?
(2) 

çizim 101

kitabindan gemiler dusen #1334036 
kendimi bildim bileli resim çizmeyi sevdim. ama hiçbir zaman üstüne düşeyim, ciddili uğraşayım dememiştim. şimdi diyorum ve bir yerden başlamak istiyorum. çizimimi nasıl geliştirebilirim sorusuna genel ve haklı olarak bol bol çizerek cevabını aldım. bir de bunun dışında temellere tekniklere ve perspektif, anatomi gibi şeylere önem vermem söylendi.

sorum şu; çizim temellerini öğrenmeye yönelik bir kitap önerebilir misiniz? internette (git:www.dr.com.tr) gibi bir sürü seçenek var ama işime yarar mı emin olamadım.
(4) 

varlık fonu - yoksulluk

kitabindan gemiler dusen #1193235 
yoksulluk ve gelir dağılımı dersi için sunum yapacağız.

konumuz "varlık fonu yoksullaştırır mı? - varlık fonu ve yoksulluk ilişkisi"

buna dair bilginiz, fikriniz, yorumunuz, makale vb. kaynağınız varsa paylaşabilir misiniz?
(4) 

yavru kedi - pire - bit

kitabindan gemiler dusen #1121050 
kapının önünde beslediğimiz kedilerden birinin yavrularını bulduk, çok iyi durumda değiller annesi iyi bakamamış temizleyemiyor nedense yalıyor falan ama bir tanesi çok zayıftı öldü zaten. 1 aylık kadar iki yavru var şu anda, kutuya koyduk annesi emziriyor ama iki gündür biraz hasta gibiler eski canlı halleri yok sürekli miyavlayıp boğuşuyorlardı. bir de kediler çok pis ve aşırı böcek, bit, pire var üstlerinde annesi yalıyor ama tüyleri kan gibi kırmızı kırmızı.

sorum bu böcek sorunu, pire damlası falan duydum ama yavru kedilere nasıl oluyor pek bir bilgim yok, yıkasak mı diye düşünüyoruz ama zarar vermekten de korkuyoruz bir yandan kedi şampuanımız falan da yok napalım bu miniklere? veterinere mi götürelim?
1

mobil görünümden çık