(3) 

Pendik-Kadıköy Ulaşım

muslugubozukhayrat #1070497 
Hızlı trenden inince, en kısa şekilde kadıköye nasıl ulaşırım?
(6) 

Piknik için sağlıklı yemek

muslugubozukhayrat #1069098 
Arkadaşlarla pikniğe gideceğiz. Etin yanında sağlıklı herkesin sevebileceği salata ya da atıştırmalık tarzı bi şey yapmak istiyorum. Bi de tabi taşınması kolay olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
(3) 

Pencereme Gelen Hamile Kedi

muslugubozukhayrat #1058608 
En üst kattaki odamın penceresine iki haftadır dünya güzeli hamile bir kedi geliyor. Miyavlıyor ve camı açmamı istiyor. Ben de şansa evde kuru mama bulunduruyorum sokak hayvanları için.O geldikçe yediriyorum fakat apartta kaldığım için evcil hayvan yasak. Yoksa evimde sonsuza kadar kalabilir hüzünlü bir şekilde ayrılıyoruz her seferinde. Şimdi ben de şöyle düşündüm bu güzelliğe bir yuva yapayım en azından orda doğursun, yavrular da ısınsın.

Sorum şu yağmura çamura dayanıklı pratik bir yuva nasıl yaparım? Var mı bildiğiniz bir yöntem, yapıp hayvanları soğuktan koruduğunuz?
(3) 

İngiltere'de Dil Kurusu Önerisi

muslugubozukhayrat #1052260 
Bu yaz veya önümüzdeki yaz İngiltereye dil kurusuna gitmek istiyorum. Şehir olarak Londra olması da şart değil, bütçe olarak 10-12 bini aşmayacak şekilde bildiğiniz kaliteli firmalar var mı? İnternette baya şey buldum ama hangisi güvenilir hangisi değil bilemiyorum.
(4) 

Pastacılık Kursu Arıyorum

muslugubozukhayrat #1038121 
Mutfak sanatları akademisine baktım fakat aşırı pahalı geldi. Şu anda öğrenciyim ve o tarz bi yere ayıracak bütçem yok. Daha kısa süreli daha uygun fiyata temel bir eğitim veren bildiğiniz bir kurs var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
(8) 

Beyaz Damla Çikolata Bulamıyorum:(

muslugubozukhayrat #1036383 
sb.

kurabiye yapacağım, birazı bitter damla çikolatalı birazı beyaz damla çikolatalı olsun diye düşündüm. fakat asla beyaz damla çikolata bulamıyorum. migroslara falan da baktım, acaba benim mi gözümden kaçıyor? bilgilendirirseniz sevinirim.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık