(2) 

İphone fotoğrafların bilgisayarda görünmemesi?

şubatsonrası #1368134 
Telefon iphone SE. Kablo ile bilgisayara bağlıyorum. Hafızası neredeyse dolu görünüyor ama tıklayınca 5-6 fotoğraf görünüyor sadece. Ne yaptıysam düzeltemedim ki çok da anlamam zaten. Var mıdır bir çözümü, hafızası doldu taştı telefonun.
(2) 

Telefon bluetooth kulaklığa neden bağlanmıyor?

şubatsonrası #1349015 
tr.aliexpress.com

bu kulaklığı almıştım. bir sorun yoktu ama şu an telefona bağlayamıyorum. mavi ışık yanıp sönüyor. telefonda kulaklığın ismini görüyorum, bağlan diyorum ama aygıtın açık olduğundan emin olun diyor. ne yapmam lazım? bozuldu mu şimdi bu?
(2) 

bir cümle çevirisi

şubatsonrası #1328825 
There are many case examples and practice opportunities woven throughout the text.

buradaki woven tam olarak nasıl çevrilebilir? "Metin boyunca birçok vaka örneği ve uygulama fırsatı bulunmaktadır." olmadı sanki. yedirilmiş ya da dokunmuş desem de olmuyor.
(6) 

Ankara'da uygun fiyata halı ve perde

şubatsonrası #1327539 
Alabileceğim bildiğiniz yerler var mı? çok fazla para vermek istemiyorum, zaten taşınmak çok masraflı, battım resmen :)
(4) 

miles&smiles iki kredi kartından hangisi?

şubatsonrası #1326542 
Ben buna başvurdum ama biri mastercard biri american express olmak üzere iki kart yolladılar. ikisini birden kullanmak istemiyorum, birini iptal edeceğim. hangisi daha avantajlıdır?
(7) 

kış lastiği?

şubatsonrası #1320950 
Doğuda karlı bir ilde kullanılacak araba için hangi kış lastiği sizce? Lastikçi lassa var dedi ama ekşide kötü yorumlar vardı. gerçi her şey için kötü yorum var ama bilemedim. eğer önemi varsa arabanın markası fabia. yardımcı olursanız sevinirim.
(2) 

kulaklık önerisi?

şubatsonrası #1319669 
www.trendyol.com iyi midir?

iphone kulaklığım bozuldu, fiyatları da yüksek. bu linkteki nasıldır? varsa başka öneriniz ona da açığım. 100 liradan fazla vermek istemiyorum.
(3) 

Pdf'ten makale okumayı nasıl kolaylaştırırım?

şubatsonrası #1294320 
Makaleleri pdf'ten okuyorum. Bazı yerlerini işaretliyorum ama mesela bazı paragraflar diğerlerinden daha önemli. Orayı highlight dışında nasıl işaretleyebilirim?

Ayrıca makale okumamı kolaylaştıracak, ilgili yerleri gruplamama kolaylık sağlayacak ve dolayısıyla tezi yazmamı hızlandıracak önerileriniz var mı? ne bileyim bir program olur, ben şu şekilde çalışıyorum öyle kolay oluyor diyen olur, tavsiye veren olur. her öneriye açığım :)
(7) 

Aşti'de otopark ücreti?

şubatsonrası #1293230 
Yarın sabah arabayı bıraksam ve çarşamba gece alsam ne kadar öderim sizce?
(1) 

Yazılım programı için proforma fatura

şubatsonrası #1291825 
Bir bilgisayar yazılım programı için proforma faturaya ihtiyacım var. nereden alabilirim?
(12) 

Hangi araba? fabia, ibiza, i20

şubatsonrası #1279370 
sıfır almak istiyorum, ikinci el söz konusu değil.

fabia 1.0, otomatik, full paketmiş 7 ileri vites sanırım, 86bin.

i20 1.4, otomatik, 4 ileri vites, kampanyası var 78bin.

seat ibiza 1.0, otomatik, 85bin, baz modeliymiş sadece anahtarsız çalıştırma ve park sensörü var ek olarak. bunlar fabiada da var bu arada.

bunlardan hangisi? arabayı sadece ben kullanacağım, kalabalık aile vs söz konusu değil. ev iş arası gidip geliyorum genelde yani şehir içi kullanım olacak. yılda bir belki şehir dışına çıkarım. ne diyorsunuz?
1

mobil görünümden çık