(4) 

Kanaldan Arşive Ulaşmak

totkymotky #1579135 
Merhaba herkese. Bu işleri bilmediğim için rezil olmamak adına öncesinde sormak istiyorum. :)
Bende Habertürk'te yayınlandığı kesin olan 2004 yılına ait bir programın ufak bir kamera arkası var. Bu programın kaydını binaya gidip arşivden rica etme imkanım olabilir mi? Ya da herhangi bir prosedür var mı böyle durumlarda yoksa binaya gidip derdimi anlatsam o gün istediğim kaydı alabilir miyim? Ya da hiç mi alamam? :)
(3) 

Ufak bir Balkan turu hakkında

totkymotky #1572859 
Merhaba herkese! Yıllardır her izin günümde Makedonya'ya gidiyorum. Ocak ayında 5 günlüğüne yine orada olacağım. Ama bu kez işsizliğin bana verdiği özgürlüğe dayanarak buradan başlayıp ufak bir balkan turu yapmak istiyorum. Rotam şu şekilde: Makedonya-Karadağ-Bosna-Sırbistan

Uçakla Makedonya'ya gelip Sırbistan'a kadar karadan gitmek istiyorum, nasıl olsa vizesiz ülkeler, sınırda sorun olmaz diye düşünüyorum. Ufaktan göz gezdirdim bu ülkeler arasında otobüsle yolculuk mümkün ama tren varsa daha iyi olur benim için. Her şeyi şu an kafamda hızlıca belirlediğim için kesin karar veremiyorum ama şimdilik bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum. Çok şehir gezmeyi de düşünmüyorum Makedonya'da 2(Krusevo ve Skopje), Karadağ'da 1(Kotor), Bosna'da 2 (Sarajevo ve Mostar), Sırbistan'da 1 (Belgrad)


Gördüğünüz gibi baya amatör bir rota oluşturdum kendime. O yüzden daha önce bu ülkelere gitmiş, ya da karadan ülke değiştirmiş olanlar varsa tavsiye bekliyorum lütfen, "burada yanlış düşünmüşsün.","şurada şöyle yapsan daha iyi olur.","orda aslında şunu da yapmalısın." gibi... Çok teşekkürler şimdiden.
(6) 

İki cümlelik Fransızca çeviri

totkymotky #1495802 
Merhaba. Fransızca bilen arkadaşlar şu iki cümleyi çevirebilir mi? Translate çevirisi aşırı saçma hiçbir şey anlamadım.

"Toutes ces magouilles, ce n'est que du bruit, du vent. Il vous faut apprendre à jouver avec tout ça."
(1) 

Yunanca Şarkı (Bir Türlü Bulamamak İçerir) edit: BULDUM

totkymotky #1367018 
Kalispera herkese ahakjdahdkj ya bi şarkı var yıllardır Youtube'da bakınıyorum, bulamıyorum, unutuyorum, sonra yine aklıma geliyor.

Esena Mono gibi acayip hareketli bi şarkı. Yamulmuyorsam 2000'lere ait. Türkiye radyolarında deli gibi çaldığını hatırlıyorum. Girişte konuşur gibi söylüyor şarkıyı. O konuşmaların arasında melodik bir kısım var çok kısa, kemanla birlikte. Bir süre daha konuşur vaziyette ilerledikten sonra nakarata geçiyor. Söyleyen kişi erkek. Keşke burada mırıldanma şeysi olsa yaa şarkının müziğini daha dün dinlemiş gibi baştan sona biliyorum ama ne isim ne söz hiçbiri yok aklımda
1

mobil görünümden çık