Nöroloji uzmani(beyin mr'i) yorumlayabilecek var midir?

adventchant #1581202 
Babam yogun bakimda, ensefalit ve menenjit suphesiyle yatiyor, tedaviye baslandi ve sivi alindi ama tani tam konulamadi. Konu hakkinda bilgisi olanlar ozele gelebilir mi lutfen?
(2) 

Türkmenistanda Transit vize alınması gerekiyor mu

adventchant #1574786 
Merhaba, İst Bangkok uçuşu için Aşkabat üzerinden aktarmalı bir uçuş var, ancak Türkmenistan bizden vize istiyormus sanırım.Burda transit için vize alinmasi gerkecek mi yoksa direkt Bangkok uçuşuna geçiş yapabiliyor muyuz?
(3) 

Ege etrafında denize girmelik yer onerisi

adventchant #1568210 
Merhaba, crs Perşembe gunleri için İzmir'den 2-3 saate girilebilen denizi hala girilebilir tatil beldeleri neresi var mevcutta?
1 ya da 2 gece kalicaz amacımız denize girip ayrıca etrafı da gezip güzel yemekler yemek.
(6) 

Erkek yegene hediye

adventchant #1567471 
3. Yaşına girecek erkek çocuğa ne hediye alınabilir?
Bütçe 1-2bin civarı. İş makinası izlemeyi seviyor çocuk:)
(1) 

Barcelona Nerede Kalalım?

adventchant #1559455 
Merhaba 3 günlüğüne Barcelona da olacağız esimle. Oteller çok pahalı geldi bize uygun fiyatlı kalacağımız şehir merkezine yakın otel/hostel önerebilir misiniz? Booking den bakıyoruz ancak fiyatlar Euro bazında da çok pahalı geldi.
(4) 

19 Mayıs Tatil Onerisi

adventchant #1556991 
19 Mayıs Bayram ile birlikte 3 tam gün boslugumuz var, eşimle denize girilebilecek uygun fiyatlı kalınabilecek(pansiyon, hostel vb) denizi ve havası o dönemde soğuk olmayan nereleri önerirsiniz? Antalya tarafına sıcak bakıyoruz ama tam lokasyon belirleyemedik henüz, gezilebilecek yerler de olursa seviniriz
(4) 

Rusya vizesine sahip pasaportla schengen alınabilir mi

adventchant #1553409 
Merhaba, pasaportumda 1 senelik rusya vizesi bulunuyor, ben ayrıca schengen vizesi için başvuruda bulunmak istiyorum. Pasaportumda Rusya vizemin olması bir problem teşkil eder mi acaba schengen başvurusunda? Bu sebepten ret yer miyim?
(1) 

Pörtlek gözlü instagram fenomeni kadin

adventchant #1549049 
İsmi cismini hatirlamiyorum bir ara Twitter insta da fenomen olmuştu kilolu pörtlek gözlü deli gibi davranan bı kadın vardı bilen var mıdır? Ayşegül ya da Ayşenur olabilir adı.
(4) 

İş hayatındaki büyük mutsuzluk

adventchant #1540210 
Merhaba 2 yıllık tecrübeli mühendisim. Ancak sektöre direkt olarak satıştan girdiğim için bu bölümden devam ediyorum. Ancak satış konusunda kendimi hiç yeterli hissetmiyorum. Satıştan başlama sebebim iyi derecede yabancı dil bilgim. Ancak iletişim yeteneğim cidden çok kötü bence.
Ayrıca makine mühendisi olmama rağmen teknik anlamda hiç birşey bilmiyorum. Her zaman tasarım yapmak, analiz yapmak ve teknik kısımda olmak istemiştim ancak bu kısımda da hiç bilgim yok ve deneyimim yok. Bu yüzden bu bölümlere iş başvurusu yapsam da kaale alınmıyorum.

Evliyim ve maddi durumum da iyi olmadığından işi bırakamıyorum. İşimde çok mutsuzum, halbuki iş ortamı ve arkadaşlarım keyifli ancak işte hiç birşey öğrenemiyorum, hevesim yok. Bu sektörde ve pozisyonda çalışmaya devam etmek istemiyorum. Her sabah kalkmak eziyet, işteyken yapılacaklardan kaçmaya çalışıyorum.

Bu kısır döngüden nasıl çıkabilirim, iş değiştirebilirim belki ama yine aynı pozisyonda satış kısmında iş bulabilirim. Ancak şartlarım büyük ihtimal çok kötüleşecek. Maddi olarak da bu durumun altından kalkamam çünkü şuan calıstıgım yerde ortalama üstü para kazanıyorum. İnternetten tasarım analiz kursları alayım calısayım diyorum ama bunun için de vakit bulamıyorum.

Bu durum genel olarak hayatımda mutsuz olmama neden oluyor.
(3) 

İş görüşmesi sonrası geri dönüş

adventchant #1538905 
Geçen hafta Salı günü bir firmayla görüşme gerçekleştirdim. Ben başvuruda bulunmamıştım onlar beni aradı. Görüşme iyi geçti, ben de süreci öğrenmek için mülakatı organize eden kişiye mesaj attım. Mail atmadım çünkü mülakata kadar tüm yazışmaları Whatsap'tan yapmıştık. Ancak mesajımın üstünden 2 gün geçmesine rağmen mesajımı ne gördü ne de cevap verdi. Ancak sürekli olarak online gözüküyor yani mesajımı görmeme ihtimalı yok.
Sizce tekrar mesaj atmak ya da aramak mantıklı mı yoksa büyük ihtimal olumsuz olduğu için mi görmezden geliniyorum. Fırsat çok iyi ve benim pozisyonum için başka bir aday bulmaları da çok nadir diye düşünmekteyim.
(2) 

Urla Seferihisar Nereleri Gezmeli

adventchant #1536181 
Eşimle beraber 2 günlüğüne bu taraflarda olacağız, aynı zamanda eşimin doğumgününü kutlayacagiz. Bu yörelerde gezilecek yerler manzaralı güzel kaliteli restoranlar şarap bağları vs ilgimizi çekebilir, tavsiyeleri beklemekteyiz.
Ayrıca haftasonu Çeşme civarında falan denize girebilir miyiz yoksa İzmir'de sezon kapandı mı?
(2) 

Boya ölçüm cihazı güvenilir mi?

adventchant #1533790 
2007 model aracımı satıyorum. Benim bildiğim tek değişen vardı. Bı al satci arkadaş boya ölçüm cihazıyla geldi 5 boyalı 1 değişen var araçta dedi. Değerleri gösteriyor cidden farklı çıkıyor. Bu cihaza ya da arkadaşa güvenilir mi? Yarin istediği eskpertize goturucez hile hurda olabilir mi sizce?

Sahibinden Acil Satılık Fiat Grande Punto Dizel

adventchant #1533525 
Merhaba, sıfır araç alacağımdan dolayı punto aracımı satışa cıkarıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim temiz bir araç. Fiyatı uygun tuttum.

www.sahibinden.com

Fiat Grande Punto aracım acil satılık

adventchant #1533361 
Merhaba, sıfır araç alacağımdan dolayı punto aracımı satışa cıkarıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim temiz bir araç.

www.sahibinden.com
(2) 

Bayilerde Egea Cross var mıdır?

adventchant #1532857 
Egea Cross Urban paket almayı düşünüyorum sıfır, bayilerde var mıdır yoksa sıra beklememiz mi gerekiyor. Bayide yoksa illaki sarı siteden galericiler sen mi almak zorundayım?
(1) 

Yılbaşı akşamı için masajlı spalı eğlenceli otel

adventchant #1507241 
Yılbaşı için kız arkadaşımla rahatlayıp eğlenebileceğiz spa masaj ve eğlence sunan otel vb var mıdır?
Konum Ankara. (2-3 saat yakınlarda da konaklayabiliriz)
(10) 

Herkes nasıl bu kadar sakin?

adventchant #1506598 
Son 1 ayda yaşananlar ve türk lirasının değerinin nerdeyse sıfırlanması konusunda neden herkes çok normal gibi davranıyor?
Özellikle ihracatı az olan firmaların çoktan iflasını vermesi gerekmiyor muydu?
Bankalar bu faiz oranıyla kredi verip nasıl ayakta kalabiliyorlar?

Şuanda ekonomik olarak batmamız gerekiyor para birimimiz gabondan falan daha değersiz ama nasıl bir tepki yok ya da kriz iflas vb. konuları gündemde değil anlam veremiyorum.
(2) 

Kiev'de 3 gün

adventchant #1504277 
Haftasonu kız arkadaşımla beraber 3 gün Kiev'de olacağız.İçki içmeyi et yemeği yemeyi ve tatlı yemeyi seviyoruz. Tavsiyelerinizi alalım.
(2) 

2 Kedinin birbirine alışması

adventchant #1497283 
Kız arkadaşımla ufukta evlilik gözüktüğünden kedilerimizi birbirine alıştırmaya çalışıyoruz.

Benim kedim erkek 4 yaşında kısır ve çok sakin uysal biraz cüsseli ama asla saldırmayan bir kedi.

Kız arkadaşımın kedisi dişi. 6 aylık daha büyüme aşamasında çok oyuncu hareketli bizle beraber uyumayı çok seviyor.

Dün erkek kediyi kız arkadaşımın evine getirdik. Başta kafesten cıkarmadık, kokuları alıştırmaya çalıştık. Erkek kedi hiç bir sıkıntı cıkarmazken dişi kedi sürekli tıslıyor koltuk altına kaçmaya başladı. Sonra kafeslerini değiştirdik eşyalarının kokularına alışmalarına çabaladık. Erkek kedim oyun oynamak için dişiye yanaşırken dişi korkuyor sürekli tıslıyor ve savunma atak halinde.

Şimdilik erkek kediyi dişinin cok kullandığı bir odaya kapadık. Dişinin evi paylaşma konusunda sıkıntıları ve korkusu var gibi. Erkek çok rahat gezerken dişi kanepe altından cıkmıyor hiç.

Sizin tavsiyeleriniz varsa neler yapabiliriz, bu süreci dişi açısından daha rahat hale nasıl getirebiliriz?

İnternette yazılan çoğu tekniği uygulamaya çalışıyoruz.
(2) 

Ankara'da yemekli içkili doğum günü kutlanacak yer

adventchant #1496722 
7-8 kişilik grubuz. Yemeğimizi yiyip içkimizi yudumlayacağımız acık alanlı güzel bir mekan arıyoruz.

Co2 kaç dereceler arasında depolanır?

adventchant #1496586 
co2 tankındaki co2 hangi dereceler arasında depolanıyor acaba?
Yani tankın tasarım sıcaklığı nedir?

Ankara'da göktaşı yağmuru nerden izlenebilir?

adventchant #1491958 
Eryaman'da yaşıyorum, araçla max yarım saat uzaklıkta arabamı cekip net bir şekilde izleyebileceğim nereye gidebilirim?
(3) 

İzmir'de nerede denize girelim?

adventchant #1486110 
Cumartesi Foça tarafına gideceğiz günü birlik bir de denize girmek istiyoruz.
Denizi temiz soğuk olmayan mümkünse kum ya da az taşlı nerelerde girebiliriz denize?
(8) 

Gençlik +18 diziler

adventchant #1478345 
Mümkünse lise üniversitede geçen +18 sansürsüz dizi önerileri alabilir miyim.Bol seks romantizm komedi olabilir
(5) 

Şirketten alinan kağıtla seyahat etmek

adventchant #1477162 
Merhaba,şirketim yasaklwrdan muaf durumda,seyahat belgesi de düzenlediler,bugün Eskişehir'den Ankara'ya seyahat etmem gerekiyor ama e devletten belgeye başvurdum red yedim. Çevirme olursa şirketteki seyahat belgesini göstersem bir problem teşkil eder mi?
(1) 

Kalın sesli Türkçe trap şarkısı ariyorum

adventchant #1466675 
Şarkı Türkçe sözlü,eski türkülerden de olabilir. Ses kalinlastirilmis helyum gazı yutmuş gibi bir sesle söyleniyordu. Dün metro FM de duydum galiba önceden de çok popülerdi sanırım bulabilir miyiz bı el atsak ahali?
(2) 

Şehirlerası otobüs yolculuğu yasağı

adventchant #1458480 
Bu akşam yola çıkıp pazar günü yasak varken dönsem dönerken de otogara gitmek için toplu taşıma kullansam sorun olur mu,yasak kapsamına giriyor mu otobüs biletimiz olsa da. Herhangi bir gerekçem yok gittiğim yere.
(2) 

Kadıköy'de kahvaltı mekanlari

adventchant #1449952 
Kadıköy taraflarında kız arkadaşımla güzel farklı kahvaltı yeri arıyorum. Tercihen pahalı olmasın ve ulaşım kolay olsun istiyoruz.
(1) 

Kediyle otobüs yolculuğu

adventchant #1449366 
Sessiz sakin kısırlaştırılmış kedimle 3+4 saatlik çift otobüs yolculuğu yapacağız.Pamukkale veya Kamilkoçla yapmayı düşünüyorum. Aşı kartı yok kedimin sorun olur mu?
(4) 

Mevcut işten istifa edip başka iş için görüşmeye gitmek

adventchant #1445800 
Merhaba, hayatımın en zor ikilemindeyim şuan. bu hafta yeni bir işe başladım ve yarın şehir dışına eğitime göndercekler herşeyi de firma karşılıyor. Bu arada cuma günü görüştüğüm başka bir firma test yolladı ve büyük ihtimal pzt günü arayıp salı günü son görüşmeye çağıracaklar. Şimdi yarın eğitime gidersem cmt gününe kadar dönemeyeceğim ve diğer görüşmeye gitmem çok zor.

Diğer iş tam benim istediğim pozisyon, şartları çok iyi geleceğim çok açık ve çok iyi tecrübe kazanacağım kurumsal bir yer. Ama mevcut yeni girdiğim iş sürekli şehirdışında gezeceğim ve geleceği olmayan, hep aynı maaş skalasıyla tatmin vermeyecek beni geliştirmeyecek bir iş. Bu işe girerken zaten max 1 sene çalışır çıkar askere gider diye düşünüyordum. Sizce ne yapmalıyım?
Bu arada izin alma durumum yok gibi. Eğer eğitime gitmez izin almaya çalışırsam patron beni cıkarır büyük ihtimal çünkü deneme sürecindeyim şuan eğitim çok önemli iş için.
(2) 

Galatasarayın 13.oldugu sene?

adventchant #1076969 
twitter.com

Ben bu twiti anlayamadım niye bu kadar rt almış?
(3) 

Kas ağrısına çare

adventchant #737789 
Uzun zamandır ağırlık çalışmıyordum bi başlayayım dedim ama kol ve omuza çok yüklendim sanırım 3 gündür kollarımı açamıyorum ne iyi gelir bu ağrıya?
1

mobil görünümden çık