(10) 

Katıldığınız Düğünlerden Hoş Detaylar

gevrek boyoz klorak #687442 
evet, katıldığınız düğünlerde aklınızda kalan hoş detaylar nelerdir? kendi düğününüzde kullandığınız şeyler de olabilir. dans, şarkılar, anı defteri... ileride hatırlandıkça gülümseten, mütevazı, küçük başka neler olabilir? fikirlerinize ihtiyacım var.
(3) 

Ev Dekorasyonu

gevrek boyoz klorak #671060 
Merhabalar,

Ev dekorasyonu aşamasında değişik mobilyaların bir arada nasıl duracağını görebileceğim bildiğiniz herhangi bir site/program var mıdır? hani the sims gibi düşünün; parke renkleri seçeneklerinden dilediğimi seçebiliyorum, duvarı dilediğim gibi boyuyorum, dilediğim renk mobilyaları bir araya getirebiliyorum, beğenmezsem değiştirebiliyorum?.. bukombin.com gibi de düşünebilirsiniz. farklı marka mobilya/aksesuar/döşeme araçlarının bir arada bulunduğu ve dilediğim gibi "kombin"leyebildiğim bir site/program? çok mu şey istedim?
(2) 

ev telefonunu cebe yönlendirme

gevrek boyoz klorak #427030 
googledan ne kadar aradımsa da bulamadım. sabit hattı cebe yönlendirdim, bir iki sorum var:

- ay sonu faturada yönlendirilen cep numarası görülüyor mu?

- forumlarda entrylerde falan faturanın kabarık geldiği söyleniyor. 2 gün için ne kadar gelir ki?

- yönlendirme ücretsiz, tamam. gelen çağrı başına mı ücretlendirme yapılıyor?

şimdiden teşekkürler.
(5) 

ALES başvuru - Ege Üniversitesi

gevrek boyoz klorak #97842 
ales için elden başvuru yapacağım da, Ege Üniversitesi de başvuru noktalarındanmış. Lakin başvuruyu nereye yapacağız? Belirlenmiş bir fakülte binası falan var mı? Bilen muhakkak vardır, neresi? Sabah sabah kampüs içinde dolaşmiyim boş yere.
(8) 

Elektro gitar hakkında

gevrek boyoz klorak #58463 
kardeşime bir elektro gitar alacağız. biraz araştırma yaptık. burdan da biraz fikir alalım dedik.

-fiyatlar markaya göre değişir mutlaka ama ortalama fiyatlar nedir?

-ibanez grg179dxl gitar nasıldır?

-jackson gitarları beğenmiş bizimkisi, solağı var mıymış, nasılmış?
(7) 

izmir'de hamam

gevrek boyoz klorak #40323 
arama motorlarında aradım mamafih işe yarar bir şey bulamadım. izmir'de, tercihen bornova'da, iyi, temiz bir hamam bilen var mı?
varsa nerede?
1

mobil görünümden çık