(4) 

acil diş hekimi önerisi

men de boor #684405 
kardeşim istanbul avrupa yakasında oturuyor ve 2 gün önce ilke hastanesi diye bir yere gitmiş. daha önce çürüyüp üst tarafı düşen ama kökü çenede kalan bir diş için gitmiş. hastanedeki diş hekimi müsveddesi çekiçle mekiçle dalarak kan ter içinde 1,5 saat uğraşmış. ancak üstesinden gelemeyince kardeşimin telefon numarasını alıp, göndermiş. güya sonra arayıp çağıracak, kaldığı yerden devam edecekmiş. ancak kardeşim 2 gündür diş ağrısından ne çalışabiliyor ne de bi şey yiyebiliyor.

kaliteli, işini hakkıyla yapan önerebileceğiniz bi diş hekimi var mı? yalnız durum acil, hemen bugün gitmesi gerekiyor. ayrıca fiyatın çok uçuk olmaması, makul seviyede olması kardeşimin yararına olacaktır.
(7) 

colormatik çamaşır deterjanı

men de boor #669755 
marketten deterjan aldım ama colormatik'miş yani renkliler için diyor. orda hiç dikkat etmemiştim. bununla beyazları da yıkarsam beyazlara zarar verir mi? bi aydınlatın şu garibi :/
1

mobil görünümden çık