(5) 

bu dosyaları kurtarmanın bir yolu var mı?

theseachange #1193028 
içinde ders notlarımın olduğu flash belleğimi arkadaşıma ödünç vermiştim kopyalaması için. şimdi kendi bilgisayarıma taktığımda içinde bir tek bu .ink uzantılı şey gözüküyor. kesinlikle açamıyorum. ne yapabilirim? internette yazılanları denedim ama hiçbiri çözüm olmadı.
(15) 

sizce hangi ayakkabı daha güzel?

theseachange #1175132 
(1) 

doğal afet ile ilgili ödev

theseachange #1146434 
merhaba arkadaşlar. bir doğal afet olayıyla ilgili ödev hazırlamam gerekiyor ve beynim durdu. hem ilgi çekici olmalı hem de çok bilinen bir olay olmamalı. dünyanın herhangi bi yerinde herhangi bir afet olabilir. aklınıza gelenleri yazabilirseniz çok sevinirim.
(7) 

çok fazla ders çalışmak zorunda olduğunuz zamanlar ne kadar uyuyorsunuz?

theseachange #1139329 
kaç gibi yatıp kalkıyorsunuz mesela? tüm gün evde olacağınızı hesaba katalım.
(1) 

goethe - faust hangi yayın evinden okunmalı?

theseachange #1135620 
soru başlıkta.
(2) 

türkiye'ye has cins hayvan yurt dışına çıkarma

theseachange #1117665 
ankara kedisi, van kedisi, sivas kangal vb. türkiye'ye has herhangi bir cins evcil hayvanı yurt dışına çıkaran var mı aranızda?

ankara kedimizi götürmek istiyoruz ama herkesten ayrı ses çıkıyor. pegasusla konuştuk kimi çıkamaz diyor kimi olmaz öyle şey tabiki çıkar diyor. kesin bilgi verebilecek biri var mı?
(1) 

bu hangi mangadan?

theseachange #1104428 
(4) 

doğum yapan kedimizin yavrularını yemesi?

theseachange #1075230 
merhaba arkadaşlar. kedimiz doğum yaptı bugün: i.hizliresim.com :')

merak ettiğim ve akıl sır erdiremediğim durum ise şu oldu, iki tane yavru tam olarak gelişmemiş ve cansız şekilde dünyaya geldi ve kedimiz onları bildiğiniz yedi, hart hurt çiğnedi yuttu resmen. kediler bunu neden yapar? nasıl bir içgüdü? bileniniz varsa ve mantıklı bir açıklama yaparsa çok sevinirim, oldukça şaşkınım şu anda.
(5) 

ankara tren garı

theseachange #1064860 
otopark durumları nasıldır burada? akşam saatlerinde garın içinde rahatlıkla park edilebilir mi yoksa çevre bölgeleri mi önerirsiniz?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık