Ek iş-home office yapılabilecek bir iş?

lcdy3 #1580609 
Merhabalar ahali. Eskişehirde ikamet ediyorum. Ortağımla birlikte bir şirketimiz var ama günde en fazla 2-3 saat çalışarak sattığımız cihazların bakım ve değişimini yapabiliyoruz. sonrada inanılmaz canımız sıkılıyor. Bir yere işe gir çalış diyenler olacaktır. O uygun kaçmaz prestijli bir iş yapıyor güzel para kazanıyoruz. Ama artık hem ekonomik durumdan mütevellit ekstradan ne olursa birer asgari ücret bile ekstradan kazanabileceğimiz bir iş varmıdır? Nasıl birşey olabilir?
(1) 

Ali biçimin giydiği pikachulu pantalon?

lcdy3 #1478195 
Nereden buluruz markası nedir acaba?
(1) 

Juul elektronik sigara kullanan var mıdır?

lcdy3 #1435373 
Sb. Varsa eğer sormam gereken şeyler var acaba yardımcı olabilirler mi?
(7) 

Çevrenizde milli piyango oyunlarından büyük ikramiye kazanmış kimseler

lcdy3 #1376521 
varmıdır? aşırı merak ediyorum buralardan zengin olmuş kimseler varmıdır yoksa tamamiyle bir balon ve ilizyonmudur?
(1) 

70lik yada 100lük boş hennesy şişesi olan var mı?

lcdy3 #1343063 
Sb. İkametim eskişehir burada elinde olan varsa gelip alabilirim. Şehir dışında elinde olan varsa kargolayabilir mi?


Dipnot: dolusunada aslı hayır demeem :))
(19) 

büyüye inanıyormusunuz varmı birebir yakınınızda yaşayan biri birileri?

lcdy3 #1320853 
sb.


çok merak ediyorum varsa eğer buyrunuz sohbete
(1) 

İnstax instant filme çokca ihtiyacım var.

lcdy3 #1317061 
En ucuz şekilde nasıl temin edebilirim. 20 tanesi fujifilm bayiilerinde 140lira. Hepsi buradada bir satıcıda 110lira demekki 110liraya satan da bundan kar ediyor.

Fikri olan varmıdır? Yardımcı olabilecek varmıdır yurtdışından nasıl getirtilir?



Not: bir projede kullanılacaktır.
(5) 

Eskişehirde iki sap ne yapabiliriz çok sıkıldık

lcdy3 #1265431 
İş gereği buradayız dün gece 13er duble viski ile kapattık bu gece muhabbet sohbet yapalım diyoruz fikri olanlar bir akıl verirse çok mutlu oluruz.
(6) 

3500tl net maaş alan biri ne kadar kredi çekebilir.

lcdy3 #1226130 
abiler ablalar zor durumdayım ben çok paraya ihtiyacım var bu kredileride ödemeyeceğim halk dilinde buna kendine vurmak diyorlar üstüne hiç birşey olmaması hayat boyu falan filan nasıl ederiz bilen eden varmıdır?
(9) 

86 gün boyunca evden çıkmayacağım

lcdy3 #1213385 
nasıl dayanıcam bilmiyorum.86 gün param sadece sigarama ve masraflarıma yetiyor yetmiyor son 5 10 gün sıkıntılı geçer büyük ihtimal ne yapmalıyım bilmiyorum evimde televizyon yok sadece bilgisayar var bu hayata alışmamış biri olarak sıkıntı yaşıyorum.
(3) 

eylülde ukrayna

lcdy3 #1209765 
eylülde ukrayna gideceğiz iki bekar arkadaş.gidiş amacımız seks kumar alkol bilgili olan varmıdır deneyimlerini paylaşabilecek olan?
(6) 

Avm içi paket servis aracı ne olabilir?

lcdy3 #1186178 
Sb.
(5) 

Petersburg-Amsterdam

lcdy3 #1178197 
Arkadaşlar bu iki şehirden birini tercih edeceğim aretliğimle eylülün sonu gibi 3 4 gün biryerlere gidelim diyoruz buraları bilen arkadaşlar msj atabilirse bir kaç soru soralım kendilerine?

Gelelim sorumuza hangisi neden ?
(3) 

Aliskanliklar ?

lcdy3 #1169390 
Aliskanliklar yirmibir gunde kazanilir veya kaybedilebilirmiş. yani bir insanin sigara icmeyi aliskanlik olarak birakmasi icin ihtiyaci olan sure yirmibirgunmus. ben nasil seni unutacagim bilmiyorum hergun aklimdasin her dakika, her saniye yolda elele tutusmaya calisan birini gorursem elele tutusacagimiz ilk ani hayal eder seni hatirlar ve hemen whatsaptan en son ne zaman gorulmus? Profil fotografin degismismi ki degismedigi hergun ben cok mutlu oluyorum. seninle yasamadigimiz herseye ahtim var anlayacagin. Bir insan daha once hic birsey yasamadigi birini nasil unutmaya calisir anlam veremiyorum. ama artik hastalikli olarak aklima gelir gelmez seni stalklamayi biraktim. bugun yirmibirinci gun ve yine aklimdasin saniyorumki ikiyuzyirmibir gun gecse dahi bu boyle olucak. Seni benden uzaklastiran herseyin allah bin belasini versin.
(26) 

neden böyle tepkiler aliyorum.

lcdy3 #1150434 
linkte paylaştım fotoğrafları.neden böyle tepkiler alıyorum.ben ticaretle uğraşıyorum ve bu kış sezonunda bir sürü masrafın altına girmişim reklam yapmışım afiş hazırlamışım bilboard kiralamışım ama insanların bir anda beni soktuğu sıfatlara bak 18 kişi rezervasyonunu sildi bu gelen yorumlardan sonra.ne yapacağımı bilemiyorum. tehdit mesajları alıyorum. bir yol yordam gösterin lütfen.

imgur.com
(5) 

Ne iş yapmalıyım nasıl geri döndüm diyebilmeliyim.

lcdy3 #1126196 
eniştem tarafından dolandırıldım.elimde hiç birşey kalmadı.bu saatten sonrada girip fabrikada çalışmak bana açıkçası koyuyor. ne yapsam ne etsem bilemiyorum elimde 23000 tl param kaldı ne yapacağımı düşünmekten uyuyamıyorum. kafa derimde büyük büyük yaralar çıktı.biz 2 kardeşiz ya eniştemi vurup kendi birimiz içeri giricez birimizde ona bakacak.ben akrabalığın amına koyayım. üretim yapmak istiyorum eleman yada başka bişiye ihtiyaç duymadan biraderimle beraber bişiler üretsek ama elimdeki para çok yetersiz hiç bir şekilde banka kredisi kullanamıyorum büyük bir buhrandayım. ülkeyi terketmek için yeterli paramız yok alıp başımızı gidelim diyoruz ama ne yapsam bilemedim duyuru. bu iş nasıl düzene girecek ne yapacağız bilmiyorum.






dün bu soruyu sorumuştum ama herkes nasıl eniştemden parayı geri alabileceğime dair cevaplar vermiş. zaten bununla alakalı yapabileceğim bişi olsa yapacağım. bana şu işle başlayabilirsin tarzında fikir verebilecek olan varmı. gerekirse çuval dikim işi olsun ama gelgelelimki benim işim olsun. fikir ve görüşlerinizi
bekliyorum.

allah ıslah etsin herkesi.herkesin yardımcısı olsun.
(4) 

Çok sıkıldım bıktım bunaldım

lcdy3 #1125963 
eniştem tarafından dolandırıldım.elimde hiç birşey kalmadı.bu saatten sonrada girip fabrikada çalışmak bana açıkçası koyuyor. ne yapsam ne etsem bilemiyorum elimde 23000 tl param kaldı ne yapacağımı düşünmekten uyuyamıyorum. kafa derimde büyük büyük yaralar çıktı.biz 2 kardeşiz ya eniştemi vurup kendi birimiz içeri giricez birimizde ona bakacak.ben akrabalığın amına koyayım. üretim yapmak istiyorum eleman yada başka bişiye ihtiyaç duymadan biraderimle beraber bişiler üretsek ama elimdeki para çok yetersiz hiç bir şekilde banka kredisi kullanamıyorum büyük bir buhrandayım. ülkeyi terketmek için yeterli paramız yok alıp başımızı gidelim diyoruz ama ne yapsam bilemedim duyuru. bu iş nasıl düzene girecek ne yapacağız bilmiyorum.



edit:kafam çok güzel yazım hataları var ama uğraşmak çok zor geliyor kusura bakmayın.
(5) 

İnsanın canına koyan şarkılar nedir ne değildir

lcdy3 #1082717 
Ağla sevdam-

bir vurgun bu sevda-


varmı arttıran ?
(5) 

Güzel bir site var mı şöyle adam gibi olsun

lcdy3 #1064791 
film izlemek istiyorum ama 1 siteden gidiyim baya bir süre o sitede takılıyım istiyorum var mı acaba öyle aktif olarak kullandığınız bir yer?
(1) 

red alert 2 yi online oynama

lcdy3 #1037167 
sb. mümkünmüdür ?
(6) 

Kilo verme!

lcdy3 #1028700 
Arkadaşlar sigarayı bıraktım. ve şunu farkettim ki ben yemeği sigara için yiyormuşum neredeyse ama gel gelelimki eski alışkanlıklarım hala devam ettiği için yine yemek yapmaya girdiğim zaman eski öğünlerimde ne kadar yiyorsam okadar yapıyorum ve o kadar yiyorum yani pek fazla bişi değişmedi ama değişsin.istiyorum 123 kiloyum 184cm boyum var. sizlere sormak istedeğim şeyler;

1- şimdi benim sadece göbek ve göğüs bölgem aşırı kilolu.şuana kadar hiç doktora falanda gitmedim.sizce bir doktora gitmelimiyim? evet gitmelisin diyorsanız hangi bölümden sıra alıcamda gidicem?


2- sabah kalktım yemek yeme ihtiyacı duymuyorum. ama herkesin yaptığı gibi bende yemek yiyorum. yemeği kendim yaptığım için elimin ayarı yok 700 gram tavuk 1 ekmek bile yerim yani bir öğünümde. bunun yaşanmaması için; nesfit nesquik vb. gevreklerden alsamda o anki karnımın açlığını geçirmek için yesemde alışsam mı acaba ona ?


3- spora başla diyenleri şimdiden görüyorum evet arkadaşları yılbaşından sonra başlayabilirim ama şuna namümkün gözüküyor.
(1) 

merhabalar ayın 12sinde abimin nişanı var danstan önce çıkış müziği arıyor

lcdy3 #1023123 
lar bendende rica ettiler ne olabilir diye ama ben odun adamın biriyim napsak nasıl yapsak size danışayim dedim.
(1) 

10 12 sene önce saçma bir televizyon programında dinlediğim bir şarkı

lcdy3 #1019338 
sözlerini az buz hatırlıyorum;

anne benim canım ıspanak istiyor içinede 3-4 yumurta kırsak

nakaratgaliba:onuda alırsak batarız yavrum ay sonu gelsin bakarız yavrum

böyle saçma bir şarkıyı hatırlayan olursa gerçekten inanılmaz mutlu olucam :))
(14) 

size göre izlenmesi gereken 10 dizi nedir sırasıyla ?

lcdy3 #977837 
sb
(1) 

pasaport kaydı lazım nasıl yaparız *

lcdy3 #977343 
sb (balıkesirdeyim)
(5) 

internet sitesi adresi (domain ) nasıl alınır ?

lcdy3 #970459 
sb.
(1) 

kader filmi 47 49 dk arası arkada şarkı söyleyen ablanın söylediği şarkı?

lcdy3 #967097 
bu şarkının adı nedir acaba ya?
(2) 

Fogscreen satın alabileceğim bir yer yurtdışıda olabilir

lcdy3 #908921 
(bkz: https://www.youtube.com/watch?v=QYZdGm-pDAI)


videousuda burada bulup satın alabileceğim bir yer varmıdır?
(12) 

Size göre en iyi 10 türk filmi.

lcdy3 #896647 
sb
(5) 

Türk yapımı korku filmi

lcdy3 #890197 
sb.varmıdır güzelce korkacağımız osuruğumuzu kesicek bir film.dabbe serisini falan hepsini izledim.

tikler hemen uyumayan herkeşe selamlar.
(2) 

Balıkesir bursa yalova izmit buralarda deprem oldumu ? hisseden varmı

lcdy3 #869267 
sb ?
(3) 

ağıza gelen ufak tefek parçacıklar.

lcdy3 #806941 
bu nasıl bir başlık diyene ilk başta bende anlamadım her ay 1 2 kez ağzımda mukusumsu bir yapı oluyor. ve elime alıp bu nedir acaba diye biraz kurcalıyınca leş gibi kokuyor (sanarsınız işkembe). sonra bunun boğazımda oluştuğunu farkettim.bunun sebebi nedir ? doktora gitmem şart mı acaba ?
(3) 

izlemelik türk-yabancı korku filmi?

lcdy3 #755814 
sabaha kadar film izlemeyi düşünüyoruz.önerebileceğiniz korku filmi filmleri varmıdır?


şimdiden eyvallah.



tikler hemen :)))
(1) 

Facebook sayfa linki

lcdy3 #754200 
facebookta bir sayfanız var bu sayfa x organizasyon olsun.bu sayfanın www.facebook.com/xorganizasyon linkini nasıl bulur nasıl elde ederim.
(7) 

Gemi adamlığı kursu,kursları daha önce giden,gidicek olan...

lcdy3 #751454 
merhabalar.başlıktada sorduğum gibi daha önce gemi adamlığı kursuna gidip oradan aldığı belgeyle meslek sahibi olmuş ve gemilere gitmiş bu işi daha önce yapmış olanlara birkaç sorum olacak.


hangi kursu tercih etmeliyim?

bir kursa gittiğim zaman belli bir para çıkıcak cebimden sizce mantıklımı bu belge için bu kadar para vermek?

balıkesirde ikamet ediyorum,daha önce balıkesirde böyle bir işe kalkışan biri varmıdır?


gemi adamı belgesini kursa gitmeden alabilirmiyim?


gemi adamı belgesi aldıktan sonra izlemem gereken yol nedir?

biraz uzun oldu ama bu soruların cevapları hakkında en azından fikir sahibi olmam gerekiyor.şimdiden cevap veren herkese gönülden teşekkür ediyorum.
(10) 

1971 model woswos almak ne kadar mantıklıdır.

lcdy3 #725460 
öğrenciyim aynı zamanda organizasyon işleriyle uğraşıyorum.işime yarayacağından çok eminim.ama kafama takılan bişiler var gibi.4500 lira verip alacağım bunu.okadar çok sahip olmak istiyorum ama 2014 yılında bir yasa çıkıcak ve 20 yaş üstü arabalar toplatılacakmış ne yapsam duyuru ahalisi bişiler diyin bana.

daha iyi bişi al diyen olursa demesin yok 4.5bintl'yi sınırları zorlayarak çıkartıyorum zaten.
(3) 

kira kontratı.

lcdy3 #715450 
ağustos 2013 ten ağuston 2014'e kira kontratım var.ama maddi sebeplerden dolayı kaldığım yere geri dönmem lazım.ev sahibiyle konuştum biraz mırın kırın etti.şimdi ben çıksam evden bu adamda razı gelmezse parayı sike sike alırmı ? yoksa hiç bişi olmaz mı?
(2) 

Avenger's baskılı t-shirt

lcdy3 #714956 
edinebileceğim biryer varmıdır? (hulk,ironman,captan america)
(1) 

cm 03 04 türkçe

lcdy3 #709919 
ey duyuru ahalisi!

heryere baktım türkçe linkini bulamadım.indirdiğim bir kaç yamada ise problem çıkarttı oyun.varmıdır türkçe linkini bulabilen?
(2) 

Annenin doğum günü.

lcdy3 #706559 
annemin doğum günü 26 aralık ve ben yanında olamayacağım.bugün ağzımı aradı gelebilecekmiyim diye.ama ne olursa olsun gidemeyeceğim.imkanlar el vermiyor.bende bir sürpriz yapıp pasta yollayacağım.pastanın üzerine şiirimsi manimsi bişi yazdırtmam gerekiyor galiba.sizce ne yazabilirim ?
(6) 

sigara içmem lazım ama hiç param yok..

lcdy3 #696678 
ne yapiyim çay falanmı sarsam naasıl yapsam.kredi kartlarımda patlak e malum öğrenciyiz.çay sarsam a4e geçirir mi ne yapsam.not: eskişehirdeyim
(2) 

eskişehirde yurtdışından gelme sigara satılan biyer bilen varmıdır?(kaçak)

lcdy3 #683229 
sb
(3) 

istanbul-ankara arası hızlı tren hattı

lcdy3 #682918 
bu güzergahlar arası hızlı tren hattının 29 ekimde açılacağı hakkında söylentiler vardı. ne oldu yarın açılıyormu şimdi ?
(6) 

evde maymun beslemek (şempanze)

lcdy3 #679450 
nasıl temin edebiliriz. bakımı zormudur. çok kanlı canlı insana benziyor bildiğin bide kıyafet falan diktirdinmi tam olur bilen biri varsa.yaksın yeşilimi.
(1) 

izmir seferihisar jandarma muhabere er eğitim taburu

lcdy3 #674763 
nasıldır daha önce askerlik yapan varmıdır ? ustayı nereye gönderir ?
(14) 

herkesin okumasına inandığınız,istediğiniz,direttiğiniz kitap kitaplar

lcdy3 #672900 
böyle ben bunu okudum çok hoşuma gitti herkes okumalı bence dediğiniz kitap veya kitaplar hangileridir.


herkese iyi geceler duyuru ahalisi..:)
(11) 

bahisle kendini döndürebilen birileri gerçekten varmı ?

lcdy3 #672595 
bakıyorum insanlar yurtdışı bahis sitelerinde(artemisbet,tempobet,betsonn,hititbet)tek maça yüklü bahisler giriyor adamlar.(10000.20000) abi nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum.farklı bir şehire gelmem,kendi başıma eve çıkmam,ve maddi buhranlar yaşamam dolayısıyla nasıl okulu bırakmadan devam edebilirim? e geldim.bazı facebook gruplarında 40-50 liraya vip grup diye bişi varmış.vip grupda hergün kasa maçı ve analizler paylaşılıyormuş.grupta olan bir kaç kişiyle konuştum.1'i çok iyi hll spr dvm dedi.biride bunlar para tuzağı hiç girme böyle işlere dedi.şuan muallaktayım.ne yapsam duyuru ahalisi?

şuan bi çıkmazdayım derslere giriyorum hiç bişi dinleyemeden çıkıyorum.zihnimin içinde (bkz: ölüm pornosu)dönüyor sanki.herşeyden vazgeçip okulu bırakıp gitmekten korkuyorum.kendimden korkuyorum.nasıl olacak bunca şey diye düşünüp durmaktan bıktım.

bide şunu farkettim ne sorunum olsa buraya yazıyorum.eyvallah duyuru ahalisi...eyvallah
(3) 

2.el laptopa nasıl güvenilir

lcdy3 #661916 
Öğrenci olduğumdan Mütevellit 2. El bi laptop almak istiyorum. Nasil güvenirim,prosedür nedir nasıl işler ? Bilen birileri varsa tecrübelerini paylasirsa cok mutlu ve memnun olurum. Simdiden herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinize selamlar ve saygılar.
(1) 

Burs

lcdy3 #637247 
üniversiteye bu sene başlayacağım.burs alabileceğim yerler neresidir.il dışı kazandığım için maddi desteğe ihtiyacım var.sizce nerelere başvurmalıyım.

not:kocaeliliyim
(3) 

Eskişehir Osmangazi üniversitesi

lcdy3 #636165 
meşelik kampüsünde okumuş,şehir ve üniversite hakkında bilgili olanlar yardımcı olabilir mi?

''daire fiyatları'' ''apart fiyatlari'' ''yurt fiyatları'' hakkında bilgi sahibi olan varsa çok yardımınız olur. yurt,daire ve apart fiyatları hakkındada bilgi almak istiyorum.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık