yaa 2-3 yıl oncesı platonık askıma acıldım. Adam goruselım dedı ama ekonomık olarak ve sosyal cevre olarak cok zıttık. Onu her seyden ustun goruyodum. Kendıme guvensızlıgımden gorusemedım. Zaman gectı yazın mesaj attım ıstedıgın zaman arayabılırsın dedı. Yakın zamanda yıne bı hamle yaptım. Goruselım konusalım falan dedı. Sonra mesajlarıma gec cevap verdı ya da kısa net cevaplar. Bılmıyom kı ben napım?? Desem kı benımle konusmak zorunda degılsın ıstemıyosan bellı etmeye calısma dırekt sole. Kezban mı olurum?? Yardım pilizz. Haa bı de benım ıcın kac yıl gecmıs hala benı dusunuyo ne takıntı falan der mı.. Ilk askım sayılır oncekılerı asktan saymıyorum. su an yasım 27.
ayrıca kullananların sureklı fotograf paylasması hakkında ne dusunuyorsunuz? Hıcbır sey de ozel kalmasın mı tıksındım ıyıce..
kullanan var mı? Hangı marka daha ıyı?
1500 lira kredi kartı borcum var. önceki donemden kalanlar falan aylık odemeler 500-600 asgarinin altında yatırdıgım için. borç toplamda 1500 lira ben bu kredi kartı borcunu toptan kapatıp kartı kapattırmak istiyorum. sizce kredi çekip borcu kapatsam mı daha makul aylık odemlerle kredi borcu ödemek mantıklı mı? mini krediler falan var 2000 liraların düşük oranlı ya da ne yapayım ben şaşırdım?
aile hekimleri migrex yazabiliyorlar mı?
aile hekimliğinin mesaisi kaçta bitiyor?
aile hekimliğinin mesaisi kaçta bitiyor?
birisinin elinde olsa size maddi manevi anlamda bi zarar verebilir mi? belki uçuk bir örnek ama mesela hesaplarınıza ulaşabilir mi?
bunu yaptıran hanımlar nedir ne değildir? hiç yaptırmadım yaptırsam mı?
1