(8) 

Kahve önerisi - Düşük asidite, düşük kavrulma derecesi

silverleaf #1581920 
Sevgili duyuru ahalisi, piyasada bir türlü bulamadığım, düşük ekşilik, düşük kavrulma dereceli kahve önerilerinizi bekliyorum. Blonde roast diye tabir edilen, yanmamış, içinde ekşilik olmayan, ama içimi keyifli, yumuşak... Hayalimdeki kahveye bir türlü ulaşamıyorum.
(6) 

Youtube algoritmasından kurtulmak + Kanal önerileri

silverleaf #1581082 
Youtube'daki ana sayfamın artık sürekli aynı veya benzer şeyleri önermesinden o kadar sıkıldım ki, kafamı çıkaramadığım bir havuz içerisinde gibiyim. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri görüyorum. Ülke değiştirdim, yine düzelmedi. Bu durumu nasıl aşacağım? Artık ilgimi çekebilecek olan farklı video ve içeriklerle de karşılaşmak istiyorum.

Bir de, sizlerin ilgisini çeken, en favorim diyebileceğiniz kanallar neler, paylaşabilir misiniz? Artık yeni bir şeyler görmeye çok ihtiyacım var.
(1) 

Köpek gezdirmek istiyorum - Caddebostan

silverleaf #1580683 
Merhaba duyuru sakinleri,

Her gün mutlaka 2-3 saat yürüyüş yaptığım için bu yürüyüşlerim boşa gitmesin, köpek gezdireyim, hem ben hevesimi alayım hem de sahibinin işi görülsün istiyorum. Evde hasta bir kedim olduğu için kendim köpek alamıyorum ama çok heves ediyorum. En büyük hayalim bir golden'la oyun oynarak çimenlerde yuvarlanmak :'). Bunu o kadar istiyorum ki evdeki kedimi bile köpek gibi alıştırdım top yakalama ve geri getirme oyunu oynatıyorum... Neyse. Erenköy-Küçükyalı civarında yaşayıp köpeği olanlar ve bazen destek gerekenler iletişime geçebilir benimle...
(4) 

Paris'te kalacak yer önerisi

silverleaf #1578889 
Kendime ve kardeşime bir sebepten Paris'te iki günlük bir tatil ayarladık. Daha önce de hiç gitmemiştim, gitmişken keyfini çıkartmak da istiyorum. Airbnb ve booking'den çok baktım ama bölge bölge o kadar karışık geldi ki işin içinden çıkamadım. Geçmişte "şu otel/airbnbye gittik ve çok memnun kaldık" dediğiniz yer varsa üzerime atabilir misiniz? :)
(10) 

Yurtdışına giderken Türkiye'den yanımıza yiyecek ne alalım?

silverleaf #1565282 
Masrafları kısmak ve öğrenci usulü gezmek için çantalarımızda en azından birkaç gün bizi götürebilecek, doyurucu ne hazırlayabiliriz? Taşıma açısından problem olmaması gerekiyor (sıvı vs olamaz). Kuruyemiş ve meyve kurusu aldık. Öğün yemek gibi ne alabiliriz?

Çok teşekkürler,
(19) 

Bir gün bir depremle bizim de öleceğimiz gerçeği

silverleaf #1549435 
Biraz karanlık bir başlık oldu ama...

Bir gün bir depremle bizim de öleceğimiz, bu ihtimalin çok yüksek olduğu gerçeği ile kendi içinizde yüzleşebildiniz mi?

Ülkede depremler sık, çoğu büyük depremler ve ölümler çok, çepeçevre sarılmış haldeyiz. Kaç tane daha sıyırıp geçecek diye düşünüyorum içimde bir yerlerde...
(19) 

Neden IKEA evi olamıyoruz?

silverleaf #1495845 
Komik bir başlık oldu ama arkadaşlarla üzerine konuştuğumuz bir konu bu. Tüm eşyalarımızı IKEA'dan alsak bile evlerimizde o İskandinav evlerinin havası sizce neden olmuyor? Pek çok arkadaşım evinin çoğu eşyasını IKEA'dan ya da bu tarz nordik tarzda eşyalar satan yerlerden aldı dünyanın parası verip. Ama ısrarla o hissi kimse alamıyor. Bu işin sırrı nedir, iç mimar tutmadan aynı hissi alabilme ihtimalimiz yok mudur? :)
(18) 

10/10'luk kahvaltı sizce nedir

silverleaf #1468852 
Şuradaki twiti gördükten sonra kardeşimle aramızda tartıştığımız konu: twitter.com

Sizin 10 üzerinden 10 verebildiğiniz bir kahvaltıda içerik olarak neler vardır? Türkiye'de hangi yörenin kahvaltısını daha çok beğeniyorsunuz?
(19) 

Kalıcı uzaktan çalışma modeline geçtik, şaşkınım!

silverleaf #1468204 
İstanbul'a sırf çalışmak için gelmiş, bir düzen oturtmuş, tek başına yaşayan bir çalışan olarak burada durmamın resmiyette hiçbir anlamı kalmadı. Acaba Ankara'ya ailemin yanına dönsem kiram cebimde kalsa düşünceleri, bir kere evden ayrıldım bir daha aynı eve giremem seçeneği, Ankara'da aileden ayrı eve geçme vs vs derken... Bir sorum da yok aslında, sadece istişare etmek istedim. Sizler olsanız neler yaparsınız? Bundan sonrasını nasıl değerlendirmek gerekir?
(7) 

Ankara'da ekşi mayalı ekmek

silverleaf #1461166 
Ey Ankaralılar, Ankara'da ekşi mayalı ekmeklerinizi nereden alıyorsunuz? Ekşi Maya dışında, tek bildiğimiz yer orası ve orası da çok pahalandı son zamanlarda.
(4) 

Ankara'da Bakery/Fırın

silverleaf #1429651 
Çok muğlak bir başlık oldu ama Ankara'da hamurişlerini beğendiğiniz (tatlı ya da poğaçadır, kektir vs) nereler var? Kafe konseptli de olabilir.

Çok teşekkürler.
1

mobil görünümden çık