(1) 

notebook bataryası alacağım

cedricvolokin #702613 
nereden alayım? asus x61s'im 5. yılına girdi bataryası 5 dk. gidiyor artık değiştirmem lazım. nette notebook bataryaları, bataryadunyası gibi sitelerde var. fiyat 80-100 tl arası değişiyor sizce çok mu? bir de güvenlik açısından sorun olur mu bunlar?
teşekkürler
(3) 

bilgisayarım ve ben

cedricvolokin #539855 
bilgisayarcı pampalar bi bakın la,
yaşadığım bazı sorunlar var:
1. bilgisayarı açtığım zaman bazen normal açılıyor, bazense ekran ayarları bozukmuş gibi açılıyor mesela simgeler fontlar her şey normalde olduğundan büyük görünüyor (sanki birisi çözünürlüğü düşürmüş gibi). bu neye göre oluyor, düzeltemez miyiz?
2. hoparlörlerde bazen cızırtı oluyor, bazen olmuyor. neden anlamadım :/
3. bilgisayarı uyku moduna geçirdiğim zaman ekran kararıyor ama cihaz çalışmaya devam ediyor. uyandırmaya çalıştığımda uyanmıyor. mecburen kapama tuşuna 5 sn. basıp kapatmak zorunda kalıyorum. bu sanki logmein kurduktan sonra olmaya başladı gibi ama 1 ve 2 numaralı sorunlar uzun süredir devam etmekte.
ne yapmalıyım sizce??
teşekkürler şimdiden.
(6) 

türk hava kuvvetlerinin gücü

cedricvolokin #505034 
gerçekten ne kadar? geçenlerde abisi hava kuvvetleri pilotu olan bir arkadaşımdan uçaklarımızın çok eski olduğu, abd vb. ülkelerin kullanmak istemedikleri hurda uçakları bize kakaladığını duyup şaşırdım. bu uçaklara hatta uçan tabut falan diyorlarmış. gerçekten böyle bir şey var mı ya?
(2) 

person of interest

cedricvolokin #499448 
spoiler

1. sezon 8. bölümün sonunda çalan müzik ne?
aynı bölümün sonunda masadaki iki elemanı öldüren kadın kim? çok güzel kadınmış yeaa.
(9) 

türkiye ehliyeti

cedricvolokin #499126 
avrupa'da araç kullanabilir miyiz tr ehliyetimizle?
edit: okuyorum ben ya. 6 aydan az kalacağım bu yüzden oturum iznim yok. şimdi sürebilir miyim? ülke ispanya.
1

mobil görünümden çık