(1) 

Pendik yht otopark

jenshina #1273346 
Cumartesi günü sabah 10da pendik yht garından ankaraya gideceğim. Araba park edecek yer var mı, otopark dolu olur mu ? Bir de günlük ücreti ne kadar bilen varsa memnun olurum :)
(2) 

italya

jenshina #810087 
yarın italyaya gidiyoruz.. floransa-pisa-siena-roma-napoli-pompei ziyaret etmeyi planlıyoruz. şunu yapmadan, şurda şunu yemeden, şunu almadan dönmeyin tarzı tavsiyeleriniz olur mu ?
(14) 

İstanbul'dan Samsun'a taşınır mısınız ?

jenshina #720395 
Yaş 25. yeni evlisin. İstanbulun keşmekeşinden bunalmışsın. İnanılmaz stresli bir işin var. Eşin de sen de özel sektördesiniz. O işinden memnun, fakat sen hiç değilsin. Toplam maaşlarınız İstanbul için oldukça yeterli şimdilik( sen eşinden yarım maaş fazla kazanıyorsun), ama dedim ya özel sektör ne olacağı belli değil !

Ve gün geliyor devlete sonunda atanıyorsun ve eşinin ailesinin memleketine, Samsun'a. Maaş durumları ortalama aynı.Eşinin de orada bölge müdürlüklerine geçme şansı var.

Ne yapardınız ?

Not : Kadınım.
1

mobil görünümden çık