Kabin valizi xbox

kuzey li #1553477 
Hindistandan turkiyeye geliyorum gelirken de xbox getirecegim.

Bagajda yer kalmadi kabine alsam sorun olur mu?

Birde gelirken yanimda 3 telefon iki laptop bir xbox olacak. Gumrukte sorun cikar mi tr ye gelince.

Bir telefon haric hepsi kullanilmis. Hepsinin fisi faturasi var ve yeni aldigim seyler degiller.
(10) 

Ucak robot supurge

kuzey li #1545998 
Hindistan’dan Turkiye ye gelecegim yanimda robot supurgemi de getirmek istiyorum. Ucaga almakda sorun var mi. Kabine mi yoksa asagi mi vermek lazim?
(4) 

Rod Balans Sorunsali

kuzey li #1545848 
Asagida bahsettigim arabayi aldim.

Expertizde rod balans gerekiyor demislerdi. Bugun sanayiye gorurduk arabayi ama usta rod balans da sorun yok demis ve on lasikleri arkaya arkalari one takmislar. Daha once araba hafiften saga cekerken simdi yavas giderken cekiyor ama hizlida okay.

Neden lastiklerin yerini degistirmislerdir?
Rod balans da sorun yoksa bu arac neden cekiyor acaba?




www.eksiduyuru.com
(8) 

Araba olaylari

kuzey li #1543198 
Arkadaslar 0.9 tce motor 2019 modal 17k kilometrede bir arac buldum fiyati gorece uygun.
Simdi cevremdekiler bunu alacagina 20-30 ekle 2020-2021 model sce1.0 al derler.

0.9 u secme sebebim turbolu olmasi. 1.6 dizel arabadan gececegim zaten atiklikten kaybimiz olacak sizce sce motorlu arac mantikli mi?

Tinyzone Ekşi Duyuru

kuzey li #1539935 
Eskiden burada bir grup vardı tinyzone'da konusurduk yazısırdık onları hatırlayan nerede olduklarını bilen var mı?

Yıl: 2013-2014 falandı
(2) 

Valizde gelen urun ve gumruk

kuzey li #1533696 
Bir yildir kullandigim xbox’imi yanimda turkiyeye getirecegim urunun faturasi falan var kutulubda olmayacak. Gumrukte xrayde yakalanirsa vergi istenir mi?
(6) 

Sac dokulmesi

kuzey li #1525070 
Disi kisiligim. Ozellikle son 4 5 ayda saclarim cok dokulmeye basladi. Soyle soyleyeyim sacimi topladigimda incecik bir tutam topluyorum. Normalde doktora gidrdim ama hindistanda yasiyorum ve burada doktorlara pek guvenmiyorum.
(3) 

Kredi karti ekstresi

kuzey li #1481117 
Kredi karti extremi nasil usd ye cevirebilirim?
(7) 

film önerisi

kuzey li #1419949 
Mağaramda çıktım ve yıllar sonra black swan izledim. benzer film önerilerebilir misiniz?
(1) 

Excel veri dogrulama

kuzey li #1331655 
Pek sayin excel gurulari excelde veri dogrulama kullanacagiz ancak veri dogrulamada cok secenek var ben istiyorum ki ilk harfini yazayim hop listenin o kismina atlasin mumkun mudur?

Nasil yapilir?
(6) 

excel ve bilgisayar

kuzey li #1292964 
Merhaba,

Excel'de genelde 10mblik dosyalarla çalışıyorum ve çok kazıyor, daha önce bu sorun için ssd takdırdım ama hala istediğim gibi hızlı değil. düşüyara ile veri getiririken 5 dakika bekliyorum. sorunun nedeni nedir, ve nasıl çözebilirim.

not: sorun olmasın dosya kasmasın diye zorunlu değilse formul bırakmam dosyada.

linkte özellikleri verilen bilgisayarı kullanıyorum.

store.hp.com
(1) 

çatlak kemik ve ağrı

kuzey li #1256445 
3 ay önce koprucuk kemiğimi çatlattım, ağrım sızım yoktu ama geçenlerde uçağa bindim ufak bir sızı başladı, bugünde hava soguktu sık sık sızladıgını hissettim. Normal mı, bu ağrılar ne zaman geçer.
(2) 

zorunlu bireysel emeklilik

kuzey li #1154903 
zorunlu bireysel emeklilik sisteminden nasıl çıkacağız?
(5) 

mi band 2

kuzey li #1139077 
shoping festte gaza geldim mi band 2 alsam mı? kullanan var mı? memnun musunuz?
(9) 

telefon önerisi

kuzey li #1139060 
1000TL'yi geçmeyecek haydi geçti diyelim çok geçmeyecek telefon arıyorum ne alabilirim.

g4'e baktım sorunlu dediler, zenfone 3 hala çıkmadı.
(5) 

Kosu sonrasi agri

kuzey li #1122345 
4 haftadir kosuyorum ama her kosudan sonra baldirlarim agriyor. Kosmaya baslamadan once 15 dakika kadar yuruyorum, kostuktan.sonra da esnemeleri yapmaya caliyorum dusumu aliyorum hatta kas gevistici kremlerle masaj yapiyorum ama gecmiyor. Hatta kosudan sonra eve yururken acidan aglayacak gibi oluyorum. Aksam kas gevisetici iciyorum sabah agrilarim hala tamamen gecmemis olarak kalkiyorum.
Kostugum mesafeler oyle uzun mesafeler degil 2 ile 5km arasinda degisiyor.
Edit:soruyu unutmusum nerede hata yapiyorum ve neler yapabilirim?
(3) 

kedinin nesi olabilir?

kuzey li #1116191 
daha önce aşağıda linkine verdiğim olaylar yaşandı polise, jandarmaya, ve belediyeye şikayet edildik ama hepsi de saçma sapan konuşmayın kadının kendi arsası suç unsuru yok burada diyip gittiler. hatta jandarma ve polis gelmedi bile, zaten neden jandarmaya şikayet etmişler biz de anlamadık çünkü olaylar jandarma bölgesinde geçmiyor.

anneannem hasta olana kadar şikayette bulunanların çocukları sürekli sen cehenneme gideceksin teyze diye tacizlerini sürdürdü. 1 aydır anneannem hasta olduğu için bahçeye inemiyor 6 tavuk, 1 küçük kedi ve sürüsüne bereket domates, biberle biz ilgileniyoruz. bizle uğraşmak sıktırmadığı için onlerine baka baka geçiyorlar.

yalnız birkaç gündür dikkatimizi çekti kedinin ağzından biraz fazlaca salya akıyor ve yaramaz cocuklar dilini azıcık dışarı çıkartırya işte o şekilde sık sık dilini çıkartıyor.

bu sabahta iki tane tavuğu ölü bulduk aksam hepsi sağlıklıydı, bunlar tesadüf mu yoksa biri bizim hayvanları zehirlemeye mi kalkmış? kediyi veterinere götürsem mi? kedinin yemesi içmesinde sorun yok bütün gün bizlerle oyun oynuyor sadece salyası akıyor.


eksiduyu.ru
(1) 

spor ve beslenme

kuzey li #1112776 
bir süredir sürekli evde oturmaktan iyice kilo aldım. bu işe son vermek amacıyla spora başladım her gün veya iki günde bir 4,5-5km arası tempolu yürüyüşe başladım(1kmyi yaklaşık 9:30-10 dakikada yürüyorum ve aslında daha hızlı yürüyebilecek kapasitem var sadece yanımda yürüyen yavaş yürüyebildiği için o hızda yürüyoruz)

ayrıca nike training cluptan da başlangıç seviyesine uygun antreman takvimi başlattım. salı gününden beri ona da devam ediyorum.

işin spor kısmını iyi sayılabilecek sekilde ama ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum, nereye baksam kahvaltıda yumurta bilmem ne yazıyor. vegan değilim ama yumurta yemiyorum kırmızı etle de aram pek iyi değil. tavuğu da haşlanmış veya ızgara seviyorum. tabi hergün yiyecek kadarçok da sevmiyorum. sebze ağırlıklı mı yemek yesem yoksa takviye alarak mı bir beslenme programı oluştursam.

herhangi bir şekilde yumurta yemeğe başlamam soz konusu değil kurabiyenin kekin içinden bile kokuyor yiyemiyorum.

not: spor kısmıyla ilgili de yanlış dediğiniz bir şey varsa onu da söyleyin o kısmına düzelteyim haybeye kürek çekmeyeyim. şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkürler :)
(6) 

acil felcli hasta

kuzey li #1106158 
cumartesi aksamuzeri anneannemin tansiyonu ciktigi icin en yakin hastahanenin aciline gittik.(normalde tansiyon hastasi degil.) acilde tansiyonu dusurup eve gonderdiler.
Evde de hemen uyudu sabah sekiz gibi uyanmis biraz su icmek istemis biz oksuruk ve ogurtu seslerine uyandik. Suyu yutamamis, konusmalarida peltekdi. Hemrn ambulas cagirdik. Yine en yakin hastahanenin yolunu tuttuk. Acildeki doktor beyin kanamasi suphesiyle daha buyuk bir hastahaneye sevk etti.
Orada aksam uzeri saat altiya kadar acilde turulduktan sonra noroloji doktorunun onayiyla yogun bakima alindi. Bugun saat birde hrm ziyarete hemde doktora durumunu ogrenmeye gittigimizde, birseyi yok onun yarin taburcu edecegim dedi.
Dune gore biraz daha iyi ama hala yutkunamiyor, zor konusuyor, yuzu uyusuk sag elinde uc parmak uyusuk ve en onemlisi hala tansiyonunu dusurenediler.
Biz hastahaneden cikmasin istiyoruz, yogun bakimda bile dusmeyen tansiyonla eve gondercek doktor. Ne yapabiliriz veya baska hastahaneye sevk alabilir miyiz neler yapabiliriz. Yogun bakimdan cikan hasta direkt taburcu edilir mi en azindan bir iki gunde olsa normal serviste yatmasi gerekmiyor mu?
Not bt temiz.
(2) 

sarkı

kuzey li #1093724 
son zamanlarda araba reklamını birinde galiba renault reklamı. bir şarkı çıkıyor, abba sarkısı olma ihtimali çok yüksek adini bilen yazabilir mi?



edit:@bunepehrizewhatistis teşekkürler sarkı Boney M Daddy cool'muş.
(1) 

kindle ve usb bellek virus

kuzey li #1093687 
usb belleklerim ve kindle'ima virus bulaştı. nasıl temizlerim? usb disk security kurdum işe yaramadı.
(4) 

dolandırıcılık mı?

kuzey li #1093549 
gün içerisinde ing banktan iki kez arandım, internet bankacılığı için sifre yanlış girilmiş ve internet hesabım bloke edilmiş ama ben ing'deki hesabımı geçen yıl bu zamanlar kapattırdım ve daha önce hiç internet bankacılığı kullanmadım. dolandırıcılık mı?

edit: arayan numara ing bankın kendi numarası geri aradım, müşteri temsilcisi herhangi bir işlem yapılmamış olduğunu söyledi zaten hesaptakı paramı çekip kapattırmıştım.
(2) 

nasıl bir bilgisayar alsam?

kuzey li #1091627 
13inç'den büyük olmayan mumkünse daha küçük, hafif taşınabilir bir bilgisayar arıyorum.
şimdi soracaksınız ne yapacaksın bilgisayarda diye. bol bol duyuruya girerim, internette gezerim, çizgi roman okur müzik dinlerim haa birde bol bol dizi film izlerim. şimdi diyeceksiniz ki o zaman tablet al tablet tam senlik ama excel ve birkaç program daha kullanmam lazım onlar tabletle olmuyor.

not: bitçe suyumu sıksam 2000TL ama 1500 cıvarı daha şukela olur.
(9) 

anneyle izlemelik film

kuzey li #1079239 
suç, gizem, tarih sever anneyle ne izlesem.
(5) 

pomodoro tekniği

kuzey li #1077283 
ders çalışmam lazım çalışamıyorum ne yapayın diyen herkese pomodoro tekniği öneriliyor buralarda. bende telefona indirdim programı, başlattım kronometreyi. saati eçen dakikayı kalan saniyeyi düşünmekten bir pargraf yazıyı okuyamadım. nasıl odaklanmalıyım veya bu teknik benim için uygun değil mi? bu tekniği düzgünce uygulayabilen ve verim alan var mı?
(6) 

nasıl?

kuzey li #1068367 
video'yu izledim resmen kanım dondu, insan nasıl bir saniye bile tereddüt etmeden kendisini öldürür?


www.okuyazturkiye.com
(1) 

kulaklık jakı

kuzey li #1068088 
lulaklığımın jakıyla kabloların başladığı yerdeki plastik eskimiş, kulaklık haşat olmadan burayı nasıl onarabilirim? aklıma bantlamak geldi ama biraz daha estetik bir çözüm arıyorum.
(10) 

bu durumda ne yapabiliriz?

kuzey li #1057473 
anneannem yıllardır bahçeli evde oturur ve domates, salatalık, biber vb eker, diker. geçen yıl apartmana taşındı, ekmeyi dikmeyi özlemiş, apartmanın hemen yanındaki arsamıza birşeyler ekmeye karar vermiş. ekeceğil iki kök domates, biber vb amaç kendini eğlendirsin.

apartmandaki komsuların çocukları resmen milli felaket. geçenlerde yağmur yağınca çamur bulmuşlar komşulardan birinin arabasında sanatsal bir çalışma yapmışlar(arabanın boyası çizik içinde). şikayet edince anasına babasına ama onlar çocuk diyip geçiyorlar.

birde bu çocuklar bizim arsayı oyun alanları ilan etmişler(di), bizde girmesinler diye dikenli telle çevirdik arsayı. geçenlerde annesi gelmiş anneannemin kapısına çocuklar orada oynuyordu neden orayı telle çeirdiniz, az ileride de arsan var madem ekip dikeceksin, neden ilerdekini çevirmedin diye kavgaya gelmiş, ya çocuğu telden atlarsa gözü çizilirse diye.(apartmanın yanındaki 4 arsa daha var hepsi bizim)

çocuklar şimdi sırf anneannemi sinir etmek için telle çevirili alana toplarını atıp, sonra topum kaçtı diye tellerden atlayıp giriyorlar. çocukların başına gözüne bir zarar gelirse bize dava açarlar mı? malıma izinsiz girip zarar verdikleri için dava açılabilir mi? (çocuklar on yaşlarında) çocuğa ceza verilmez ama malıma zarar verdikleri için bu zararı ailesinden alabilir miyiz dava açsak?

biz başka bir şehirde yaşıyoruz ve anneannem 75 yaşında tek başına yaşıyor başına birşey gelmesinden korkuyoruz.
(4) 

otrivine mentollu sprey ve diş uyuşması

kuzey li #1056957 
iki gündür burnum tıkalı el mahkum otrivine mentollu burun spreyi kullanıyorum, dikket ettim spreyi her sıktığımda dişlerim uyuşuyor/kaşınıyor(sanki kilo kilo erik yemiş gibi oluyorum). neden olabilir veya bunu başka yaşayan var mı?

not: spreyi tabiki burnuma sıkıyorum.
(14) 

ben nasıl bir insanım?

kuzey li #1056319 
az kişinin bildiği, sevdiği sarkıları, sanatçıları, dizileri, filmleri işte her neyse bulunca çok seviniyorum ve kimseyle paylaşmıyorum.
sanki ben milllete anlatınca herkes onu sevecek anlamı kalmayacakmış gibi hissediyorum? bu davranış normal mi?
(3) 

belgesel

kuzey li #1055949 
gece yatmadan önce belgesel izlemeyi çok seviyorum, sakin sakin olayların anlatılması uykumu getiriyor hemde bir şeyler öğreniyorum ama izleyecek belgesel bulamıyorum. genel olarak tarih belgesellerini seviyorum. ne öneririsiniz?

severek izlediklerim:
Clash Of The Gods
rome rise and fall of an empire
Battles B.C
(6) 

bebek yağı

kuzey li #1054874 
atopik dermatitim var sürekli cildimi nemlendirmem gerekiyor. duş sonrası için doktor balmandol vermişti.(www.dermonet.com ) yıllarca severek kullandım, kokusu güzel etkisi iyi, en son balmandolu'um bitince yenisini bulamadım internetten de 3-5 baktım stokta yok bilgisiyle karşılaştım.
bende bir haftadır bebe yağı kullanıyorum ama sanki balmandol gibi nemlendirmiyor cildimi. birde yazılar okudum bebek yağının zararları vb diye.
sorularıma gelecek olursak;
1. balmandol nereden bulabilirim?
2. bebek yağı zararlı mı?
3. bunların yerine ne kullanabilirim?

edit: johnson's baby oil aldım(www.johnsonsbaby.com
(6) 

elimin nesi var?

kuzey li #1053312 
bir süredir sol elim uyuşuk özellikle serçe ve yüzük parmağımın uç kısmını günün büyük bir bölümünde hissetmiyorum, sabah uyandığım zaman ise tüm elim uyuşuk halde oluyor.
(4) 

the x files

kuzey li #1051331 
şimdi the x files sezon finali mi yaptı yoksa, final mi?

birde yorumlarınızı alayım beğendiniz mi son sezonu?
(17) 

bozulan süt ve yoğurt?

kuzey li #1049605 
internette tv'de sürekli pastörize süt, pastörize sütten yapılan yoğurt, ayran vb... bozulmaz deniyor. işte bimden aldım yoğurdu masada unuttum bir hafta hala tadı aynı gibi şeyler söyleniyor.
benim evimde mi bir sorun var benim buzdolabım mı bozuk veya ben mi alıyorum ekşitadı. günlük pastötüze değil direkt uht süt alıyorum, açıldıktan sonra taş çatlasa 3-4 günde ekşi ekşi kokuyor, yoğurt desen hadi o daha dayanıklı bir haftada ekşiyor.
sorun bende mi ben mi alıyorum bu kokuyu, tadı; yoksa 1 ay yoğurdu bozulmayan adamın mı ağzının tadı yok?
(1) 

fimin adı ne?

kuzey li #1045939 
doksanlarda tv'de çıkmış.

spoiler olabilir

filmin konusu: adam arabasıyla ıssız bir yolda arabayla giderken arkasına bir tır takılıyor, adam tırdan kaçmaya çalışıyor, yokuş yukarı çıkarken adam kurtuldum sanıyor, yokuş aşağı inerken yine tır yine yakalıyor ve sıkıştırmaya başlıyor. bu filmi hatırlayan var mı?
(8) 

ne izlesem?

kuzey li #1042991 
tür tercihim korku, gerilim, suç. ne izlesem?

şimdiden teşekkürler.
(1) 

bu ne?

kuzey li #1040574 
şu cin ali gibi resim çizip kafa olarak ünlülerin resimlerinin yapıştırıldığı, bu bilmem kim, söyle böyle diye paylaşımlar var bu akımı kim başlattı?
(3) 

telefon iptali(dolandırıcılık)

kuzey li #1039323 
yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi buldular? olmayan samsung telefonumu iptal edeceklermiş.
bu mesajla karşılaşan oldu mu?
(5) 

uyku düzeni

kuzey li #1033239 
bri süredir güneşi görmedim desem yeridir, sürekli karanlıkta yaşamaktan depresyona girdiğimi düşünüyorum. en erken sabah beşte yatıyor va 2-3'den önce uyanmıyorum hatta dün iyice işin cılkını çıkartıp aksam dokuzda uyandım.(yuhh o kadar uyunurmu diyenlere katılıyorum)
bu saatte uyanık olmamıda henüz uyumamama borçluyum, ama artık herkes gibi insani saatlerde yatıp insanı saatlerde kalkmak istiyorum. eskiden 12'de kalkınca günüm öldü diyordum şimdi 12de kalkınca wooow bu gün erken kalktım diye seviniyorum.
uyku düzenimi nasıl geri kazanırım?

not: daha yazın başına gece 12-1 gibi yatıp en geç 9'da kalkıyordum.
(2) 

dizi tavsiyesi

kuzey li #1030680 
lost'un finali hakkında teorileri okumayı özledim. yayınlandığı ilk yıllarda herkes her yerde çılgın fikirlerini öne sürerdi ya işte öyle bir dizi var mı bir sürü şey okuyayım vay be ne düşünmüş diyeyim?
(3) 

bu filmin adı ne?

kuzey li #1022269 
canavar doğan bebeklerin geçtiği korku filmini serisinin adı ne?
doksanlarda parlement kuşağında sıkça çıkan filmlerden biri.
(2) 

pcdepo.com

kuzey li #1012837 
sözlükte kötüleyen bir tane yazı yoktu, donanımhaber'in biricik yoldaşıydı. pcdepodan fiyatlara bakmadan bilgisayar alınmıyor, burası dahil heryerde övülüyordu. noolmuş bu adamlara?
(5) 

MS Office Problemi

kuzey li #1001784 
MS Office Word'de bir dosya açıp kendim kaydettiğimde daha sonra açınca sorun olmuyor ama internetten bir word dosyası indirdiğimde(docx) o dosya açılmıyor.
bu sorunu nasıl çözebilirim?

edit: office 2013 kullanıyorum
(4) 

pcdepo sorun

kuzey li #990356 
pazar akşamı sipariş verdim, eft veya havale ile ödeme seçeneğini seçtim, pazartesi günü saat 11 gibi aradılar ücreti ne zaman ödeyeceğimi sordular, 10-15 dakika içersinde havaleyle hesaplarına bilgisayar ücretini gönderdim, onları tekrara aradım ücretini ödedim diye, neyse fatura için tc no falan aldılar, ürün hazırlanıyor dediler. bu konuşmadan beri sürekli siparişlerime bakıyorum hala eft, havale bekleniyor yazıyor, arıyorum havale elimize ulaştı sorun yok diyorlar.

Bunlar benim laptop parasını iç eder mi? Çünkü sitede havale,eft 3 gün içinde elimize ulaşmazsa sipariş iptal olur diyor.
sitede yazana göre tedarik süreci havalenin onaylanmasından sonra başlar ve üç gün içinde temin edilir diyor, acaba 3. günün sonunda havaleyi onaylayıp 3 günlük temin süresini sonradan mı başlatmak istiyorlar?

edit: sanki yazıyı okuyup hemen kargolayalım susun bu dediler, başlığı açtıktan dakikalar sonra kargolanmış. silmiyorum başlık kalsın, sisteme bazen havale bilgisi düşmüyor ama onlar işlemlere devam ediyor.
(12) 

eskişehir

kuzey li #989195 
kardeşim bu yıl eskişehir'de üniversite kazandı. espark yakınlarında bir apartta kalacak. yarın gidiyor. nerde ne yesin ne içsin? fiyat performansı iyi yer tavsiyesi istiyoruz sizden.

şimdiden teşekkürler.
(8) 

yavru kedi guruları bir bakın

kuzey li #974504 
iki gün önce annesi ölmüşiki tane yavru kedi bulduk, elden biraz büyüklerler. yarıyarıya sütle karıştırılmış süt verip çişlerini kakalarını yapsınlar diye kıçlarına masaj yapıyoruz, diş fırçasıylada tüylerini düzenli olarak tariyoruz

ama bir sorun var biri diğerinin kıçını emiyor sürekli, yara olacak hayvanın mabadı. ayrıncada sanki canını acıtıyormuşuz gibi ağlıyorlar nasıl bu huyundan vazgeçiririz diğerini.

şimdilik ayırdık ama kalıcı çözüm nasıl buluruz.
(5) 

ne izlesem?

kuzey li #966976 
komedi veya romantik komedi olmayan bir film tavsiye eder misiniz?


edit: gerilim, bilim kurgu, gizem severim ama çok sağlam korku filmi var dersenşz onuda izlerim. birde türk yapımı olmasınlar.
(3) 

ne demek istiyor?

kuzey li #959406 
the team will systematically review the producers currently being used.
(3) 

daha önce sözlükte kimlerle uğraştılar?

kuzey li #959351 
meltem banko
nihat genç
nihat doğan dışında kimlerle uğraşıldı?
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık