(7) 

Evlenen kadının adının eşinin soyadı ile aynı olması problemi

candanag #1533741 
Serbest çağrışım ile aklıma takılan bu konu hakkında bildiğim kadarıyla medeni kanun doğrudan bir açıklama yapmıyor? İçtihatlar ya da uygulama hakkında bilgisi olan var mıdır?
Örnek olay: er kişi Ahmet Irmak ile kadın Irmak Demir'in evliliği durumunda kadının yeni ad soyadı ne olur? Kesin olması gereken duruma dair olası devlet vs. İşleri nasıl çözüme kavuşturuluyor? Ya da hiç prb olmuyor mu? Veya doğrudan c şıkkı ile hiç değişiklik yapılmiyor mu?
a. Irmak Irmak
b. Irmak Demir Irmak
c. Irmak Demir

* Kadının çift isimli olup isimlerinden birinin erkeğin soyadı olması olasılıklarini ise yazmaya üşendim o da ayrı bir konu.
(1) 

bir t-shirt modeli sorusu

candanag #1532183 
www.youtube.com linkinde Aubrey Marcus'un giydiği t-shirt modeli tam olarak nedir ve Türkiye'de hangi markalarda bu tarz t-shirt bulunabilir?
(5) 

Shame (2011) filminden bir kare hakkında

candanag #1494276 
m.imdb.com linkinde de görüleceği üzere hatunla çıkılan akşam yemeğinde kare masada yönetmenin fassbender i hatunun karşısına değil de yanına oturtması garip değil mi? Aradan 10 yıl geçince hatiramda güzel izler bırakan bu yapımı tekrar izlerken dikkatimi çeken bu hususta yorumu olan var mıdır?
(2) 

Youtube Keşfet algoritması hakkında

candanag #1494122 
Dün denk geldiğim Röportaj Adam'ın "Türkiye'de Cinsellik" adlı videosu 1 milyon izlenmeyi geçmiş ben bu soruyu sorarken. Dün bir ara Youtube Keşfet kısmında görmüş iken bugün listede olmadığını fark ettim. Bu listeye girme-çıkma algoritması ya da bileşenleri hakkında somut bilgiler neler acaba? Bazı videolar günlerce duruyorken bu bahsettiğim tarzdakiler bir görünüyor sonra kayboluyor ya da sedat peker videoları milyonlarca izlense de hiç bu listeye giremiyor.
(3) 

Arzum Brew'N Take Kişisel Filtre Kahve Makinesi

candanag #1493974 
Bu tip tek kişilik ya da iki fincanlık filtre kahve makinesi kullanan var mıdır?

Piyasada sanırım birkaç marka var Türkiye'de satışı olan, ev hediyesi olarak almayı düşünüyorum ama Arzum'un kendi sitesinde 900 lira üzeri olan ürün Amazon'da kendi indirimi ile birlikte 300 liraya geliyor, üçte biri fiyata satılması düşündürücü geldi.

Arzum kurumsal sitesi - www.arzum.com.tr

Amazon TR - www.amazon.com.tr
(4) 

Yüksekliği ayarlanabilir / yükseltilebilir masa

candanag #1483046 
Duyuruda arattigimda çok eski bir duyuru var bu konu hakkında ve aradan geçen yıllar itibariyle de daha çok model ve buna bağlı olarak kullanıcı olduğu varsayımından hareketle Google aramasında çıkan piyasadaki başta Ikea olmak üzere muhtelif markaların yükseltilebilir masalari konusunda tecrübesi,yorumu olan var mıdır acaba? Ev için masaüstü bilgisayarim ve bazı dokümanlar ile eşyalarımı koyabilecegim görece büyük bir masaya bakıyorum.
(1) 

Askeriye ve hapishane gibi toplu yerlerde koronavirus tedbirleri

candanag #1463700 
Sözlükte bedelli askerlik başlığını görünce merak ettim, bu şekilde insan sirkulasyonunun sık olduğu yerlerde korona tedbirleri nasıl uygulanıyor hangi prosedürler mevcut? Bu konuda haber veya 140journos tipi belgesel videosu var mıdır? Yoksa sadece genelge, esas türü biseyler mi mevcut?

Akla gelen bazı soru örnekleri:
- askeriye giriş test ve kontrolleri, içtima, eğitim alanı, koğuş vb. Yerlerde kontrol gerçekleştiren komutanların maske kullanımı ya da sosyal mesafe muhabbeti?
- hapis cezası alan bir kişiye uygulanan özel karantina ve testlerin varlığı? Ve yine gardiyan ve diğer yetkililerin maske kullanımı ya da sosyal mesafe durumları?
- bu gibi yerlerde ziyaretçilere ilişkin özel önlemler var mıdır? İlgili kişiye getirilen hediye gibi şeyler belli bir süre bekletiliyor mu?
- bu ortamda covid pozitif tespiti sonrası Topluluk ile ilgili nasıl bir süreç izleniyor?
(3) 

blutv belli gün sınırlamalı film ne demek oluyor?

candanag #1463070 
Blutv yıllık üyelik yaptıktan sonra favorilere eklemek için videolar arasında gezinirken "Drive" adlı film üzerinde "son 12 gün" uyarısı beliriyor? bununla ilgili biraz gezindim bilgi bulamadım. platformda yer alan yapımlar her daim bulunmuyor mu? neye göre bu filmler bir gün sınırlamasına tabi tutuluyor? bu olayın mantığı nedir?
(4) 

Guinness içenlere bu nedir sorusu

candanag #1458012 
Guinness surger unit diye bir şeye denk geliyorum bu aralar YouTube da (link aşağıda). Mekanizmanın esprisi nedir bilen var mıdır ve ayrıca fıçı ile bu surger unit kiyaslamasi deneyen varsa yapabilir mi?
youtube.com
(3) 

Günümüzde yaşayan ve dünya çapında bilinen filozoflar kimlerdir?

candanag #1457455 
Benim aklıma noam chomsky ve slavoj zizek dışında pek bir isim gelmiyor ve asıl merak ettiğim de 2000 sonrası çıkış yapan görece genç bir felsefecinin var olup olmadığı?
(2) 

Bazı kitapların belli sayfa sayılarında kullanılan eğik çizginin anlamı?

candanag #1455989 
Ben bu duruma Can Yayınlarının kitaplarında rastladım ama belki belli bir sebeple yapan başka yayınevleri de vardır bilemiyorum. 16 sayfada bir tekrarlanan sayfa sayısının yanında eğik çizgi (/) ve belli bir sayının anlamı nedir ve neden böyle yapılmaktadir acaba? Evinde Can Yayınlarına ait kitap olanlar da bakabilir dediğim duruma, incelediğim diğer birçok yayınevinde karşılaşmadım bu duruma.

Örnek: Albert Camus, İlk Adam, 2. Basım, 1999.
Sayfa sayilari: 1,2,3,4,..., 33/3,...,49/4....
(1) 

Türkiye'de hava sıcaklığı yönünden en düşük enerji harcaması gerektiren yer

candanag #1455111 
neresidir?

Nem, rüzgar ve yükselti gibi değişkenleri hesaba katmadan (hesaba katarak hesaplayanı var ise daha da güzel) hissedilen sıcaklığı yıl boyunca 20-30 derece arasında kalan (burada aşırı soğuk ya da sıcak sever insanların öznel görüşlerini dışarıda tutup ortalama bir bireyin yaşam kalitesini bozmayan ısı aralığı verilmeye çalışılmıştır) ve dolayısıyla ısınma ya da soğuma için en az enerji harcatan il/ilçe merkezi neresi olabilir?

* Bu konuda doğrudan bir meteoroloji ya da Tüik verisi olabilir bilemiyorum, bilen varsa linki yollar artık
* Kişisel tahminim, Muğla ya da Aydın civarı illerden birinin içeride kalan/deniz görmeyen ve görece yüksek rakımlı bir ilçesi olduğu yönünde.
(2) 

Korona sebebiyle vefat sayıları konusunda uyuşmazlığın kökeni nedir?

candanag #1454973 
Baştan belirteyim, bu konu muhtelif başlıklarda başta sözlük ve duyuruda zikredilmiştir diye düşünüyorum, denk gelen doğrudan ilgili başlığa beni yönlendirebilir.

Malum, koronaya yakalanan sayı farklılığının haftalar önce hasta/vaka ayrımı sebebiyle olduğunu öğrendik, vefat sayılarında nasıl bir yol izleniyor acaba? Kalp yetmezliği ya da beyin kanaması gibi spesifik hastalıklardan ölenleri covid pozitif olsalar bile bulaşıcı hastalık kapsamı dışında mı tutuyorlar yoksa illere göre belli kotanın üzerindeki ölümleri mi göz ardı ediyorlar?
(9) 

Türkiye'de ve dünyada asansörsüz ve yürüyen merdivensiz en yüksek binalar?

candanag #1448268 
Türkiye'de ve dünyada asansörsüz ve yürüyen merdivensiz, diğer bir ifadeyle klasik merdivenle katlara çıkılan en yüksek binalar nelerdir?

Nereden aklına geldi diyenler için: Turist Ömer boğa güreşçisi filmi apartman görevlisi ile olan sekansta görevlinin turist Ömer'i 13. Kat 14 nolu daireye göndermesi ve normal merdivenlerin kullanılması.
(3) 

TDD yapmak nedir?

candanag #1447948 
Sinan Canan in Dakika 11.48 de geçen "beni de tedede yapan bu" ifadesindeki kisaltmanin orijinal hali ve alternatif Türkçe halleri nedir acaba?
youtu.be
(1) 

Açık oturumda maskeli tartışma ortamı neden var?

candanag #1445150 
Kanalları zaplayim dedim kırk yılın başinda, BRT1 diye bir kanalda maskeli iki kişi kuzey Kıbrıs politikası hakkında konuşuyorlar, maskeli baya garip bir görüntü, başka hiçbir yerde görmedim, KKTC'de acaba TV lerde maskeli çıkma zorunluluğu gibi bir şey mi var bu pandemi sürecinde?
(2) 

Kısa tişörtü uzatma yolu var mıdır?

candanag #1442963 
Yıllar içinde yıkamaya bağlı kısalan ve atmaya kiyilamayan ya da ev içi kullanım için düşünülmeyen tişörtler mantığıma göre alttan ek parça ile hafif salaş tişörtlere dönüştürülebilir diye düşündüm ama Google ile aradığımı bulamadım, terziye söylesem o da absürt bulacak gibime geldi, var mı bir öneriniz?
(2) 

Ankara Şehir Hastanesi Tecrübesi Olan?

candanag #1440561 
cuma günü, yurt dışı çıkış için babama Covid testi için gideceğimiz bu hastane hakkında bugün bir yerden duyduğum "Covid testi için sabah 9'da sıra alan kişiye akşam 22.00 gibi sıra gelmesi" durum gibi tecrübesi olan var mıdır? Hastene telefon ile bağlandığım santralden edindiğim bilgiye göre sabah 7 gibi gelip sıra alınıyormuş. 10-12 saat gibi çok uzun süre bekleme bana baya garip geldi belki bunu doğrulayacak veya yanlışlayacak tecrübesi olan vardır diye sormak istedim.
(2) 

babaya akıllı telefon

candanag #1439773 
peder beye akıllı telefon arıyorum, Samsung olması şartmış 2000 liradan aşağı olsun bir de dedi. Peder bey haber, youtube bakan, facebook whatsapp takılan klasik bir kullanıcı. Buradaki aratmamda M20 ön plana çıkarılmış (2.000 hafif üzerinde belki ikna edebilirim bilemiyorum), epey gibi sitelerde aratmamda 2.000 liraya kadar bir çok Samsung modeli çıkıyor ama hangisi sıkıntısız kullanışlı olur bilemedim en azından alternatifli 1-2 model önerirseniz memnun olurum.
(1) 

Apartmandaki sesin kaynağına dair

candanag #1439401 
Uygun görsel bulamadığım için ancak özet bir şekilde anlatacağım:

4 katlı bir apartmanın en üst katındaki bir daire içinde üç yüzeyinin diğer odalara bir yüzeyinin ise balkona baktığı bir oda hayal edelim. Bu dairenin altında bulunan dairenin sakinlerinin tatilde olduğu biliniyor ise bu odada duyulan sandalye masa çekme sesleri nereden gelebilir (sesler elbette çok belirgin değil ama duyuluyor)?

A. İki alt daire
B. En üst kat yan daireler
C. Alt kat yan daireler
D. 4 katın herhangi bir dairesi
(2) 

İstikbal marka yatak

candanag #1434229 
Model olarak önerisi olan ya da şu modellerden uzak dur diyen var mıdır? Bu marka yataklara hiç bulaşma da denebilir elbette.
(4) 

Spor merkezlerinde maske kuralı kalktı mı?

candanag #1431490 
Muhtelif yeni videolarda spor merkezlerinde maskesiz ağırlıklara girildiğini ya da kardiyo vs. yapıldığını görüyorum, hangi kararla nasıl kaldırıldı bu maske zorunluluğu
(6) 

Sıcağı/güneşi engelleyecek perde önerisi

candanag #1430921 
Bu platformda ya da başka bir yerde denk geldim ama adını hatırlayamadım, salon için kalın+tül güneşi engelleyecek ve bir nebze de olsa sıcaklığı düşürecek yaz günlerinin dostu bir perde modeli özelliği vardı sanki, hatırlayan ya da kullanan var mıdır?
(2) 

Korona günlerinde solunum ya da nefes alıp verme ile ilgili bir soru

candanag #1423698 
Yaklaşık iki aydır falan mümkün olduğunca sadece haftada bir kez alışveriş için cikiyorum, sonrasında evde geçen ortalama 48 saat boyunca mentol yemişim gibi nefes alıp vermede belirginleşme ve burunda karıncalanma ya da grip/nezle olacakmisim gibi biseyler hissediyorum sonrasında geçiyor. Ev içinde balkona da çıkıp temiz hava alan birisi olarak fiziksel ya da psikolojik temelli bunun sebebini bilen veya benzer durumu yaşayan var mıdır?
(5) 

Ramazan dayağı 2020 sonucu nedir?

candanag #1423404 
Ramazan başlamadan pek sevilir oldu bu kent tahmini olayı da bu sene hiç dayak haberi duymadım, ipi hangi güzide kentimiz göğüsledi acep?
(2) 

Turist Ömer Almanya'da filmini nerede bulabilirim

candanag #1423161 
Bir süredir vakit buldukça Turist Ömer serisini izliyorum da, bu film başta YouTube olmak üzere online mecralarda yok, duyan bilen var mıdır? Beyazperde üzerinde film hakkında muhtelif yorumları görünce bir yerlerde izlemiş olmalılar diye düşündüm,

Beyazperde linki www.beyazperde.com
(2) 

sokağa çıkma yasağında mazeretin sınırları hakkında

candanag #1419922 
sorunun özeti: parklara köpeğini ihtiyaç gidermeleri için çıkaranlar mazeret kapsamında mı değil mi?

Bu akşam haberlerde mazeretsiz sokağa çıkanlarla ilgili yapılan işlemler hakkında bir habere denk gelince aklıma takılan şu soruyu paylaşmak istedim, bu yönde daha önce bir soru sorulduysa hatırlayanlar oraya da yönlendirebilirler elbette.

Evimin ve balkonumun konumu bir parka baktığı için haftalardır bu sokağa çıkma yasağı süresince baya ciddi sayıda insanın köpeklerini dolaştırıp ihtiyaçlarını gidermek için parkta takıldıklarına şahit oldum, uzun yıllardır oturduğum muhitte bazılarının parkın dibinde ya da yakınında değil yaklaşık 1 km uzakta falan oturduğunu da biliyorum. Bu çerçevede

1. Bu kişilere mazeretsiz sokağa çıkma yasağı kapsamında işlem yapılıyor mu?
2. Anlayış çerçevesinde göz ardı mı ediliyorlar?
3. Gören ekip/polis vs. ikaz-uyarı ile yetinip hemen eve dönmesi yönünde telkin mi yapıyor?
4. Ekipler sadece ana arterler ile ilgilendiği varsayımı altında araba ile parka ulaşıp 10 dakikada işini görüp yine arabaları ile geri mi dönüyorlar?

Bu duruma dair tecrübesi ya da bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
(1) 

Aranılan yerli yapım film ve belgeseller

candanag #1419587 
Online herhangi bir şekilde bulamadığım bu yapımlara herhangi bir platformda rastlayan var mıdır?

1. Küçük şeyler
2. Bir Yeşilçam hikayesi: Ihsan yüce
3. Kaybedenler kulübü yolda
(3) 

Coronavirüs nedeniyle dizi-yarışma ve diğer programlarda alınan önlemler

candanag #1416955 
Bu olay nedeniyle önlemler alınmaya başladığında haberlerde birkaç dizinin çekimlerine ara vereceğini okumuştum. TV pek açmayan ve programlardan bihaber birisi olarak yerli diziler, survivor gibi programlar ya da koca arayan kayıp kaçak bulmaya çalışanların programlarında ne tür önlemler alındığını merak ettim. Mesela dizilerde yakın temas öpüşme el sıkışma vs. olmuyor mu, diğer bir ifadeyle senaryo ile oynanarak durum idare edilmeye mi çalışılıyor. Survivor gibi programlarda yakın temas olmaksızın yarışmalar aynen gerçekleştiriliyor mu? Bunlar ilk aklıma gelenler acaba uygulama nasıl?
(3) 

YouTube oynatma listeleri hakkında

candanag #1416190 
Zaman içinde kaldırılan ve gizli video olarak karşımıza çıkan oynatma listeleri içindeki ilgili videonun en azından adını hatırlamak ve başka platform /kanallardan bulabilmemiz için uygulama var mıdır?
(2) 

Yiyici ve gezici elemanlar neler yapıyorlar şu günlerde?

candanag #1414009 
Başta Youtube olmak üzere çeşitli ortamlarda denk gelinen devamlı bir yerleri gezenler ya da belli şehirdeki salaş ya da pek bilinmeyen yerlere gidip yiyen içenler bugünlerde neler üretiyorlar? devamlı takip ettiğiniz varsa daha iyi gözlemlemişsinizdir diye düşünüyorum.
(4) 

Migros Sanalmarket sipariş verememe hakkında

candanag #1413537 
yaptığım sipariş listesi sonrası bana "Önümüzdeki 4 gün için seçtiğiniz mahalleye teslimatımız bulunmamaktadır." mesajı doğrultusunda işlemi tamamlamama izin vermiyor. Yani 5-6 gün sonrasını seçemiyorsun, bunun günlük bir kotası mı var acaba? hangi saatlerde sisteme girip siparişi tamamlamak gerekiyor? Mağazadan teslimat opsiyonu gelmiş, benim bölgemde yok o da işe yaramıyor. Diğer bir saçmalık zaten ben mağazaya gideceksem sistemdeki ürünlerin çoğuna reel olarak ulaşıp orada da alışverişimi yapabilirim, yani mağazadan teslimatın tek avantajı korona sebebiyle mağaza içinde 15-20 dakika dolanma sıkıntısından kurtarmak mı?
(4) 

THY ücretsiz bilet açığa alma hakkında

candanag #1412656 
THY bu kararı ne zaman aldı bilmiyorum ama 1 hafta falan önce bu olaylar patlak verince kesin gidemeyiz diye 3 kişilik bilet iptali yaptım, 374 liranın 300 ünü kesiyorum dedi ve 1 ay içinde 74 lira geri odeme bilgisi verdi. Bu karar öncesi yaptığım iptal işlemi dolayısıyla 300 lira için soğuk su mu içeyim yoksa bir yolu var mıdır?
(2) 

Apartmanı dezenfekte etme teknikleri hakkinda

candanag #1411800 
Bir apartman sakini apartmanı dezenfekte edelim dedi de tecrübesi olan varsa kendi apartmanında ya da görüşü olan varsa paylaşabilir mi? Öneriyi yapan apartman sakini bunu yapan şirketler var demiş. Böcek temizleme gibi bir olay mi bahsedilen yoksa girişe falan el antiseptik yerlestirsek yeter mi? Zat n gün aşırı korkulukları apartman görevlisine çamaşır suyu ile sildiriyorum.
(2) 

Takviye edici gıda/supplementler hakkında spesifik bir ürün sorusu

candanag #1406353 
voonka.com linkinde görülen Voonka marka 250 gr takviye gıdanın

1. site fiyatının bu kadar yüksek olması normal mi? Bu fiyatın yüksekliğine kolajen mi, l-arjinin mi yoksa maca tozu mu etki ediyor?
2. piyasada bunun muadili başka ürün bilen var mı? fiyat karşılaştırması yapmak isterim
3. google a ürün yazıldığında site fiyat bilgisi olan 374,50₺ yanı sıra N11, hepsiburada, akakce gibi muhtelif sitelerden 311-500₺ fiyatlar çıkıyor, pahalı satanlar "ya tutarsa!" anlayışı ile mi hareket ediyorlar, 310 bandında satanlar da ise bir hile hurda (son kullanım tarihinin yaklaşması gibi klasik durumlar hariç) var mıdır?
(5) 

Cep telefonunun aniden alarma geçip bu bir uyarı mesajıdır yazısı yollaması

candanag #1400667 
Telefona ortalama haftada bir gelip garip ses içeren bu uygulamayı nasıl kapatabilirim?

Resim eklentisi: resimag.com/p1/758433cde2b.png

Alternatif link eksiup.com
(1) 

whatsapp web görüntülü görüşme bulamadım?

candanag #1393251 
Yok sanırım web uygulamasında video görüşmesi, googlelayınca Nisan ayında artık görüntülü görüşme geleceğine dair haber gördüm ama henüz gelmemiş sanırım.
(4) 

amazon.com.tr

candanag #1389433 
normalde N11 den alacağım telefonun burada daha ucuz -akakce gibi sitelerden de baktığım kadarıyla muhtelif yerler arasında yine en ucuz ve satıcı kendisi- olması sebebiyle daha önce amazon.com.tr üzerinden telefon almış olanların olumlu/olumsuz yorumlarını almak istedim. Kargo şirketi hariç olmak üzere özellikle ürünün kendisi ile ilgili olarak teşhir ürün olma, deneme amaçlı açılmış olma, daha önce kullanılmış olma gibi akla gelebilecek olumsuz bir tecrübe yaşayan var mıdır?
(4) 

Bir t-shirt modeli hakkında yorumunuzu alayım

candanag #1382797 
www.hylete.com

Bu linkteki t-shirtte yer alan kocaman bir 31 yazısı kent merkezinde falan gezerken çok dikkat çeker mi yoksa bunları aştık mı toplum olarak merak ettim.
(6) 

5.346 tl bir ayakkabıya neden verilir?

candanag #1361525 
Mevzubahis ayakkabı

www.raffaello-network.com

Sözlükte ara sıra Beymen gibi firmaların absürt fiyatlı ürünleri ile karıştırmayın bu sorumu, ben cidden bu fiyata neden satıldığını merak ettim. Marka, ayakkabının kalitesi, döviz kuru vs. ayrı ayrı etkili mi yoksa bilmediğim bir şeyler mi var?
(3) 

bir çocuk şarkısını seslendireni arıyorum

candanag #1354730 
pek meşhur aşağıda da linki bulunan "tini mini hanım" çocuk şarkısını kimin seslendirdiğini bilen var mı? biraz googleladım, yorumlara baktım falan ama çıkaramadım, çok güzel yorumlamış ve sesi baya temiz geldi, başka neleri seslendirmiş merak ettim.

www.youtube.com
(1) 

kablosuz/bluetooth kulaklık öneri

candanag #1340975 
somut bir örnek üzerinden gitmek gerekirse;

urun.n11.com linkindeki gibi bir kulaklıkta geçen "tv kulaklığı" ifadesi ile benim bunu pc ya da telefonla ilişkilendiremeyeceğim mi kastedilmektedir?

Ayrıca 300-400 bandında ev içi pc ve telefon kullanımı için kulak üstü kablosuz öneriniz var mı?

NOT: www.mediamarkt.com.tr gibi bir ürün alıp geçesim var.
(1) 

Youtube yorumları arasında kelime arama

candanag #1339208 
özelliği var mıdır?

Youtube yorum bölümü aşağı indikçe açılmakta ve dolayısıyla bir kerede ctrl+f ile aranılan kelimeyi içeren yerler bulunamamaktadır, buna dair bir uygulama ya da yöntem mevcut mudur?
(2) 

evde spor için zemin kaplama

candanag #1332753 
www.instagram.com fotoda görüldüğü gibi bir zemin kaplama söz gelimi +200 kg deadlift yaparken hareketin bitiminde ağırlığı tamamen kaldırmış iken olmasa da hafif indirirken bırakılırsa zemine zarar vermez ve apartman dairesinde aşağı kata sesi tamamen önler diyebilir miyiz? yoksa düşük oranda şiddeti azaltır yine gürültü yapar yine komşu rahatsız olur mu?

Gymholix de daha tırt bir versiyonu bile +140 kg uygun değildir diyor www.gymholix.com
(5) 

kemik kesme makinesinde güvenlik nasıl sağlanıyor?

candanag #1329713 
Nusret videosunda denk gelip aratınca denk geldim bu kemik kesme aletine yakından tanıtıldığı bir örnek şu şekilde: www.youtube.com

büyük marketlerde falan pastırma ya da salam falan dilimlemek için kullanılan makine korunaklı diye biliyorum, yani yanlışlıkla eli kolu kaptıramazsın ya da baya baya niyetli olman lazım, yani çalışan personel açısından daha korunaklı. ama bu videodaki gibi tamamen açıkta olanlar tamamen eli kolu kaptırmaya müsait, neden korumalı yapılmamış bunlar acaba, saçma değil mi?
(4) 

bu makarnanın fiyatı neden bu kadar yüksek?

candanag #1329126 
Organik desen organik değil, artık her yerde karşımıza çıkan siyez unundan bildiğin yarım kilo makarnayı 33,50 liraya satmak da nedir? İthal satılan makarnalar bile bu fiyatta değil.

www.dogalciftlikurunleri.com
(4) 

Youtube yorumlar kelime arama özelliği

candanag #1329084 
var mıdır?

Diyelim ben bir yorum yapacağım bir videoya, aynı/benzer yorum daha önce binlerce yorum arasında yapılmış mı diye ctrl+f tarzı bir şekilde arama yapmak istiyorum tüm yorumlar arasında.

Diğer bir ifadeyle, normalde masaüstü versiyonda aşağı doğru açtıkça genişleyen yorum sayısı bir anda bir arada gösterilemez mi?
(7) 

Youtube kullanımı ile ilgili iki soru

candanag #1328184 
1. Mobil uygulamada sözgelimi bir söyleşiyi dinlerken telefonu cebimize atıp kulaklıkla dinlerken yanlışlıkla duraklatmamak ya da sonraki videoya geçmesini önlemek amacıyla kilitlemek mümkün müdür?
2. Masaüstü versiyonda videoyu izlerken mobilde yapılabildiği gibi aynı anda yorumlara da bakabilmek mümkün müdür?
(11) 

Barfikste ağırlık kemeri & yeleği & ağırlıklı sırt çantası arasındaki fark

candanag #1326194 
Ağırlıklı barfiks yaparken -pull up veya chin up farketmez- aşağıdaki üç ayrı versiyonda aynı kilolarla yapılan hareketin etkilediği ya da direnç uyguladığı kas bölgesi arasında önemli ölçüde bir fark var mıdır?

- bel ağırlık kemeri urun.gittigidiyor.com

- ağırlık yeleği www.decathlon.com.tr

- bir sırt çantasına doldurulan ağırlığın sırta geçirilmesi
(1) 

Torq Nutrition hakkında bilgisi olan var mı?

candanag #1324863 
ZMA aramasında karşıma çıkan ve Allergo Life A.Ş. üretimi Torq Nutrition besin takviyeleri-vitaminleri vs. kullanan varsa yorumlarını alabilirim. N11 mağazasında baya olumlu yorumlar var ama sözlük ve duyuruda bulamayınca bir sormak istedim.

www.torqnutrition.com
12345  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık