merhaba doktora gittiğimde karaciğerimde yağlanma olduğunu söylemiş daha sonra çekilen ultrasonda karaciğerimde tümör gibi bir şey olduğunu öğrendim. hipoekoik solid nodül varmış. en son tomografi çektirdim. araştırdığımda birkaç kişiye kanser olabilir demişlerdi. ihtimal var mı
karakterlerden birinin adı daria idi galiba, punk. sürekli life suck school sucks gibi replikleri vardı. bilen var mı ?
merhaba. hacettepe üniversitesinde arkeoloji bölümünde okumaktayım. bölüm değiştirmek istiyorum. gazi gazeteciliğe geçeceğim puanım yetiyor. not ortalaması kalktı demişlerdi, bunun doğruluğu var mı ? bilgi verebilecek arkadaş var mı ?
ufuk bayraktar'ın oynadığı hangi film bilmiyorum, üstü minare altı kerhane diyordu repliğinde, sahilde şarap içerken kadınla konuşuyordu. hangi film bilen var mı ?
merhaba kız arkadaşım sordu, bundan iki üç yıl önce izlemiş. on iki veya on üç yaşlarında kız ve erkek çocuklar evden kaçıp sahilde çadır kurup yaşamaya başlamışlar. filmi hatırlayan var mı ?
merhaba arkadaşlar, konur sokağın belgeselini çekeceğiz ama ekipman sıkıntımız var. ankara'da ekipman, fikir vs destek olabilecek var mı
arkadaşlar, istanbul'a gideceğim. arkadaşım halkalıda oturuyour. istanbul'da da pek çok terminal var. hangi terminalde inersem mesafeyi azaltırım ?
1