(8) 

Husky Delirdi

Cryptoricus #678902 
3 Gün önce sokakta yaklaşık 1 yaşında tasmasız safkan dişi husky bulduk ve eve aldık. Aldığımızda yaralıydı. Şu an antibiyotik kullanıyor. 3 gündür çok sakin ve hareketsizdi. Bu akşam çişe çıkardıktan sonra evde yarım saat yalnız kaldı. Döndüğümüzde iki odadaki perdeyi yere indirip üstüne işemiş ve sehpaları devirip ortalığı kırıp dökmüş. Eve girdiğimde aşırı heyecanlı ve hareketliydi. Muhtemelen şakalaşıyordu ama kolumu da eğzına almaya çalıştı. Köpeği annem bakmayı düşünüyordu fakat yine böyle yaparsa muhtemelen vazgeçer. Ben de başka şehirde yaşıyorum ve bakma imkanım yok. Sizce neden böyle davranıyor ve ne yapmalı?
(1) 

Holter Cihazını Kendim Çıkarayım mı?

Cryptoricus #666169 
24 Saat doldu. Şu an hastanede olmam gerekiyordu fakat hala evden çıkamadım. Cihazı kendim çıkarıp götürsem olur mu? Bilgiler falan silinir mi? Bi de biyerde önce pilini çıkarın yazıyordu. Öyle mi yapayım?
(11) 

Memenin Kenarında Siyah Nokta

Cryptoricus #655740 
Memenin kenarında çöre otuna benzeyen siyah bir nokta belirdi. Acı falan yok. Sizce ne olabilir?
Cinsiyet: Kadın
(2) 

Demir Hapı Kullanırken Ne Yemeli, Ne Yememeli?

Cryptoricus #654309 
Çayın demir emilimini azalttığını biliyorum. Peki hap içtikten bir saat sonra içtiğimiz açık çay da zararlı mıdır? Ya da peynir ekmek de ilacın etkisini azaltır mı? Azaltırsa kahvaltıda ne yiyip içmeli? Ha bir de balık yağı hapının demir eksikliğine yararı/zararı var mıdır?
(7) 

Banyodan Sürekli Kötü Koku Gelmeye Başladı

Cryptoricus #652393 
Yazın başından beri neredeyse 24 saat banyodan tuvalet kokusu geliyor. Sadece klozetten mi geliyor yoksa lavabodan da geliyor mu anlayamıyorum ama bütün evi kaplayacak kadar fazla. 2. katta oturuyorum ve alttaki daire boş. Acaba nedeni nedir ve tabii nasıl çözebiliriz?
(2) 

Hangi Şehri Seçmeli?

Cryptoricus #645427 
Almatı, Bişkek, Kazan, Omsk, Taşkent, Sivastopol, Bakü ve Simferopol şehirlerinden birinde 1 aylığına gönüllü projesine katılacağım. Sizce hangi şehirde bir ay yaşamak bana daha çok şey katar?
(1) 

Başvuru Formunda Giriş Yapılamıyor

Cryptoricus #642084 
www.mit.gov.tr Şu adresteki başvuru formuna bilgilerimi doğru girdiğim halde "lütfen bilglerinizi kontrol ediniz" uyarısı çıkıyor. Diğer insanlara da aynı uyarı çıkıyor. Ne yapmak gerek bilen var mı?
(7) 

Yeni Başlayanlar için Çalmalık Şarkı

Cryptoricus #552513 
3 arkadaş enstrüman çalmaya yakında başladık. Gitar, bas gitar ve klavye içeren çalışabileceğimiz şarkılar önerirseniz sevinirim.
(3) 

Video Çekimi için Canon 600D mi Nikon D3200 mü?

Cryptoricus #530497 
Şu an ikisi de hepsiburada.com'da 1600 lira. Hangisi video çekimi için daha uygundur? Teknik nedenleriyle açıklarsanız sevinirim. 2000 liraya kadar başka model önerilerine de açığım.
(2) 

DANdadaDAN - Kaltaklar

Cryptoricus #511621 
DANdadaDAN'ın Kaltaklar isimli parçasında 4:25'ten itibaren sözleri anlayabilen var mı? Şarkı sözü sitelerinde o kısım yazmıyor.
Bu da şarkının linki:
www.youtube.com
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık