Yakin zamanda egitm ayagina yurt disina gidicem. Kabin tipi bavulumu goturucem ama simdi ordan kesin bi sru sey alirim. Aldiklarim icin bi de bavul patlatirim diyorum ama pahali mi olur yurtdisindan bavul alsak. Ulke ispanya ya da almanya olacak. Tesekkur
Mesela akasyanin orda var bi tane bugun gordum avcilara giderken o taraflarda var. Nedir bunlarin amaci direk dik acili merdiven ya da rampa niye koymuyorlar da boyle sacmasapan done done cikip iniyor millet ozel.bi amaci mi var bu sekilde yapilmasinin?
Timberland falan giyerim.diyorum ayagima ama icine de sicilmasin ne goturmek lazim. Kayak malzemelerini irdan alicaz zaten ama daha ince nilletin giydigi botu montu falan giymem yani. Burdan biseyler mi goturmek lazim ne gotursek ya ilk defa gidicez. Tesekkur
Gsliyim ama son senelerde cok takip edemiyorum acikcasi ama burak i en son biraktigimda aya saglam oynuyordu gol krali falan olmuydu hatirlamiyorum ama iyiydi yani. Simdi ekside okudum millet ci e cin mali satmak falan diyor. Noldu ki bu cocuga bu kdr ustune gidiliyor. Satildi da kimi alicaz simdi zaten bu sene gecti artik. Napacook seneye
Kate in cocugu kimindi
sawyer adadan kurtulmus muydu
its my beaybieee diyen kizin bebesine nolmustu
not pennys boat u charlie neye istinaden yazmisti
valla hicbirni hatirlyamadim ya. Yaslandim mi noldu sunun surasinda 4 5 sene gecmis ustunde hemen unutulur mu ya?
O degil de bir daha boylesi gelmeyecek. Yine mi izlemeye baslasam naapsam ya.
sawyer adadan kurtulmus muydu
its my beaybieee diyen kizin bebesine nolmustu
not pennys boat u charlie neye istinaden yazmisti
valla hicbirni hatirlyamadim ya. Yaslandim mi noldu sunun surasinda 4 5 sene gecmis ustunde hemen unutulur mu ya?
O degil de bir daha boylesi gelmeyecek. Yine mi izlemeye baslasam naapsam ya.
Normalde salata falan yiyorum kiz arkadaim yapinca ama simdi usendim. Direk hatur hutur mu yesem yoksa nasi yiyim?
Varsa alirim bi dal
Sorularimi yorumlarimi daha once okuyanlar bilir. Eski kiz arkadasim yazin evlendi su an devam eden bi iliskim var. Simdi bunlari cebimize atalim ben 2.yi anlatmaya basliyim. Mutlu sayilirim yani her gun mutemadiyen aklima dusse de eski hatun kisi simdiki kiz arkadasimi da seviyorum yani yalan yok. Oteki evlendi ben ayrildim diye icinde kaldi herhalde kendimi sucluyorum. Neyse. Simdi hacilar ve bacilar ben bu durumdaki bi adam olarak yolda molda virbirine bagrip cagirip yol ortasinda ayrilan ciftlwr gorunce seviniyorum lan. Sizde nasi oluyor. Muhtemelen aman sikime takmiyorum.banane falan diceksini cogunuz ama bu aralar bi de herkes cok mutlu amk instada orda burda mutlu insan gormekten biktim valla kimsenin mi derdi tasasi yok herkes mi mutlu lan?
Dolar genelde bi olay oluyor yardira yardira yukseliyor ama euro bole ani bi sekilde artip azalmiyor. Bunun nedeni ne? Dolar neden daha hassas?
Hani cok poposi yuksek ya yillardir. Adini biliyordum da unuttum. Anama almayi dusunuyorum da kac liradir ve niye bole cok populer oldu bi naylon canta ? Cok mu saglam nedir yani?
Yuzde kac aldiniz? Sektor ve departman ve hatta leveli da belirterek saapar misiniz? Benimki sanki az gibi geldi de.
Alayim.ofiste yerim diyorum. Sizinkiler neler feyz olsun bana da.
Bankalardan boyle bir sey geliyor mu? Bak haci bi hesabin var ama zaman asimina ugrayacak ya cek ya hazineye gidecek diye yaI mazi bir sey geliyor mu? Yoksa zaten unuttuysan gecmis olsun mu?
Yapilamayan kaka sirt agrisina ya da bel agrisina o da uyku tutmamasina neden olur mu?
Simdi cikardim. 10a kadar falan cozulur herhalde ama yenir mi ya net 2 aydir dolapta duruyor. Zehirlenmiyim yok yere.
Iclik gibi durmuyor mu? Bugun bi tane denedim cikarmam bir oldu.
Gecende bi sarki dinledim where are you mu ne oyle bisey hosuma gitti bi baktim bizim donu dusuk justin bebesi soylemis. Guzel de soylemis ibnetor. Bu herif beybe beybe beybe ooooo'dan nasi buraya geldi ve siz de tehlikenin farkinda misiniz bi 2 seneye baya bi adam olacak eleman.
Ofiste yemelik olsun ama musli olmasin. Musli haricindekiler de saglikli degil galiba ama ne yesem bilemedim
Viagra muabbeti nerden cikti?
Duyuruda? Degilse sorucam cunku.
Yeni kalktim. Dun gayet guzel bi sekilde kiz arkadasimla yemek yedim yeni yila girdik falan ama gelin gorun ki bu sabah ic8mde bi sikinti var. Yine aklimda eski kiz arkadasim var. Yine onun muhtelif yerlerdeki profillerine bakiyorum. Bu hic gecmicek herhalde mi?
Yilbasi ustu pek isim yok su an biraz bostayim. Ondan midir nedir boyle ic sikintisi coktu kar mar da cok yok bu tarafta. Hatta son zamanlarda unuttugum eski kiz arkadasim da tekrar tekrar aklima gelmeye basladi. Hofff ki ne hoff. Siz nabiyonuz.
Ben acikcasi inanmiyorum. Su an bile gayet sadece hirkalik bi hava var caddebostanda. Cam acik oyle uyucaz hanimla. Simdi bu tarz havadan nasil bi anda kar havasina donulecek 4 gunde ben tam anlamadim. Sizce nolur gol olur mu? Olsun cunku ama ben inanmiyorum accasi seccesi.
Ben gayet tek basima uyuyarak girmistim ilk kez. Daha dogrusu galiba hastaydim o zamanki kiz arkasimla da kavga etmistik eve gelip sizmistim sonra ne mi oldu; devamli gelgit ve dengesizliklerle orulu bi iliski yasadigim 6 yillik bi mazimiz olan eski kiz arkadasim 2 hafta once yine deneyelim diyen kisidir kendisi evlendi, su an devam eden guzel bi iliskim var, cok sukur iyi kazanaiyorum, yine cok sukur hastalik kaza bela ugramadi cevremde kimseye.
ya siz?
ya siz?
Ne zaman baslar bu aralar bisey almak salakca olur deel mi?
Ofisin adresini vermistim 1 haftadir kargo bekliyorum. Simdi sitesinden baktim dun gelmisler guyya ki hic zannetmiyorum. Gelseler en aInda bi ararlardi herhalde. Simdi bu hafta tekrar gelirler mi benim mi almam lazim subeden? Ariyorum ses kaydi kari cikiyor transfer surecindedir falan diyo gercek biriyle konusamiyorum. Tesekkur
Icin ilac olarak ne almaliyim?
Oksurme falan yok da bole uyuz uyuz yaniyor arada. Ne almam lazim ilac olarak sabahtan halledeyim. Tesekkurler.
Gerek hatun kisinin attigi gerek birlikte cektigimiz bazi fotolar vardir herhalde hepimizin telefonunda. Simdi bu tip applicationlari yuklersek hepsine direkt erisiyor mu bunlar. Boyle pislik aplleri yuklemeyelim mi?
Katarlilar finansi da aldi ya enparaya etkisi ne olur?
Elimizde jb var azicik. Ben cok sevemiyorum jb yi o yuzden icesim yok acikcasi. Dedik ki bari tatli falan yapalim. Viskili ne tatlisi yapilir ki? Google a yazdana demeyin ben denenmis kolay bi tatli istiyorum. Icinde viski olan sos olur ne biliyim kekin icine koy dersiniz vs. Her turlu oneriye acigim.
Boynerden bi ayakkabi alicam 280 liralik. Karsiliginda 50 hopi veriyor yani 230a denk gelecek. Beri yandan elimde daha onceki iadelerimden kalma yaklasik200 tl alisveris hakkim.var. simdi bu cekleri harcamak ve ustunu tamamlamak mi mantikli yoksa 280 lira verip 50 hopi kazanmak mi? Siz olsaniz napardiniz?
En cok favlanan mi yoksa en cok arti oy alan entryler mi oluyor? Dun bi entry vardi misal sadece 3 kez favlanmis ama debede duruyor sacmasapan da bi entry yani girmese de olurmus.
Sahte midir?
Hava cok soguk lan o ne oyle.
Nromalde 10da kapaniyor ama yilbasi icin degisti mi bu saat hala 10 mu?
Yok mu? Hizlandirilmis tur tadinda..
Bisey anlar miyiz?
Guvenilir mi iadede sorun cikar mi? Geeci iade etmem gibi duruyor ama sorun yadayan var mi tchibo.com.tr ile?
Cok cuara kulturum yok. Djarum iciyorum aklima estikce ama bi puro ya da cuara var abi hayvan gibi guzel kokuyo ya kesin bilen xikar burdan. Boyle kahve kokusu gibi hos bi koku. Hangi cuarettedir bu?
Diyelim benim yerim yurdum su an icin 10.000.lik. x kisisinin de 9999. Bu x kiisi bugune kadar hergun giris yapmis sozluge keza ben de. Diyelim ki x bugun giris yapmadi ama ben giris yaptim. O zaman ben bunun onune mi gecerim yoksa bu eleman her zaman benden onde mi olur siralamada?
Oglen balik yedim, sonra ofise dondum unuttum balik yedigimi sut ictim. Simdi aklima geldi. Ayrica sirtim agrio bunlardan bagimsiz bi sekilde. Agri kesici alsam nolur? Eski hatun ksinin soyledogine gore kasinmaya baslarsan balik sut zehirlenmesine maruz kaldin demekti. Bende henuz kasinti falan yok. Ama iste sirtim agrio agri kesici alasim var. Alsam bunca menu ustune etkisi nolur?
Biraz sikici gidiyor da ne zaman acilir? Lukela tanistilar simdi.
Kasap, carrefour, migros vs hangisi?
Ben genelde carreforudan aliyorum ama kasaptan alsak daha mi iyi olur. kasap kulturum yok yani bu konuda bi peder bey sayilmam. Carrefo7ra gidince aliyorum pirzola falan ama siz nerden aliyorsunuz?
Ben genelde carreforudan aliyorum ama kasaptan alsak daha mi iyi olur. kasap kulturum yok yani bu konuda bi peder bey sayilmam. Carrefo7ra gidince aliyorum pirzola falan ama siz nerden aliyorsunuz?
Oglen tavuktu simdi kulbastiya dondurmeyi dusunuyorum tavada 5 dakika cevirince oluyormus ben hep daha zahmetlidir diye dusunurdum yerken. Her neyse yaninda ne gider? Birkac arkadas sagolsun biseyler dedi ama option cok olursa daha iyi olur diye dusunuyorum. Tesekkurler.
Cok mu dandik olur ya tavuk yapsam firinda? Daha once de yapmadim ama hep begenir benim yemeklerimi.
Tavsiyeleriniz alinir. Gecenlerde sepetlerde artik icki olmayacak deniyordu ama o ne kadar dogru?
Mesela zamaninda girmisim ama simdi silmek istiyorum sacmalamisim. Sirada bi gerileme ilerleme falan olur mu? Bu arada 10 entry girdim ama durmadim yani aklima estikce giriyorum biseyler daha. Favlanip arti falan da aliyorum ama siram normal ilerliyor.