(8) 

Lütfen bana ingilizce konusunda bir yol gösterin

maryjane #1581026 
Acilen konuşmak istiyorum. Gerçekten çok sıkıldım bu durumdan. Önce evde grammer ın üzerinden geçeyim diyorum ama kitapların, youtube videolarının içinde kayboluyorum, motovasyonum kayboluyor, nereden başlayacağımı, nasıl ilerleyeceğimi bilemiyorum. Sonrasında konuşabileceğim bir uygulama arıyorum; Cambly pahalı geliyor açıkçası. Ekşi’de çok fazla english central önerisi var, bilmiyorum indirim kodu verdiğinden midir.. Özel ders mi alsam diyorum bazen, kafam gerçekten karıştı. Tüm önerilerinize açığım, sevgiler
(3) 

Burada bahsedilen cumartesi hangi cumartesi?

maryjane #1578174 
Merhaba, salı yani 5 mart tarihinde bir arkadaşım ‘ It's three years this Saturday since I lost my dad‘ dedi Salı günü bahsettiği cumartesi bugün için mi yoksa geçtiğimiz yani 2 mart cumartesi mi?

Bugün ise kendisine mesaj atmak istiyorum ama geçtiğimiz cumartesi ise salak gibi gidio hatırlatma yapmayayım.
(12) 

Bu ev sahibine ne yapmalı?

maryjane #1573624 
Merhaba, geçen sene 13.000’e bir ev kiraladık. Şubatta 1.senemiz doluyor. Kombi taşındığımızdan beri bozuk ve eski olduğu için yaptırabildiğimiz kadar yaptırdık artık yapılamıyor ve değişmesi gerekiyor. Ev sahibine söyledik. Aldığımız cevap şu: ben de sizinle konuşacaktım 1.seneden sonra 25.000 tl kira istiyorum. Dedi. Biz de mümkün olmadığını neredeyse %100 olduğunu söyledik. Bu arada biz de 25ten fazla yapacaktık. Orta yolu kabul etmiyor. Eğer veremezseniz ben evime taşınırım, çıkın diyor. Tehditvari konuşmalar, haklarımı biliyorum demeler. (Ara zam istemediği için hadi yine iyiymişiz:))

Direkt uğraşmadan avukata mı verelim? Ne önerirsiniz?
(5) 

Canım kedim ve karaciğer / sarılık durumu

maryjane #1565362 
Merhabalar, günlerdir ağlıyorum üzüntüden. Kilolu olan yavrum önce çok az mama yemeye başlamıştı, havalardandır dedik sonra mama yemeyi bıraktı, kilo kaybetti, veterinere gittik hemen kan tahlilleri yapıldı; sorun karaciğerle ilgili değerler çok yüksek ve sarılık. Fip yok, tümör yok. 2-3 derece karaciğer yetersizliği denildi. İshal kusma yok, mırmır sevilince keyfi yerinde, saklanma kaçma garip hareketler yok sadece gidip mama yemiyor ama ben götürdüğümde yemeye çalışıyor. Daha önce bir kediye daha olmuştu hatta o ölümden döndü, daha kötü durumdaydı kaçıyor, saklanıyor, temizlenmiyor, mırmır ses yok ama kurtuldu. Karaciğer yetersizliği dememişlerdi. Şimdi bizi o kadar korkuttular ki canım oğlum, arkadaşım için çok endişelendim. Önümüzdeki 1 hafta önemli dediler, şırıngayla basın ağzına özel mamayı dediler. Her gün gidip 8 tane iğne olacak!? 10 gün böyle geçecek. Daha önce yaşayan başına gelen atlatan var mıdır?
(2) 

Instagramda paylaşılan İngiliz Adamın Videoları

maryjane #1554588 
Birkaç hesapta daha denk geldim, bir kişi de ne adamın ne programın adını yazmış arkadaş. Bu nasıl iş hiç olmadı taglersin yani o kadar izlenme alıyorsunuz neyse bu adamın ya da programın ismini bilen var mı? :)

www.instagram.com

www.instagram.com
(15) 

Hiç iyi değilim

maryjane #1552164 
Ülkede yaşanan her şeyden (deprem, sel, yangın, ekonomi, siyaset) dolayı ben artık toparlanamıyorum. Özellikle bu depremden sonra iyice çöktüm bakın gerçekten pandemide vs asla böyle olmadım. Her gün mutsuz uyanıyor, mutsuz işe gidip geliyor, evde de mutsuzluk saçıyorum. Çevremdeki herkesi de rahatsız etmeye başladım bunun da farkındayım ama düzelemiyorum arkadaşlar. Evlilil arifesindeyim bi yatak olmuş 7-8 bin lira, insanlar yurtdışında bu fiyata 2.el araba alıyor biz burada ne yaşıyoruz ya, gerçekten mutsuzluk ve umutsuzluktan ölmek üzereyim.

Sevdiceğime dedim ki gel gidelim buralardan, araştırdık ettik, kanada, amerika vs neresi varsa. Tabii ki para ve zaman gerektiren şeyler bunlar ama bu süreçte ben nasıl ayakta kalacağım, nasıl iyileşeceğim, nasıl mutlu olup etrafımı eşimi dostumu da rahatsız etmeyeceğim? Gerçekten kendimi toparlamak istiyorum ama olmuyor. Mutsuzum işte. Tavsiyesi olan?
(6) 

alkol eşiğim mi düşmüş anlamadım.

maryjane #1537333 
Selamlar, rakı, cin-tonik içerken sorun yok da son 3 seferdir 2 bira içip 2 shot bir şey atınca (en son viski shot yaptım) aşırı etkilenmeye başladım, daha önce hiç böyle olmazdı. Gece geldim çıkardım; hala ağzımda iğrenç bir tat var sigara bile içirtmiyor. Sebebini anlamadım, daha önceleri böyle olmadığı için neyin etki edebileceğini merak ettim.
(3) 

Evde spor / Günlere ayırmak hakkında

maryjane #1534862 
Merhaba, evde spor yapmak istiyorum. Kol bacak popo ve karın çalışacağım. Her gün hepsini yapmalı mı yoksa günlere ayırmalı mıyım? Günlere ayıracaksam hangisini haftada kaç kez yapmalıyım?
(8) 

Arabayla mı gidelim uçak / otobüs vs mi?

maryjane #1528203 
Merhaba, yıllık iznimizde marmarise gideceğiz; bilet alacağımıza (bilet; toplu taşımaya varış için taksi vs) arabayla gittiğimizde oralarda dolanır, farklı yerlere de geçeriz diye düşündük ama çok mu masraflı olur onu da bilemedik. Arabasız gittiğimizde yine mutlaka bir şeyler kullanacağız. Siz olsanız arabayla mı giderseniz alternatif seçeneklerle mi?

Güncelleme: tatilimizi arabayla yaptık hem gezdik, hem daha uyguna geldi, mis gibi oldu.
(3) 

Veraset ilamından anlayan?

maryjane #1526797 
Merhaba, ailede bir satış işlemi var. Annemden dolayı annemin hakkı abimle bana kalıyor. Bizim elimizde misasçılık belgesi var ama edevlette yazan yazı ise mirasçısı olduğunuz veraset ilamı bulunmamaktadır diyor. Yani bu nasıl oluyor belge varken, ne yapmamız gerekiyor?
(9) 

annemin ölümünü hala kabullenemiyorum

maryjane #1518612 
merhabalar, 2020 ekim ayında annemi kanserden kaybettim. o süreçte hastanede yaşadığımız süreçleri, annemin kaybetmemi hala kabullenemiyorum. zorlanıyorum, çok zorlanıyorum. elbette herkesin annesi çok özeldir ama annem benim en yakın arkadaşım, dostum, annemdi. babamla annem ayrı olduğu için ayrıca babam da olmuştu. çok planlarımız vardı, tam rahatladığımız zamanlarda keyfimize bakacağımız zamanlarda hastalık teşhisi kondu.

ne hayallerimizi gerçekleştirebildik, ne evliliğimi görebildi -ki hala evlenmedim, annem olmadığı için bu konularda çok çekiniyorum sevdiceğimin ailesinden, bu evlilik düğün işler nasıl olacak diye, kendimi yalnız hissediyorum, ayrıca şu an hayatımın aşkı diyebileceğim adamla tanışamadı, tanıyamadı.. o kadar tanışmasını isterdim ki. çok seveceğine eminim.

söyleyeceklerimiz, konuşacaklarımız, yaşayacaklarımız hep yarım kaldı bence. kabullenmiyorum. annemin olmamasını kabullenemiyorum, telefonu açıp konuşamamayı, sarılamamayı, koklayamamayı, bir şeyler anlatamamayı, akıl alamamayı, paylaşamamayı kabullenemiyorum. çok özlüyorum, elimden de bir şey gelmiyor.

hastane süreçlerini düşündüğümde ya şöyle olsaydı böyle olsaydı diye düşünüyorum bazen içinden çıkamıyorum.

iş yerinde geldiler yine bana, gelip buraya yazmak istedim. annesizlik çok zor.
(1) 

Beşiktaşta telefon düşürdük! Bulamaz mıyız?

maryjane #1515473 
Merhaba, panik haldeyiz arkadaşım samsung telefonunu düşürdü kadıköy motoruna yetişmeye çalışıyorduk. Ve şarjı bitti! Tüm aksilikler üst üste şu an. Kapalı olduğu için konum bulamıyoruz. Oralarda tanıdığı olan vardır denk gelirsiniz bir şey olur bir şey çıkar yazıyorum şu an buraya.
(2) 

dış hemoroid memesine iyi gelen krem

maryjane #1513950 
var mıdır bildiğiniz, kullandığınız?
(2) 

Basket maçına gidemeyecek miyiz?

maryjane #1513019 
Selamlar, iki hafta önce covid atlattık, haliyle hatırlatma aşımızı yani 3.aşıyı şu an olamıyoruz. Hatırlatma dozumuzu olamadığımız için stada giremeyecek miyiz?

Maç: Anadolu Efes - Maccabi Playtika Tel Aviv

Giriş kurallarında:

-Aşı takvimini tamamlamasından itibaren 180 günü doldurmuş ve hatırlatma aşılarını olmamış seyirciler salona alınmayacaktır.

-Hatırlatma dozu aşılarını veya daha sonraki aşılarını yaptırmış olan kişiler için 14 günlük bağışıklık süresi aranmayacaktır.

-Covid-19 geçirmiş ve izolasyon süreçlerini tamamladıktan sonra +1 doz hatırlatma aşısını olan seyirciler 180 gün süre ile salonlara alınabilmektedir.

Bilen yeşillendirirse sevinirim.
(4) 

Hızlı çarpan apartman kapısı

maryjane #1512434 
Merhaba, 1.katta oturduğum için muhtemelen sadece ben etkileniyorum ama çok hızlı çarpan bir apartman kapısı var. Bunu kendim nasıl çözebilirim? Kapanmasına engel olmasın ama her kapandığında da havaya sıçramayayım.
(4) 

Gece Randevusuz aşıya gitsem?

maryjane #1508882 
Randevu bulamıyorum, e-nabız vermiyor ne devlette ne özelde. Ben de diyorum ki gece kalkıp gitsem olur muyum?
(5) 

Son zamanlarda izleyecek bir şey bulamama

maryjane #1507291 
Lütfen son zamanlarda çok iyiydi be dediğiniz filmleri yazar mısınız?
Netflixi açıp boş bakmaktan, nette bir şey aramaktan sıkıldım. Kaliteli film atın üzerime. :)
(4) 

İstemmeyen olaylar sonrasında nasıl toparlanıyorsunuz?

maryjane #1506963 
Mesela bir önceki gün sizin dışınızda gelişen ama sizin başrollerden olduğunuz, kendinizi kötü hissettiğiniz olay, tartışma vb kötü bir şey yaşandı diyelim. Ertesi gün yaşanmamış gibi davranmak yerine çok kötü hissediyorsunuz, olayı düşünüyorsunuz, çevreye rezillik olduğunu başka insanların dahil olduğunuzu düşünüyorsunuz… buradan nasıl çıkarsınız?
(6) 

Regl öncesi aşırı gerginlik ve duygusal çöküş

maryjane #1501359 
Merhabalar, antidepresan ve doğum kontrol hapı olmadan bu etkileri atlatmanın bir yolu var mı? İnanılmaz gergin, sinirli ve bir yandan da ağlayacak gibi oluyorum. Çok sıkıldım bu durumdan, yakınlarıma da yazık.
(1) 

Galatasaray'ın bu üstünü nereden bulabilirim?

maryjane #1500130 
hediye alacağım, dün akşam lokomotiv maçı başlamadan önce futbolcuların giydiği fermuarlı beyaz altın ve kırmızı renkleri olan üstü nereden bulabilirim? GStore ve nike'ta bulamadım yahu.
(3) 

Yılbaşında nereye gitmek keyifli olur?

maryjane #1498389 
İstanbul’da olmak istemiyoruz. Amsterdan pahalıya patladığı için (Yurt içi de olur)nereye gitsek eğlenceli bir yılbaşı geçiririz?
(11) 

sadece koşarak zayıflama / şekillenme

maryjane #1498282 
yemeğime dikkat edip sadece koşarak zayıflayıp şekillenmem mümkün mü?
(3) 

Hazır fajita etin sert olmaması için?

maryjane #1497459 
Bizim mahalledeki kasap hazır doğranmış marine edilmiş biberleri eklenmiş et fajita satıyor, bi iki kere aldım aa ne güzel kolaylık diye her seferinde et çok sert oldu, olmaması için ne yapmayalım?
(5) 

Greenbook tarzında müzik temalı film

maryjane #1496673 
Var mı önerisi olan?
(3) 

Ayvalık’ta uygun ama hoş kalacak yer önerileri? Lütfeen

maryjane #1488820 
Selamlar, datçadan bu sene vazgeçtik. Malum fiyatlar. Rakı ve deniz kafasında olduğumuz için ayvalık tarafına yükseldik. Güzel kalabileceğimiz yer tavsiyesi lütfen yoksa gidemicezjskdk hahah, bu sene tatil konusunda çuvalladık.
(4) 

Biz nasıl tatil yapacağız?

maryjane #1488289 
Ağustosun ikinci haftası, İki kişiyiz, İlk aklımıza gelen datça/aktur da kafa dinlemek, huzur bulmak. bi yandan da çok uğraştırıcı bi tatil istemiyoruz bu kez, çadır olayı pek istemiyoruz zorunda kalmadıkça, bi yandan da kalacak yere de hayvan gibi para vermek istemiyoruz. Karavan kiralasak mı dedik; 8bine geliyor. Kalacak evler günlük 1.500 Gerçekten işin içinden çıkamıyoruz. Keyifli ve huzurlu bir tatil için ne yapalım yahu? Çok basit, lüks bişey istemiyoruz :(
(12) 

bu arabanın parası nasıl alınır?

maryjane #1487974 
Selamlar, iş yerinde arkadaşımız zamanında sevgilisiyle ortak araba almış, ödemeleri vs elinde var fakat araba kızın üzerine kayıtlı.. Bunlar ayrıldı, olaylar çirkinleşti, kız tarafı inanılmaz çirkef; kız arabayı akrabasına vermiş satın alacak diye, akrabası paranın yarısını kıza vermiş, bizim elemana da para yok pul yok. Mahkemeye gitse araba senin üzerine değil, bişey alamazsın diyorlar. 2 senelik emeği var arabada; 300 bin tl, 150 bin para alması gerekiyo ama parayı alamıyor.. yardımcı olabilecek fikri olan birileri var mı? Çok üzülüyorum durumuna.
(6) 

ofiste Covid-19 vakaları

maryjane #1471886 
selamlar ofisimizde covid-19 çıktı kaçınılmazdı zaten toplu taşıma vs kullanılıyor, dün bu sayı 4 oldu. Ben de semptom yok fakat korkuyorum da hafta sonu babam gelecek yanıma, ona geçmesinden korkuyorum. devlet hastanesine gitmek istemiyorum ama özel hastanelerdeki ücretten de haberim yok. kendimi riske atmadan nerede test yaptırabilirim?

instagram konum ekleme

maryjane #1429906 
selamlar, kişisel google hesabımdan google maps'e kendim birkaç yer eklesem instagram'da konumlara eklenir mi? instagram'da konumun kesin çıkması için ne yapabilirim? bilen lütfen yeşillendirsin çiçeklendirsin.
(2) 

Kadıköy'de 20'lik nerede çektirilir?

maryjane #1407907 
Selamlar, antibiyotiğin bitmesine az kaldı fakat mhrs'de kadıköyde 20'lik çektireceğim hastane çıkmıyor. var mıdır bildiğiniz devet hastanesi?
(ilk gittiğim doktor çene cerrahisini yönlendirdi)
(5) 

Anadolu Yakasında raylı sistem var mı gerçekten?

maryjane #1403338 
Eski duyurularıma biri yazmıştı Tr'de raylı sistem yok diye. Ben moda'da yaşıyorum ve zeminin sağlam olduğu söylenilen tarafında yaşıyorum, yine de korkuyorum çünkü moda'da biliyorsunuz ki yeni bina yok. Anadolu yakasında yaşadığımız için bu taraflarda örneğin acıbadem - bostancı - erenköy taraflarında gerçekten raylı sistemli evler var mıdır? bilen yeşillendirsin, çiçekler açalım.
(3) 

beşiktaş- cihangir rakı içmelik mekan önerisi

maryjane #1370060 
şöyle ki iki kız arkadaş gideceğiz, avrupa tarafında bildiğim birkaç yer var, o yüzden danışmak istedim. burası çok hoştur gidin ayrıca kazıklanmazsınız dediğiniz mekan önerileri varsa sevinirim.
(8) 

kemoterapide kan değerlerini yükseltecek besin önerileri

maryjane #1367083 
kemoterapi sürecinde kan değerlerine iyi gelebilecek, yükseltebilecek yemek, atıştırmalık gibi besin önerileriniz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim. bu dönemlerde bilmediğimiz bir şeyi öğrenmemiz inanın çok yararlı oluyor. şimdiden sevgiler,
(6) 

sivilce için sabun önerisi

maryjane #1364715 
strese bağlı şu sıralar cildim patlamış durumda. imex, nilera okyanus sabunu gibi sabunlar okudum. memnun kaldığınız sivilcelere karşı sabun önerilerinize açığım.
(15) 

arkadaşımın 'bence' kaba davranışı

maryjane #1355687 
selamlar, dün akşam arkadaş ortamında bir arkadaşım tarafından kaba bir davranışa maruz kaldığımı düşünüyorum abartıyor muyum acaba size sormak istedim.

şöyle ki bu arkadaş sahibinden de çok yüksek fiyata elektronik bir cihazını satacaktı; adam kesinlikle alıyorum dedi, buluştular , adam son anda alırken vazgeçmiş. bu da geldi, aşırı sinirli, söyleniyor sürekli. ben de boşver ya o almazsa başkası alır modundayım, bir ara artık enerjimizi çok düşürdüğü için güzel bir tavırla 'hadi yaa bırak düşünme boşversene almadıysa almadı' dedim. arkadaşım durdu bana dedi ki 'ne boşveri ya yarın bana 12 bin tl ver desem sen verebilecek misin?' gibi asabi şekilde bir cümle kullandı. o an aşırı bozuldum, kaldım böyle. hala da kırgınım. sizce abartıyor muyum?
(1) 

Facebook manager’dan anlayan?

maryjane #1353284 
Selamlar,

Hemen konuya gireceğim; fb manager’da bir şirketin bir de kendime ait hesabım var. Şimdi ben başka bir işi de almak istiyorum ama anlamadığım şey şu; bu işlere bulaştırmadan farklı bir hesap nasıl ekleyeceğim ya da var olan bi reklam hesabına nasıl talep göndereceğim?
(2) 

HEMOGRAM tahlilinde her şey çıkar mı?

maryjane #1345131 
Selamlar, bugün yorgunluk ve diğer problemlerim için doktora gittim. doktor bana kan değerlerine, şekerine bir de tiroide bakalım dedi. 3 tüp kan verdim şimdi sonuçları açtım tek bir sayfa sadece hemogram yazıyor. ama şekere ait bir şey yok. tekrar mı gideceğim?
(6) 

İş Dönüşü Uyku Sendromu?

maryjane #1343258 
Selamlar, işin içinden çıkamıyorum ve danışmak istedim. Özellikle hafta içi iş dönüşü ve yemekten sonra her akşam sanki günlerce uyumamışcasına uykum geliyor uyuyorum ve uyumama rağmen sabah işe geç kalıyorum.

Yapmak istediğim, vakit ayırmak istediğim çok şey var fakat uykumun gelmesinden dolayı hiçbir şey yapamıyorum ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum, günlerim bu şekilde geçmeye başladı ve değişmiyor. İş çkışı plan yapıyorum mesela eve gidince bu akşam şunları yapayım diye ama inanın yok olmuyor çıkamıyorum bu durumdan. Dışarda vakit geçirsem bile eve geldiğimde hemen uyumak istiyorum.

Beni bu durumdan çıkaracak önerileriniz var mı? Ben başaramıyorum. Yine uykum geldi.

Not: genelde ofiste çalışıyorum. Fiziksel anlamda yorulacağım bir iş yapmıyorum.
(12) 

Öksürük Belası

maryjane #1319898 
Selamlar, geçtiğimiz hafta nezle olmuştum. Şimdi bitmek bilmeyen bir öksürüğüm var. Ofiste, yolda, evde sürekli öksürmekten yoruldum. Bir de akşam sinemaya gideceğim, umarım dışarı atmazlar.

Nasıl kesebilirim bu öksürüğü?
(5) 

Bu şarap bozuldu mu şimdi?

maryjane #1302559 
Selamlar, arkadaşımla fazladan fazladan şarap almıştık. O gün soğusun diye buzdolabına atmıştık şarapları. Kalan bir şarabı da ben buzdolabından çıkarmadım, günlerce dolapta kaldı. sonra başka bir arkadaşım bize geldiğinde bu şarap dolapta bozulur diye dışarıya çıkardı, günlerdir de masanın üzerinde duruyor ve günlerdir acaba bozuldu mu diye hiç açmıyorum. Not: şarap hiç açılmadı.
(4) 

Adalarda Yüzmelik Yer Tavsiyesi?

maryjane #1300937 
Tatilde bir yere gidemiyorum, 1 senemi doldurmadığım için ekstra izin de alamıyorum. Yaz bitti, yüzemedim, denize hasretim. Adalar'da tavsiyesi olan var mıdır; şuraya git güzeldir, sakindir, keko olmaz ya da aman şuraya gitme diyeceğiniz yerler? Önerilerinizi bekliyorum.
(1) 

İKSV Mavi Lale Kart

maryjane #1298562 
Kullanan var mıdır? Oh şöyle güzellikleri var diyen?
(7) 

İcra'daki Borcu Taksitlendirme Çözümü?

maryjane #1296114 
Selamlar, az önce arkadaşım dosyası ile ilgilenen avukat ile görüştü. Taksitli şekilde ödemek istiyor fakat sadece kredi kartına taksit oluyor diyor. Kredi kartı haricinde avukatlık bürosu taksitlendirme neden yapmıyor? Kredi kartı yok ve çözümü olan? Aklıma şu geldi, icraya gitse orada taksitlendirse oluyor mu?
(8) 

Freelance işler bulabildiğimiz bir site?

maryjane #1277035 
Selamlar, geçen ay bir siteye denk gelmiştim, yeni bir site olabilir emin değilim ama böyle metin yazarlığı, çevirmen, sosyal medya uzmanı, grafiker olsun ilanla birlikte teklifler veriliyordu. Yeşil beyaz bir siteydi diye hatırlıyorum. Var mıdır bu siteyi bilen ya da buna benzer işler bulabileceğim site önerisi de varsa olabilir.
(1) 

Facebook Sayfa URL Değiştirme

maryjane #1255151 
Selamlar, firmanın sayfa url'sini değiştirmemiz gerekiyor. 40bin'e yakın beğenisi var, firmanın isim hakları da mevcut. Fakat türkiye'de başkaları firma ismine sahip url ile saçma sapan bir sayfa açmış.

Facebook'a durumu anlatan mesaj mı atmalı yoksa sayfa sahiplerinden sayfa url'sinin değişimi mi rica edilmeli? daha önceden alınmış bir url sonradan tekrar alınabilecek mi?
(2) 

Taksim'den Babylon'a?

maryjane #1142693 
En hızlı nasıl gidebilirim?
(2) 

Beykoz'a nasıl ulaşacağım?

maryjane #1126991 
Şimdi Maslak'tayım. En kolay şekilde beykoza nasıl geçebilirim? Akşam 5'te orda olmam lazım.
(2) 

Doğal gaz kaçağı diyorlar, bir şey yapmıyorlar!

maryjane #1027959 
Merhaba, yahu günlerdir donuyoruz evde. İgdaştan gelip sadece saate bakıp bunda kaçak var açamayız diyolar gidiyolar. tesisatçı geliyor anlamıyor. Yok mu kadıköy tarafına gelebilecek Doğal gaz tesisatından anlayan birileri telefon numara verseniz biz de ısınsak.
(2) 

galata'da tshirt satan yer?

maryjane #1000793 
bir arkadaşım o taraflardan tshirt almıştı. böyle siyah üzerinde beyaz küçük ince yazılı. nereden aldığını sorduğumda mağazanın galatada olduğunu tasarım tshirtler yapıldığını ve pahalı olduğundan bahsetmişti. güzeldi. var mı böyle bildiğiniz yer?
(2) 

Kadıköyde rapor alabileceğim hastane?

maryjane #992630 
Bugün halsizlikten ve baş ağrısından işe gidemedim. Evimin yakınındami poliklinik (kamu) bronşit olduğumda bile rapor vermiyor ayrıca sinir hastası olabileceğiniz bir yer. Bugün için sorunsuz rapor alabileceğim hastane?
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık